- 21 Ağustos 2008
- 2.541
- 4
Gözün aydın canım. Allah sağlıklı, uzun ömür versinkızlar merhaba...beni hatırlarmısınız bilmem...ben de ağustos annesi olacaktım ama maalesef oğlum aceleci davrandı..temmuz annesi oldum...35. haftada oldu meleğim...2750 gr 50 cm doğdu...1 hafta hastanede yattık..sarılık ağır geçiyo..fototerapi aldı devamlı..hala kontrol altında...inşallah iyi olcaz...başka doğuran varmı aramızda...bi de size tavsiyem eğer herşey yolundaysa normal doğurun...ben 2 saat içinde doğum yaptım çok kolaydı..sonrası da çok rahat oldu...allah hepimzin yardımcısı olsun...herkesin meleğini kollarına versin ...
Ah kuzuuuum, dur ben bu gece yatmadan bir dua edeyim:teselli:ben şincik primanın siteye üyeyim
bana haftalık bebiş gelişimi vs gelirdi
artık yenideoğan bebek gelişimi ve bakımları hakkında bilgiler gelmeye başladıı
sanki hakaret ediyolar bana yaaa
doğurmadım ben daha uleynnnnnn
Hayırlısı olsun Evrimim be. Sağ salim gelsin de Kuzeycik, ne zaman isterse o zaman gelsin. Hem bak ne kadar erken doğurursan bizim de seni görmeye gelmemiz o kadar kolay olur:jeyyar:Doktordan celduk celmesune deeeeeeeeeeeeeeee...............
Bizimm eşşekk oğlanın kafası depar atmış, o da gecen seneki mıyom dıkıslerını zorlamaya baslamıs.. pazartesı tekrar nst var.. carsamba cok cok buyuk ıhtımal hastanedeyıs arkadaslar.. vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun.. doktor bu sartlarda bekleyerek senı rıske atamam dedı.. birisi beni çimdiklesinn :bbo:
Maşallah maşallah bu minik prenseseSeni duysa çok üzülür annesilmaz:Neresi çirkin bunun?kızım ve ben
Bir de bana sor. Hepiniz kuzularınıza kavuşacaksınız bir bir, ben bir başıma buralarda olacağım:gitme:sanirim gun gectikce topigin tadi kalmiycak((
tarifi imkansız duygular içindeyim.değişik bir dinginlik ve vakaret çöktü bana düşünün artık..iyi ki varsınız kimsesizliğimin kimseleri oldunuz.seviyorum sizi
ben gidiyorum..yarın artık hamile olmayacağım.hayatımda bir sayfa kapanıp yepyeni güzel pembiş bir sayfa açılacak inşallah.Hepiniz sağlıcakla kalın şimdilik.doğum hikayemde sonda,lavman,hastane önlüğü,gaz sancısı içeriklerine yer vereceğim.bu sözü vermiştim.duygu boyutu zaten anlatılamaz.çok kişiseldir çünkü.öperim gül göbüşlerinizden..
Ağlattın beni gece gece kızım yasenağlamaHadi git yat bir an önce de bir an önce alalım güzel haberlerini:Saruboceq:
iyi akşamlar herkeseee
bugün doktordaydık. bebeğim 3200 gr olmuş, boyu da 50 cm. 14 ağustos spinal sezeryan beni de ekleyinnn... normal yapamayacağıma karar verdim dolayısılya parmaklanmaktan kurtuldummm... umarım herkes iyidir yeni bebekler var mı geçmişe göz atıyorum hemen...
Gözün aydın canım, maşallah bebişine. Tarihin hayırlı olsun. Listeye ekledim. Yarın görebilirsin
Off sorma canım anneme bir haller olmuş zaten geldiğinden beri. Neymiş, onunla ilgilenmek yerine öööyle kendimi dinliyormuşum, dalıp dalıp gidiyormuşum. Sanki her sene bir kez pırtlatıyorumlmaz:Acayip bir alınganlık, bir ilgi beklentisi...Hangimiz doğuracak ben anlamadım ki:1shok:burkocum aman ha sakın bu ruzgar seni carpmasın maalesef oluyo boyle seyler ama seni nekadar az etkilerse okadar ii olur
öle deme BURKOCUM, baksana PİNKYnin kuzenin eltisi de lüks bi hastanede hemşireymiş ve bi sürü bahşiş alıyorlarmış. biz hiç duymmadık ilgilenmedik bugüne kadar da şimdi gündemimizde hep hastaneye götürülecekler, öncesinde sonrasında yapılacaklar filan var ya, aklımıza birden bu husus da geldi. acaba bahşiş adedi filan var mıdır diye... bence de para sıkıştırmak nahoş olur ama eğer ordaki böyle bir beklendi içinde olacaklarsa yani böle bi rajon varsa da mahçup olmak istemeyiz. biz yine de hazırlıklı gidelim de eşim duruma göre nasıl uygun bulursa öle davranır artık.
İlk anda ne bileyim öyle geldi bana ama, yaşayanlar daha iyi bilir tabii. Siz dediğin gibi ortamı değerlendirin en iyisi