2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

arkadaşlar en kötü kaynana listesine 4.sıraya EVRİŞinkini koyalım, 38 bedenmiş hala.
 

Ahh dostummm sen nerdeydın yaaa iki ay önce... resmen yerlerde süründük burada... açmadığım konu kalmadı, nası geçer, nası geçer diyee... neyse geç te olsa öğrendikk, saolasın..
 
hadi kizlar ben yavas yavas mutfaga geciyim, hazir evdeyken hain planlarimi uygulayip aksmada afiyetle yiyeyim...isim bitince gelirim yine...
 
Pinky, güne bismillah diyorum, harnup pekmezınden 4 kasık ıcıyorum.. kahvaltıyı yapıyorum, gün içince 3 ceviz, iki incir,bir avuç kuru üzüm, muhakkak olmazsa olmaz meyvelerden bir adet kiwi, muhahakak ananas bir dilim, muz bir adet, sabah aksam bir koca bardak light süt, 3 litre su.. bunlar olmazsa olmazlarım.. Herşey bu sıpa için..
 
evet haklısın biraz geç kalmışım sanırım. neyse bundan sonra baş ağrısı sorunu yaşayan olursa en azından 1 kere olsa bunu dener.
 
kızlar bende 3 ayı 1 kilo alarak kapadım 58le gitmstim ilk kontrolume 59la dondum ins aldıgımız kilolar saglıkla bebislere gider.
 

bu sefer de iyice yerinde durmazsa ölçemezler ense kalınlığını mirmirmirmir
 
evet haklısın biraz geç kalmışım sanırım. neyse bundan sonra baş ağrısı sorunu yaşayan olursa en azından 1 kere olsa bunu dener.

Şaka yapıyorum lütfen alınma.. nerden bileceksin ki.. mübalağa yapıyorum affına sığınarak.
 
oh oh maşaallah ne guzel bebişin saglıklı olur inş..
 
Ne kadar gıcıksınız baby... 1 kılo haaaa, insan utanır yazmaya

iyi de evriş senin yediklerinle maaşallah olimpiyatlara hazırlanır insan ayol.... az bile almışsın kızım. valla ben demir yönünden galiba eksik kalıyorum, pekmez mekmez hiç işim olmuyor. kuru üzüm severim ama pis diye yiyemiyorum. yıkayınca da sanki tüm şiresi gidiyor gibi geliyor. muzu yarım yiyorum, kivi muhakkak bir tane. ben kalsiyum ve protein açısından zenginleştirilmiş bir beslenme programı yapıyorum arkadaşlar. demir için de eğer doktor verirse takvye ilaç alırım artık.
 
İyi de Arda, ikili test adı altında alındı bu kan benden.. acaba sonuçlardan sonra mı karar veriliyor dediğin gibi??

evrişçiğim doktor bu gün ense kalınlığını ölçemedi.bari kan vereyim dedim olmaz dedi ikisi bir arada değerlendiriliyor dedi..ama benim kan ankaraya gidecek belki ondandır..izmir'de yapılıyordur kan tahlili ense pilisine de sonra bakar belki.
 

Hazırlanıyoruss teyzesi :asigim:

Şaka bir yana doktorun elime tutuşturduğu listedir bu.. bizde yapıyoruz, yannız güzel arkadasım muzun neden yarımını yiyorsun? muzun içindeki magnezyum ve potasyum cok faydalı.. bende demir eksikliği var, o yuzden pekmez, üzüm yemem gerekiyor, hatta hapına da başlattı dr, haliyle biraz kalp rahatsızlıgımda oldugu için kan konusunda şakaya yer yok bana.. dr dun dedıgını yapalım da.. sonradan bir yanlışımız olmasın.. şutarafagitti
 
Bakalım dide, persembe bi sonuçlar gelsin, herhalde ona göre yönlendiririr diye düşünüyorum.
 
arkadaşlar ben gece bir tartılıyorum 3 kilo fazla geliyorum.sabah kalkınca 1,5 kilo almışım görünüyor.54 kiloydum hamile kalmadan önce.şimdi ise sabah aç karnına 55,5-55-7 aarasındayım.
 
Bakalım dide, persembe bi sonuçlar gelsin, herhalde ona göre yönlendiririr diye düşünüyorum.

hayırlısı olsun inşallah.benimki daha enseyi ölçmeden 3lü de önereceğim diyor.para için mi yapıyorlar ki? sonuçta kesin bir sonuç vermiyor sadece risk veriyor..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…