2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar yarın gidicem bakalım nst ye gırıcem 4 de kaldık hareketlerde oynamıyo hala bnm kız

hayırlısı inşallah çok dikkatli takip et

yok canımmmm, nişandan 2 gün sonra doğuran var. Bizim dr. suyu gelen bi hastasını (erken haftadaydı) 24 saat bekletcem demişti..Bebek biraz daha kalsın diye.. Öyle hemen doğrulmuyor.. Sancı önemli. Suyun geldikten sonra sancıların çok sıklaştığında doğum başlıyor yani..

sağol ayçacım
 
hepinize çk teşekkür ederim.hastanede hepinize çok dua ettim.inşallah sağlıkla kavuşun yavrularınıza.


ebruska ben senin kıza bayıldım.çok muzur bir ifadesi var
 
benim boynum ve sırtım tutuldu malum acemiyiz emzirmede dikişler de müsade etmiyor.sonra girip yazarım
 
didooom, ay maşallah, kız bu kız kapkara annesi gibi :) Ay tam hayalimdeki gibi.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Ebruu, canım senin kız da çok şeker, gerçekten değişik bir ifadesi var, çok tatlı :)

Sızden böyle haberler almak ne güzel =)
 
Taze anneler ikinize de geçmiş olsun. Evlatlarınızla uzun ve sağlıklı bir ömür olsun inşallah. Bebişler çoook tatlı:nazar:Darısı başımıza:Saruboceq:
 
sağolun canlar..evrim benden beyaz bu kız bi de benim saçım kahvedir onunkiler simsiyah.sahi benziyor mu..
acıkınca basıyor yaygarayı bir de kaka yapınca..çok cadı görmelisin.

Tamam ıste.. dedım sana benzıoo dıee... yaygarasından dedım bende.. aynı annesı gıbı cadı bu dıyee kaydirigubbakcemile3

Sağol canım.. Hastanedeyken sana, Gypsy'e, Nazan'a ve Esrakoya iyi olduğumuzu ve resmimizi içeren bir mesaj göndermiştim. Gypsy mesajı almamış, sende de durum aynı mı Evriş ?:)

Ayndıır... almadım cigerım.

didooom, ay maşallah, kız bu kız kapkara annesi gibi :) Ay tam hayalimdeki gibi.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Ebruu, canım senin kız da çok şeker, gerçekten değişik bir ifadesi var, çok tatlı :)

Sİzden böyle haberler almak ne güzel =)

Furcum.. bebek sekerlerını ve lohusa sekerını de aldık bugun.. daha dogrusu kayınvalıdem hallettı hepsını.. lohusa sekerının kokusu nası sahane yaa.. resmen baharat.. sekerlı baharat kokuyor..
 
Didom, güzel arkadasım, güzel annem..

Tüm dogum gunlerın bu dogum günün gibi; bu kadar guzel, bu kadar naif.. bu kadar masum ve sıcaklıklarla dolu dolu gelsın sana.. Evladınla.. eşinle nice nice dogum gunlerını sağlıkla, sıhhatle ve de huzurla kutlayasın ruh ikizim benim
..
 
Son düzenleme:
selam kızlar
pc olan bi yer bulunca hemen girip sizlerden haberlere bi bakayım dedim.ağustos kuzularına baktım maşallah hepsi çok tatlılar.ben de oğlumda iyiyiz.bi tek sütüm az geliyor.ilk defa bugün oğlumun doyduğunu hissettim.zamanla artarmı bilmiyorum.mama ile beslenmeyi destekliyorum.
 
kızlar dünyanın en güzel duygusu sanırım anne olmak.22 temmuzu 23 'e bağlayan gece eşimde bende heyecandan uyuyamadık.ertesi gün oğlumuz kucağımızda olacaktı.içimde asla korku yoktu.sadece heyacan vardı.bide sağlıklı bi bebek isteği.sabaha karşı dalmışız.çok geçmeden alarm çaldı.hemen fırladım.eşimi annemi uyandırdım.hazırlandık.çok tatlı bi heyecan vardı.ne anlatılan acı duyacağıma dair hikayeler ne çekeceğim ağrılar vardı aklımda.sadece oğlumu görme heyecanı.hastaneye gittik.yatış işlemleri yaptık.yavrum içimde kıpır kıpırdı.sabah 8.30 gibi beni hazırlamaya başladılar.heyecanım iyice arttı.halam ise devamlı kameraya alıyordu beni.kamerayı hemşire aldı içerde çekim yaparız diye.doktorum geldi.anestezi uzmanıyla sohbet ettiğimi hatırlıyorum iğne yaparken.sonra gözümü açtığımda bi bebek sesi duyuyordum.uyanırken hemen bebek nasıl oldu ilk cümlem.iyi dediler.ben kaç kilo boyu ne kadar çocuk doktoru gördümü diye sorular sordum.kendimde değildim di,yebilirim.uykuyla uyanıklık arası bi şey.sonra oğlumu bana gösterin dedim.yanıma getirdiler.yüzünü tam göremiyordum.emzirmem için yanıma verdiklerinde oluşan duygusal bağı aitlik ve koruma şefkat duygularını anlatamam.gşu an en zevk aldığım şey onu emzirmek.şimdi ise onu izlerken emzirirken ilgilenirken öyle büyük bi zevk alıyorumki..canım yandığı ve zorlandığım halde altını değiştirmek yatağına koymak gibi tüm ihtiyaçlarını ben yapmak istiyorum.bu yüzdn ilk günün akşamından kendimi zorlaya zorlaya canım yana yana oğlumla ben ilgilendim.annem kızdı dikişleri zorlarsın diye ama inanın her şeyini ben yapmak istiyorum ve zevk alıyorum.şimdilik böyle kızlar.oğlum uyanabilir.her an çıkabilirim
 
helin yaa... ne güzel anlatmışsın. Offf, allahım şu 1 hafta da çabucak geçiverse !!! Sanırım ben de aynı duygular içinde olurum. Hep öyle hayal ediyorum kendimi =)

EVRıM iyi haydi bakalım, 4-4 lük hazırsın artık?
 
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/296761-2009-agustos-kuzulari-burada.html

kızım işte burada.ikimiz de iyiyiz.ağrılarım beni yoruyor.fazla yazamayacağım.beni merak eden herkese teşekür ederim.en güzel doğum günüm buğün oldu.daha iyi olunca ayrıntıya girerim

allahim bu neguzelliktir, nazarlardan koru nevmizi yarabbim:nazar:

didom bugun dolasirken aklima geldin, dedim en guzel dogum gunu hediyesini aldi..
Nice mutlu ve sevgi dolu yillara arkadasim, allah seni yavrundan ve sevdiginden hic ayirmasin..opuyorumnanaktan
 
kizlar bugun dolasmaya gittik deniz kenarina, algida secicilikmidir nedir, o kadar cok bebek vardiki etrafimizda, bsiler icmek icin bi kafeye oturduk, bebkler, cocuklar..alahim dedim cabk gecsin nolur, su gibi aksin zaman, oglumda hic durmuyor, o kafa cikip cikip iniyor, oda cikmak isiyor artik...Benim duygularim tuhaflasiyor, inanimaz bi sevgi ve sevkat duygusu var icimde, tipki helinin tarif etigi gibi, kafasini seviyorum surekli...Cabucak aksin zaman, sagsaglim kavusalim oglumla..
 
Helin, Ebruska sizleri okudukca yine tuhaf oldum,ne guzel...

Ne kadar tuhaf 9 ay boyunca hamilelik donemine sahit oldugum arkadaslarim teker teker anne oluyorlar, bu mucizenin her donemine sahit olmak cok guzel..
 
kızlar dünyanın en güzel duygusu sanırım anne olmak.22 zorlaya canım yana yana oğlumla ben ilgilendim.annem kızdı dikişleri zorlarsın diye ama inanın her şeyini ben yapmak istiyorum ve zevk alıyorum.şimdilik böyle kızlar.oğlum uyanabilir.her an çıkabilirim

helincim allah bağışlasın yavrunu..sizler böle yazdıkça içimin yağları eriyo resmen..bi garip oluyorum..çok uzak gibi geliyo bazen..sanki hiç tadamıycakmışım gibi..acayip gelgitler içersindeyim anlıycağın..neyse...arada girer yazarsan çok sevinirim...oğluna bayıldım bu arada..
 
Veeee.. dış kapımızı da bu aksam bitirdik.. cok gusel oldu.. resmen mest olduk.. sanırım kendımız yaptıgımız ıcın :))

s7301467.jpg


s7301469.jpg


s7301472.jpg


s7301470.jpg
 
Dide, Ebruska, taze anneler hoşgelmişsiniz....

Dide'ciğim çok güzel Neva kızımız maşallah annesi ona... Sana da en güzel doğum günü hediyesi olduğuna emindim, sen de söylemişsin zaten... Yarın da babasına mı hediye olacak şimdi bu kız :)

Nice mutlu huzurlu sağlıklı güzelliklerle dolu senelere diyorum aslan ailesine... Hepinizin doğum günü kutlu olsun...
 
X