ayy kızlar bugun pek bi fenayım. birden ateş basıyor boncuk boncuk terliyrum. zaten çok fena ishal olmuşum ayyy hafif bulantımda var. ben kesn dün gece üşüttüm yine..yaaa cam açık yatıyoruz bugecee serindi üstelik yagmurda yagdı ve ben ince bir çarşafla sadece göbeğimi örtrek uyudum. azcık uzancam. kayınvalidemi çagırayım da o gelsin yanımda dursun nolar nolmazzzzzz
Pinky çok sıcak gelse de hiç değilse kısa kollu bir üst ve şort ile yat. Oranı buranı açıp durma, adam nasılsa seni seksi bulmuyormuş lülülülülülü Şaka bi yana ben terlesem de dediğim gibi yatıyorum, camı da üstten açtığım halde (feci esiyor) bir arıza oluşmadı. Dikkat et, Memo'yu hasta hasta karşılama sonra -tatlicadiarzu-
Domates işini iyi düşünmüşsün, ben de yaparım her sene ama, ağustos sonu gibi yapardım. Ama haklısın, bu sene erken yapmakta fayda var galiba.
BURCU'NUN ŞİŞE DOMATES TARİFİ
Domatesler 5 dk haşlanır (kabuğun rahatça soyulması için), kabuğu soyulur. İsteğe göre rondodan geçirilir veya elde doğranır (ben elimde doğruyorum, domatesin diri kalmasını severim). Öylece şişelenir, her şişeye 1 aspirin, biraz tuz ve üstüne zeytinyağı ilave edilir. Bİr kaç saat ters çevrilip bekletilir, yer varsa dolapğta, yoksa orda burda saklanır.
KAPAKLAR
Eski kapakları tencerede 5-10 dk kaynatın. Maşa ile alıp, bez ile sıcakken kavanoza sıkıştırın. Açılmıyor kolay kolay. a.s.
Bir de şeftali ve kayısı reçeli yapmaya niyetim var ama, onları gelince kayınvalideme yaptırmayı planlıyorum. Kendisi reçel konusunda uzmandır. Muhteşem reçel yapar. Başka da bir uzmanlığı yoktur sırnaşık şey Onur'u doğurarak misyonunu tamamlamış gadın sırnaşık şey
kuzucuklarım güzel cümleleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. hepinizi tazem kadar önemsiyorum.
bebişlerinizin fotolarını görünce de çığlıklar atarak seviyorum. taze anne sakin ol onlar sadece foto diye yatıştırıyor beni )) ben sürekli online değilim. arada girip yeni bebe fotolarına bakıyorum.. hepinize kolay gelsin.. ben elbise almaya alsancağa gidicem.. gelince elbisemin fotosunu koyayım mıı..)) :lepi:
Anneeee, çok hoşsun =) Evet ama, giyip de koyman lazım. Napalım kuru kuru elbiseyi :)
Kızlar komik gelebilir ama kafamı kurcalayan birşey var. Denizde suyumuz gelse farkeder miyiz sizce?:uhm:
Bence anlamazsın. Sana naçizane tavsiyem, denize giderken beni de götür, ben anlarım delikafadulden
Burcum bu son haftalar riske atma derim, nolur nolmaz..
Yavru iyi de kız 36'da henüz. Burkom listenin sonunda biliyorsun. Git Burkom ama uzun kalma suda :)