Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorumu aradım. nişanmış kızlar o. bebek yokluo seni dedi doktor. sancıların 20 dk.da bir düzenli gelirse ara hemen dedi. şu an beklemedeyiz
doktorumu aradım. nişanmış kızlar o. bebek yokluo seni dedi doktor. sancıların 20 dk.da bir düzenli gelirse ara hemen dedi. şu an beklemedeyiz
hadi hayırlısı olsun. senn oglun babasına sürpriz yapıcak. :):teytey:doktorumu aradım. nişanmış kızlar o. bebek yokluo seni dedi doktor. sancıların 20 dk.da bir düzenli gelirse ara hemen dedi. şu an beklemedeyiz
şu an düzensiz kasılmalar var. yarın sabah eşim gelior. 9 da yanımda. beklesin bebeğim bari onu.
babymom ve esra siz de yarın kavuşuormuşsunuz bebeklerinize. pervin senin süpriz oldu.nazan da şu an doğumda olabilir mi. herkes için hayırlısı olsun. meltemden de inşallah hemen alırıs güsel haberlerini.
esrako canım şu senin kızın yanaklarını ısırasım geliyor o ne tatlı şey öyleŞeniz akşam eşim gördü arkadaşıın doğumu ne zaman diyor dedim salı günü bebişin gerçek fotosunu bende görmek istiyorum diyor bakalım bu resimle benziyormuymuş bu arada senin kıza pinkyden sonra bende talibim ona göre:jeyyar: benim bebişte 4 kilodan az doğmayacak sanırım boylu poslu olcak duyduğuma göre sen öyle damat istiyormuşsun:jeyyar:
dr telde mi anladın nisan oldugunu nasıl yaniii
evrim canım sende inşallah bugün hayırlı haberlerle gelirsin :Saruboceq:
NAZANDAN HABER VARMI ONUNDA BUGÜN DÜ SANIRIM :uhm:
esram canım alkisalkisalkiskurtulmuşlar çok şükür gözümüz aydın olsun HOŞ GELDİN YAHYA CELİL BEY a.s.:teytey:
ya dgoru diyorsun evrimcim unutuyorum herseyi unuttgum gibiiii
aklım sadece kendimde dogum anında malum baska hersey silik kalıyor birsekil aklımdan uçup gidiyor en muhim hatırlamam gerekenler bilee
ay sende guzel haberlerele gel insalah ya hepimiz siralandık agustosun ilk gunlerine bakalım senin aksamamı yarınamı carsambyamı of çok heycanlı gelir gelmez yaz yazamassan burcularla falan haberini yolla bak merakta bırakmaa
kızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canlarım doktordan geldik
bebis biraz gelisik kafa capı buyuk o yuzden yarın sezercik yolları gorundu. nasipse yarın size gore 12 bana 10da spinal sezercik olcaz. dualarınıza ihtiyacım var hemde cok. biraz tırsıom galiba :))
Merhaba Kızlar,
Bende kısmet olursa Şubat annesi olacağım ama şu an meltem hakkında bilgi vermek istiyorum sizlere... sabaha karşı 4'de suyu geldi ve hastaneye gittiler muayenede doğum başlamış dendi fakat sancısı yok.. bu yüzden suni sancı verdiler şu an doğumhanede beklemedeyiz hepimiz.. Allah canım arkadaşımı bi avazda kurtarsın inşallah... İyi haberler aldıkça sizlerede yazarım merak etmeyin... darısı hayırlısıyla hepimize inşallah...
slm kıslar..umarım herkes iidir..birkaçgündür yoktum..atlaya ziplaya okudum sayfaları..bebişler gekliyo ne güsel...tüm doığuran annalere hayırlı olsun ve sağlıkla huzurla büyütsünler bebişlerini diyorum ..ve bizede sağsaalim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah...
evriş kapı süsü çok güsel olmuş ellerinize sağlık o kapıdan bebişinle sağsalim girmeyi nasip etsin rabbim inşllah gpyesra maşallah diyorum sana ne marifet..elleirne sağlık hepsi çok güsel olmuş...sağlıklı ii günlerde kullanın inşallah.. mercimeğim kapı süsü çok güsel olmuş..sağlıkla bebişinizle girersiniz o kapıdan allah. . baby yarın sCOLOR] nazan bügün doğumamı gidyo..inşallah sağlıkla kızına ..çişe kalkamıyorum ..kalkıyorumda merasimle çok zor oluyo kızına sağsalim kavuşursun bugün randevum olmöuş olsaydı görebilirdim seni.perşembe günü benim randevu...perşembeye kadar sen evine gitmiş olcaksın kızınla inşallah sağlıkla....
Arkadaslarım..
Ah bu güzel haberi vermek bana nasıp oldu yaa.. bugunlere de şükürler olsun..
Agustos Anneleri!!!! Topiğin olmazsa olmazı.. en güzel rengi, canımız cigerimiz.. Gypsesram 10 50 de YAHYA yı dunyaya getırdı.. sezeryanla olmuş, Mami aynı bana benzıyor diyor :)) ıkısı de cok ıyılermıs.. daha kendıne gelmemıs Esramız.. Yahya da artık aramızda.. şükürler olsun bugune dee..
kızlar günaydın. gece 5 dk da bi sancım geldi 1 saat boyunca. sonra pat die geçti. ayrıca 3 kilo vermişim. 69-70 kiloyum nassı oldu 73 ten bu kiloya düşmek anlamadım. doktora gidicem haber vericem size. hayırlısı neyse o olsun kızlar hepimiz için
ay yazıyorum aynen catlak arkadasımız esra kendi yazmıs olamaz heralde metni hazırladı mami yemi verdi bilmiyorum ama aramamak için kendimi zor tutuyorum nasılsa konusamıycak su an
mesaj soyle ayy
çok duygusallll
MERHABA BEN YAHYA CELİL HENUZ BİR CEP TELEFONUM YOK SİZE ANNEMİN TELEFONUNDAN MESAJ ATIYORUM BEN GELDİM ARTIK ARANIZDAYIM
ESRA MUAMMER VE OGLUMUZ YAHYA CELİL SARIKAYA
inanılmazzz bu kız yaaa
süper ya şu halde bile muzurluğu elden bırakmıyor tosunum esarmay yazıyorum aynen catlak arkadasımız esra kendi yazmıs olamaz heralde metni hazırladı mami yemi verdi bilmiyorum ama aramamak için kendimi zor tutuyorum nasılsa konusamıycak su an
mesaj soyle ayy
çok duygusallll
MERHABA BEN YAHYA CELİL HENUZ BİR CEP TELEFONUM YOK SİZE ANNEMİN TELEFONUNDAN MESAJ ATIYORUM BEN GELDİM ARTIK ARANIZDAYIM
ESRA MUAMMER VE OGLUMUZ YAHYA CELİL SARIKAYA
inanılmazzz bu kız yaaa
AMANIN VALLAHİ AHFTA SONU TIK YOKTU BU GÜN SIRAYA GİRDİ BİZM BEBEKLERdoktorumu aradım. nişanmış kızlar o. bebek yokluo seni dedi doktor. sancıların 20 dk.da bir düzenli gelirse ara hemen dedi. şu an beklemedeyiz
kızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
meltem ne zaman dogum yaptı bilmiyoruz bakalım ece mi yoksa yahya mıağustos'un ilk bebeği Yahya Celil mi şimdi...:)