- 7 Eylül 2008
- 2.862
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesrinim benmde ilk 3 ay için epey var 3-6 ay arası çok dğil. nazanında deiği gibi zaten bissürü hediyede gelir. ztane 3 ay geçtikden sonra rahatlıla çıkıp alışveriş yapabilrisi üstelik boyuna posuna kilosuna uygun alabilris. panik olma hiiiiiç...hepimiz aynı durumdayız..
ayneniçim sıkılıyo ya uyuyamıyorum sırtım agrıyo böle herseyden bıkmış bir ruh hali içindeyim iş miş yaptığım yok paso netin başındayım ancak eşimin gelşmesine 1 saat kal kalkıp yemek yapıyorum onuda yapmış olmak için
nesrinimkıyafetleri aylara göre dizdim 0-3 ay herşey tamamda 3-6 ay sadece alttan çıtçıtlı body pantalonlar kazaklar 1 tanede tulum almışım diğr kıyafetler 6 ay sonrası için
panik oldum dışarıda fazla çıkmıyorum ne yapıcam sonrada alınır dimi ilk 3 aylık fazla fazla kıyafet var ama nasıl atladım bilmiyorum
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlarNazan çok ahım şahım değiller ama keyifle yaptım.. Bir tanesi Jenny Canan'ın yaptığının aynısı, mavi kelebek olmayınca beyazdan yaptım.. Diğerlerini de uydurdum öyle.. İçine renkli badem şekerlerinden serpiştirdim. Renk kattı iyi oldu..
]
teşekkürler canım. ben henüz almadım dergiyi. bir iki tane fotom olacak öle abartılacak bişey değil. inşallah güzellerini seçmişlerdir.....banada bol bol dergi lazım bende alırım bakalım nazanın güzel çıktığına zaten eminim o bize gösterdiği çok estetikti çünkü zemuszemus
evet canım, sağolsun annem, allah benim ömrümden ömür versin ona.... bi de onun karnında da fıtık var, karnının benden kalır yanı yok yani, ona rağmen nasıl arı gibi çalıştı anlatamam.Nazan ben seni çok kıskandım - kadıncağız yemeklerinizi bile yapmış ya ne güzel :umursamaz:
ESRAKO, zaten ağdayı birkaç gün önceden yaptırman, hatta bir hafta önceden yaptırmak daha isabetli olur bence. diğer türlü taze taze tahriş filan olabilir.beni sorarsanız yarın agda isimi hallettikten sonra artık kızım gelebilri gununu beklemese biledert degil ama agda isini halletmeden gelirse diye odum kopuyor pazartesiyi beklemiycem yarıngidip yaptırcam islerimi ameliyat agrısı harici utanma duygusuda yasamak istemiyorum yani hemsirelerden falan B))
bana uyar. süper olur. hem ilerde çocuklara topluca doğumgünü partisi yaparız. maliyet düşürmüş oluruz di mi?kaydirigubbakcemile5benim dogum yapacagım hastanede birkaç saatiçinrde bebegin resmini koyuyor ben size pazartesi aksamı linki veririm girer bakarsınız arzu eden olursa yani
nazooo
adas la aynı gun dgurcaz senide bekleriz 4 agustos a dgourmaya ok miiiiii
GYPSY kuzum sen doğur bak hemen ertesi gün ben de doğuracağım.nazooooooooooooooooo
bende yarın bakayım hemen dergiye carrefourda eyada d&r da erken çıkıyo o dergilerdennn bi önceki ay içinde çıkabiliyorrr
ooo ünlü bi arkadaşımız oldu yaniii hadi bakalım haftasonu doğur artık madem ağustos ayının dergisinde çıkıcannn hadi be hacıııı bekleye bekleye ağaç oldum heeee
çok güzel olmuşlar. ellerine sağlık. ahım şahımını da yaparız ayçacım, yaparız alimallah , çok çok güzel malzemeler var ama çok pahalıya geliyorlar. tanesi 2 tl ye filan mal olunca biraz israfa giriyor. hani 100 adet yapmam gerekmese olur da çok yapmak isteyince ucuza güzel yapmaya çalışıyoruz. bence hepimizin şekeri de çok güzel oldu. ayrıca böyle tek tek dururken değil de sepetin içinde toplu halde daha bi hoş duruyorlar. bence....senin patikler de çok şirin... patik içinden şeker çıkarıp yiyecekler hı?
ça ça ça AYÇA
ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR ELLERİNE SAGLIK.SENDE BİRMAXDAN ALDIN DİMİ. YA bende baktım o tulden alıcam kurdeleyide o renk begendim ama ben kalp mi ayakkabımı karar verememiştim bide hepsinden fix 100 tanemi almam gerek.. senin ne kadar tuttu.
Monologu devralıyorum..
Kendimden utanıyorum.. Hani kayınvalidem hiç arayıp sormuyo bişey ihtiyacınız var mı demiyor demiştim ya.. Az önce süpriz bir kargo geldi.. Battaniyeler, zıbınlar, ayakkabılar, bir sürü örgü yelek hırka, uyku tulumu falan falan çıktı içinden. Çok mutlu oldum.. Zaten anlam veremiyordum ilgilenmemelerine.. Akşam arayıp teşekkür edicem..
bugun kuyumcuya gidicem dogum hediyeme karar vericem.eşim sen git begen ben alırım dedi. malum son zamanlar ben çıkamam diye kendim begenmemi istedi. ayyh ne alsam hiç fikrim yok. taşlı yüzüklerin her sayısını aldık malum 2.5 yılda dogum gunu yıldönumu şu bu derken tek taş 3 taş 5 taş kalmadı. dogum için ne alsam.şööle hem yatırım amaçlı hemde şık bişi..fikri olan varmı......
güzel haberlerle gel inş.biz birazdan doktora gidiyoruz arkadaşlar. gidip saçımı başımı toplayayım. 3-4 saat giremem herhalde. sağlıcakla kalın.
ay nazan mutlaka birsebebi vardır bu tavrının
sole olabilirmi hep yeni bir oda takımı almakistedi sifirdan tam takım sen istemedin enegel oldun ondan dtolayı boyle tavırlı olmus olabilirmi hani adam gibi alcaktıkhersey gelip kurulcaktı mukemmel olcaktı falan kafasında bukalmıs olabilri
yada dogum gerginligi onuda sarmıstır arkadaslarından insan hirsini alamaz boyle gerginken en yakınına patlar ya uzme kendini ya kızınla yada seninle alakalı oldguunu hiçç sanmıyorum can ısıkılmıs belliki yapamadı hemencecik diye
istanbullu hatunlar ne sanslıyızy a son iuç haftadır farkındamısınız havalar serin ruzgarli firtinali su andada yagmur basladı burda nası serin havaaa inanılmazzzz mutluyum ohh