Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu satırları okurken aklımdaaaaaaaaan neler geçti neler. canım benm Rabbim yardımcın olsun.sagsalim kavuş inş. bebişine... en kısa zamnda senin ve bebeğinin iyi oldugu haberlerini ve resimlertini beklices inş..:1hug::asigim:ben gidiyorum..yarın artık hamile olmayacağım.hayatımda bir sayfa kapanıp yepyeni güzel pembiş bir sayfa açılacak inşallah.Hepiniz sağlıcakla kalın şimdilik.doğum hikayemde sonda,lavman,hastane önlüğü,gaz sancısı içeriklerine yer vereceğim.bu sözü vermiştim.duygu boyutu zaten anlatılamaz.çok kişiseldir çünkü.öperim gül göbüşlerinizden..
dur bi önce ben göreyim. almadım daha dergiyi. ağustos sayısı ya, henüz tam dağıtılmamış. hem fotolar öle hava atılacak fotolar değil. inşallah en aptal olanlarını seçip basmamışlardır. gerçekten çok komik pozlar da vardı aralarında.canım hangi dergiydi - sen söylemiştin ama unuttum ben - söylesene alalım - hhehe hava atalım bu bizim arkadaşımız diye zemuszemus
yok kuzum ne monoloğu, bak ben geldim.kızlar uzun zaman sonra girdim bu saatte ama monolog yapıorum haaa :)) sabah monolog aksam monologg :))
dur bi önce ben göreyim. almadım daha dergiyi. ağustos sayısı ya, henüz tam dağıtılmamış. hem fotolar öle hava atılacak fotolar değil. inşallah en aptal olanlarını seçip basmamışlardır. gerçekten çok komik pozlar da vardı aralarında.
Koko üstü balıkla sen bağırsaklarında olan olmayan herşeyi boşaltırsın, demedi demelmaz:NAZOOOOO
o iş tickerlarla olsaydı
önümüzde 13 kişi doğurmazdııııı
sen benden önce doğurucan görüşcezzz
kokoyuda bu akşam yeme planlarım var
yarın annemlere gidicez orda balık yicemmmm
haftasonuda annem bizde olur koko yemeye çıkamayızzz
zemuszemus
CANANCIM, dergi BEBEĞİM dergisi. ama herhalde cmts ancak bulursun ağustos sayısını. ben yarın bakacağım, bulursam alacağım.
sor canım herşeyi sor - hani ne getirmeni istiyolar - bişeyimiz eksik olmasın - ha birde kaç gün (akşam) tutuyolar onu sor - refakatçı kaç kişi kalabiliyo ? işte aklına gelenleri sor - sonra bana aktarırsın - hoş ben iyi olursam- ki öyle görünüyo şimdilik seni görmeye gelecem
Hadi iyi yolculuklar - ben kafedeyim zamanınız varsa uğrayın
:sinifsinif: ahh ahhh canım battı balık yan gider. felaket bi durumdayım çatlak konusunda. sürdüğüm onca yaglar kremler boşunaymış...:bbo: kahve limon karışımından mucize bekliyorum dogum sonrası. ayyy bu halde he cazibe merkezizm kalır neden çekicilik ıyyyyyyyyyy
pinkycim nerden gördün o fotoyu bende merak ediyorum ebrunun bebişini :)
dün gece ruya gördüm
sanırım kafayı sıyırıyorum artık - ben doğuma 3-5 gün kala en iyisi hiç yazmiim buraya - saçmalamaya başlıyorum çünkü
rüyamı şöyle özetleyebilirim - doğum yaptım ama evde tekim - mutfaktan çıkıyorum gecelik gibibişey var üstümde (etekli bişey - pijama değil) bebek doğumak istiyomuş elimi soktum çıkardım :kedi: (ama var ya hep bu çingene esramızın suçu bunlar - dün yazmış ya sonuda kendim çıkartacam diye - pis lmaz: ) sonra yatak odasına bıraktım bebeği etrafı topluyorum hani rutin günlük işler - bir ara aklıma geldi emzirmedim ben bebeği - gittim yatak odasına arıyorum çocuğu yok etrafta - girmiş gardolabın içinde giysilerin arasında yatıyo - çıkarmaya çalışıyorum direniyo dağıttık ortalığı en sonuda çıkarttım - yatağa yattım emzirecem ama geceliğinim düğmeleri yok göğüsümü çıkrtamıyorum ve kendi kendime söyleniyorum- işte böyle erken çıkarsan hazırladoığım düğmeli pijamayı bile giyemem diye - sonra emzirmeye başlıyorum gööğüsümden bir süt çıkıyo görmelisiniz boğulacak sanki çocuk musluğu açmış kapatamıyoruz - ben super mutlu bir şekilde uyandım - sütüm var bol bol diye - bi baktım bebek felan yok etrafta - böyle bir tuhaf oldum - rüya aşırı gerçekti
Bebeklerimiz | Online Hizmetler | Memorial Sağlık Grubu canancım link burda defne ögenler bebekin adı..
tama kızlar eşim yüklemeye başlayacak ama şimdiden söyleyeyim çirkin ördek yavrusu burçinim ama çok güzel gamzeleri var göz rengini halen anlamış degilim annem siyah kardeşlerimde koyu mavide ısrarlı
iyi akşamlar herkeseee
bugün doktordaydık. bebeğim 3200 gr olmuş, boyu da 50 cm. 14 ağustos spinal sezeryan beni de ekleyinnn... normal yapamayacağıma karar verdim dolayısılya parmaklanmaktan kurtuldummm... umarım herkes iyidir yeni bebekler var mı geçmişe göz atıyorum hemen...
yaşasın söyletebildim laelaelaelaelae
valla burada balıkesirde yarın bulamam herhalde ben başka bir dergi alıyorum aylardan beri genelde ayın 4-5 i gibi geliyo o - ama soracam - adam şaşıracak farklı bişey alıyorum diye hehehe
Özleeeeem ses ver ne yaptın bugün - gittin mi hastaneye - doktora???
Çok güzel haberlerle gelmişin Özlemcim - maşallah bebişine tam normal kiloda doğacak
şimdi tarih 08 cumartesi mi oldu??
sordun mu kaç gece tutacaklar diye ?
keşke o ebeye sorsaydın ne getirmem gerekiyo diye - ekstradan bişey isteniyo mu - kendin için ya da bebek için
of ya bendeki de panik niye anlamıyorum - bişey eksikse getirilir hemen
Nazan ben seni çok kıskandım - kadıncağız yemeklerinizi bile yapmış ya ne güzel :umursamaz: