- 27 Nisan 2008
- 1.481
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
dualrınızı bekliyorum
umarım tek parçalıktan kurtulurum bugün hayırlısı ile..
sizleri çoookkkk seviyorummmmm
güzel hamişlerimmmmm
güzel annelerimmmmmm....
canlarım doktordan geldik
bebis biraz gelisik kafa capı buyuk o yuzden yarın sezercik yolları gorundu. nasipse yarın size gore 12 bana 10da spinal sezercik olcaz. dualarınıza ihtiyacım var hemde cok. biraz tırsıom galiba :))
Merhaba Kızlar,
Bende kısmet olursa Şubat annesi olacağım ama şu an meltem hakkında bilgi vermek istiyorum sizlere... sabaha karşı 4'de suyu geldi ve hastaneye gittiler muayenede doğum başlamış dendi fakat sancısı yok.. bu yüzden suni sancı verdiler şu an doğumhanede beklemedeyiz hepimiz.. Allah canım arkadaşımı bi avazda kurtarsın inşallah... İyi haberler aldıkça sizlerede yazarım merak etmeyin... darısı hayırlısıyla hepimize inşallah...
kapı süsümüz..
şeker sepetimiz..
şekerlerimizi arkadaşım üstlendi saolsun..doğum hediyesi olarak..gelince eklerim onları da..
Merhaba Kızlar,
Bende kısmet olursa Şubat annesi olacağım ama şu an meltem hakkında bilgi vermek istiyorum sizlere... sabaha karşı 4'de suyu geldi ve hastaneye gittiler muayenede doğum başlamış dendi fakat sancısı yok.. bu yüzden suni sancı verdiler şu an doğumhanede beklemedeyiz hepimiz.. Allah canım arkadaşımı bi avazda kurtarsın inşallah... İyi haberler aldıkça sizlerede yazarım merak etmeyin... darısı hayırlısıyla hepimize inşallah...
ay Canım sende yarın kavuşacaksın kuzuna, dualarım seninle sağlıkla gelsin kuzuncanlarım doktordan geldik
bebis biraz gelisik kafa capı buyuk o yuzden yarın sezercik yolları gorundu. nasipse yarın size gore 12 bana 10da spinal sezercik olcaz. dualarınıza ihtiyacım var hemde cok. biraz tırsıom galiba :))
günaydın kızlar
dualrınızı bekliyorum
umarım tek parçalıktan kurtulurum bugün hayırlısı ile..
sizleri çoookkkk seviyorummmmm
güzel hamişlerimmmmm
güzel annelerimmmmmm....
burkocum ellerine saglık listede adımı gorunce heycalandım birden.
meltem kimin gercek adıydı ya hatırlayamadım?
gypsy bugun mu dogum yapıo anlamadım bisey ben
aftabru bugun galiba
kafam karıstı ya cakamadım durumları :)
2 tombul ecede yarın gelio
canlarım doktordan geldik
Merhaba Kızlar,
Yarın inşallah 2 Ece'miz birden olacakzemuszemusBir tane de kısmtse bugün geliyor. Hadi hayırlısı
burkocum ellerine saglık listede adımı gorunce heycalandım birden.
meltem kimin gercek adıydı ya hatırlayamadım?
gypsy bugun mu dogum yapıo anlamadım bisey ben
aftabru bugun galiba
kafam karıstı ya cakamadım durumları :)
2 tombul ecede yarın gelio