Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yarın gidicem bakalım nst ye gırıcem 4 de kaldık hareketlerde oynamıyo hala bnm kız
yok canımmmm, nişandan 2 gün sonra doğuran var. Bizim dr. suyu gelen bi hastasını (erken haftadaydı) 24 saat bekletcem demişti..Bebek biraz daha kalsın diye.. Öyle hemen doğrulmuyor.. Sancı önemli. Suyun geldikten sonra sancıların çok sıklaştığında doğum başlıyor yani..
sağolun canlar..evrim benden beyaz bu kız bi de benim saçım kahvedir onunkiler simsiyah.sahi benziyor mu..
acıkınca basıyor yaygarayı bir de kaka yapınca..çok cadı görmelisin.
Sağol canım.. Hastanedeyken sana, Gypsy'e, Nazan'a ve Esrakoya iyi olduğumuzu ve resmimizi içeren bir mesaj göndermiştim. Gypsy mesajı almamış, sende de durum aynı mı Evriş ?:)
didooom, ay maşallah, kız bu kız kapkara annesi gibi :) Ay tam hayalimdeki gibi.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Ebruu, canım senin kız da çok şeker, gerçekten değişik bir ifadesi var, çok tatlı :)
Sİzden böyle haberler almak ne güzel =)
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/296761-2009-agustos-kuzulari-burada.html
kızım işte burada.ikimiz de iyiyiz.ağrılarım beni yoruyor.fazla yazamayacağım.beni merak eden herkese teşekür ederim.en güzel doğum günüm buğün oldu.daha iyi olunca ayrıntıya girerim
kızlar dünyanın en güzel duygusu sanırım anne olmak.22 zorlaya canım yana yana oğlumla ben ilgilendim.annem kızdı dikişleri zorlarsın diye ama inanın her şeyini ben yapmak istiyorum ve zevk alıyorum.şimdilik böyle kızlar.oğlum uyanabilir.her an çıkabilirim