2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evriş sonuçların iyi çıkar inşallah
2 li teste ne kadar ödedin ? testi yapan arkadaşlar yazarsa sevinirim bilgimiz olsun

ben çok tuafım karnım çok aç ama yemek yiyemiyorum
başım belim çok ağrıyor
 
ben 2 kilo aldım. hepsi göbek ve göğüse. ama arkadaşlar göbek fotomu beğenmediler. laf etmiş hepsi.
bende fotografini gördüm ve haftana göre gayet normaldi.bence sen fazla kilo almazsin.ayrica diger resimlerinde vücudunu saran t-shirt gibi birsey giyersen göbegin daha cok belli olur.ben 11.haftaya kadar hic kilo almadim ama simdi hic tartilmadim.kesin 1-2 kilo almisimdir.:CüvCüv:zaten hamilelikten önce 5 kilo felan fazlam vardi hazirliksizda yakalaninca pekde kilo almak istemiyorum.:1no2: ama canimda herseyi cekiyor ne yapayim..:icecream:
 
Tekrar merhaba arkadaşlar,

Geçmişi ancak bitirdim ama yetişilmiyor walla hızınıza. O yüzden, yazacaklarımı not alıyorum sırnaşık şey Kayınvalideler konusunda Lalece'nin kayınvalidesine kaynar kazana atılmalık konusunda 100 üzerinden 200 veriyorum. O nasıl bir insandır yaaa. Allah sana sabır ve dayanma gücü versin Lalececim kayınvalideni de ıslah etsin inaşşallah... Sonra sırasıyla Norra ve Comely'nin kayınvalideleri geliyor galiba. Size de sabır versin Allah canlarım.. Bu arada Norracım senin de gözün aydın. Azmin zaferi bu olsa gerek...:sm_cool:

Tuana3434 ve irem34 size de büyük geçmiş olsun canlarım.. kendinize dikkat edin çok.

Taze fasulye, sen,n adına çok sevindim.. İnsanın annesinin dibinde kendi memleketinde olması kadar güzel birşey yok biliyorum. Bebeğinin şansı bence de bu. Doğumdan sonra kim bakıcak endişen de olmayacak. süper walla hihoyyythihoyyyt

Bu arada Evriş, eminim doktorun herşeyine bakmıştır ama o kadar hızlı bakıyorlarki anlamıyorsun. Ben de sormamış olsaydım muhtemelen anlatmayacaktı bana da. Ben dayanamadım sordum :ecrin_bebek: Ondan sonra uzun uzun anlattı bana. Benim de bebişimin sırtı dönüktü muhtemelen uyuyordu. sarstı karnımı dr. Öyle ölçüm aldı.

Aslında evet kısslar ya. Doktorumuz kız dedi ama ilginç bir diyalog geçti aramızda. Ben nerden anladınız dedim ben drum işim bu dedi güldük falan. sonra anlattı. Bu yatay çizgiye biz eskiden erkek diyorduk. Yarısı kız çıkıyordu dedi. Ama sonra öğrendik ki kız demekmiş dedi. Yani şimdi de erkek çıkma ihtimali var sırnaşık şeysırnaşık şey

Neyse, ilerleyen günlerde görücez arkadaşlar. gerçi ben erkek gibi düşünüyorum nedendir bilinmez ama kız olsa da farketmez. Kız olursa bana büyüdükçe arkadaş olur diye düşünüyorum. Ama en önemlisi sağlıkla gelsin benim meleğim. En önemlisi o..

son olarak Comely ben 170 ytl'ye yaptırdım. benim de doktorum tanı merkezine yönlendirdi. Ama çok memnun kaldım. Ücret çok fazla olsa da haketti bence.

Benden bu kadar. Tekrar görüşürüz...
 
ben 2 kilo aldım. hepsi göbek ve göğüse. ama arkadaşlar göbek fotomu beğenmediler. laf etmiş hepsi.

ask olsun aftabru sende de alinganlik belirtileri baslamis:))begenmemek olurmu sadece fazla cikmamais dedik, ama sana bisey soyliyimmi ilerleyen zamanlarda sen en guzel hamilelerden olucaksin, kilo almadan sadece bi gobus ay ben bayiliyorum oyle hamilelere, dogumdan sonrada bisey kalmiyor..ben klo almaya cok musaitim ve agustosa kadar heryerim sisicek gibi geliyor, sonrada zor vericem o yerlesen kilolari....

Evris ben simdiye kadar 1.5-2.5 kilo almisim 59 la hamile kalmistim, bi gun 60.5 bigun 61.5 cikiyorum sanirim gaz ve odeme gore degisiyor, ortalama 2 diyelim, normal sanirim??
 

Sevgili Petrik, 90 tl odedık arkadasım.. ızmır deyız bız, ıstanbula gıdıyormus test..

muz yemeye çalış, hem yemesi kolay, hemde senı tok tutar.. guzel dıleklerın için de saol arkadasım..
 
haklısın SARMAŞIK, bir dahaki fotomu dar bir penyeyle çekeceğim ki iyice belli olsun.
EVRİŞ sen de fotolara bakabilirsin. ben darknessfire ve norraa ekledik şimdilik göbek foto.
 

Ya Norracım.. elbetteki şahane bi kılo alımı.. bende alırım kilo, çok sıkmıyorum kendimi açıkcası,kasmıyorum, ama bebeğin sağlıgı ıcın dikkat etmek istiyorum,başka da derdim yok açıkcası, atarız kilolarımızı sen merak etme.. yeter kı şu sıpalar eve sağ salim gelsinler.
 
Tesekkur ederim Gizze.. işte ayrıntılı bişiler ısteyınce arkadaşların doktorları.. dedım eksık bişiler kalmasın diye.. ondan bir eşeledim, saolasın guzel dıleklerın için.
 
yok NORRAAcım yoookkkkk alınır mıyım hiç. esrako ve tazefasulye bana gıcık olduklarını yazmışlar ama ben onların da aslında ne demek istediklerini anladım. şakadan anlarım, hiç bozulmam arkadaşlar. ayrıca da bulantılarım bi geçsin benim göbeğim hepinizinkini dövecek, göreceksiniz.
 
haklısın SARMAŞIK, bir dahaki fotomu dar bir penyeyle çekeceğim ki iyice belli olsun.
EVRİŞ sen de fotolara bakabilirsin. ben darknessfire ve norraa ekledik şimdilik göbek foto.

Aftabrum.. sen ideal hamilelerden olacaksın.. hani sadece göbeği çıkacaklardan.. arkadaşların dediği doğru, katılıyorum onlara.. sen kilo almayacaksın.. güzel bir avantaj bence.. arkadaşların yorumlarını da okudumm.. hele tazefasulyenın kıne cok guldum.. gıcık etmişsin insanları, çok hoşş yaaa :1hug:
 
bide benim ideal kilo 55 falandi,ama son 1 yilda yedik yedik esimle aldik kilolari, hic de dikat etmedim, keske diyorum onceden su fazlaliklarimi vererek hamile kalsaydim, yazdan sonra okadar niyet ettim diyet yapmaya, hep erteledim, vermis olsam daha iyi olucakti.. anneme hep ozenmistim kadin menopoza kadar 36 beden giyid, simdi de 38-40, keske bende onun yasinda oyle olabilsem 51 yasinda simdi...
 

Aynı durumdan bende muzdaribim Norra.. aynı dedıgın gıbı oldu bende de... :) Bende de öle bir kayınvalıde var.. kadın 38 beden,çatlağı bile yok, 55 yasında kadın.. asıl gıcıklar bunlar bence.. bi de dıyorum kayınvalıde dıye ortalıkta dolasıyorsun, beni sinir ediyorsun diyorum ona.. Çok üzgünüm çoook :roflol:
 
valla kızlar bende 59 la başladım ama 56 ya inmişim zayıfladım anlicanız ama eşim dr tartısı bozuktur diyoo kaydirigubbakcemile3
 
valla canım bende kilo veriyorum normalmalmiş haberin olsun bende sadece serom aldım bugün
 

ay cnm yalnız değilsiniz benımkıde aynı bu konuda kapalı ama bı görün aynı manken gıbı gıyınır ıgnelerı suslu ve kıyafetıne uygun eşarp tokaları o bone sekillerı o kıyafetler çoraptan tutda tepeye kadar uyum benı varya çatlatacak kadın gercı ben ucuk gıyınmeyı sevıyorum oda tam oturaklı yanyana düşünsenize bızı benım omuzlar yarıya kadar açık o nunkı ıse kapalı falan ama yınede aramızda kalsın ne giysede yakışıyo kadına:roflol:
 
arkadaşlar doktora gitmiş ve dönmüş bulunuyorum..ikili tarama için gittim ama işlemlerim bitmedi...
baştan başlayayım müdürümüz sorun çıkardığından eşim gelemedi yalnız başıma dolmuşla gittim.dolmuşta sürekli burnunu karıştırp perdeye süren bir amca vardı..gözümü kapatsam çıkardığı sesleri duyuyorum..çok fena oldum..sonra dayanamadım amca yeter artık mide kalmadı bende diye çıkıştım..hiç bana mısın demedi.15 dakikalık yolda ömrümden ömür gitti.(((

neyse hastaneye vardım..bekleme salonunda üniversiteye hazırlanan çok bilmiş bir kız vardı..bana bir sürü soru sordu..bilmiş bilmiş konuştu yok çantamı kucağıma koymayacakmışım, yok rahim ters dönermiş..sallamadım tabii.
sadete geleyim bebişimi gördüm kocaman olmuş 62.3 mm ama ense kalınlığını alamadı doktor. hepsırtını döndü. sağa sola zıpladı.saatlerce kalıp izlemek isterdim..sonra telefon geldi işyerinde müfettişler varmış...çaresiz döndüm..akşam 5'te tekrar ultrasona gireceğim..renkli dopplermiş bu seferki..bir de yetişirse kan vereceğim..kanlar taa Ankara'ya gidiyormuş...

bu gün ikinci kez bebişimi göreceğim çok mutluyum zıpırım benim.
 
bende 60 la başladım ama iki hafat bişey yiyemedm yediklerimide çıkarttıgım için 2 kilo vermiştim 58 i şuan doktor ilk 3 ay alınmaması normal dedi ....
bir dahaki kontrolumu sabırsızlıkla bekliyorum arkadaslarım anlatıyor böyle elini parmaklarını ayagını falan görünuyomuş ayy canım yavrum ya Rabbimin mucizesi küçücük ama herşeyi var..umarım herşey yolundadır. hepimiz saglıkla alırız kucaklarımıza..
ben bu aralar gunde 3 ceviz ve 1 avuc kuru üzüm yiyorum beyin gelişimi için balık yiyemediğim için..
 
bu arada doktora giderken eger kan tahlili falan gerekmiyosa mutlaka tok karnına gidin özellikle çikolata yiyip giderseniz bebiş mutlaka yuzu dönuk oluyo..ablam ebe oldugu için o söyledi aklınızda bulunsun..
dide bence akşam giderken mutlaka çikolata ye...
 
merhaba. baş ağrıların için sana birşey tavsiye edebilirim. bendede aynı sorun var. başım ağrımaya başladığımda elime biraz karabiber döküp iki burun deliğimlede iyice içime çekiyorum. hapşırdıkça insanın kafatası içindeki basınç düştüğü için baş ağrısıda geçiyor. ben son 3-4 aydır bu şekilde baş ağrımı geçiriyorum.
 
Ya Dide.. bitirdin benii yaaaaaa, bu nedir yaaa (((( allammmmm.. öğğhhkkkkkkkkkk:1shok::tomato:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…