2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben hep bu saatlerde buralarda oluyorum dido erken yatınca saat bası kalkmaktan çok sıkılıyorm boyle en azından geceyi yarılamıs oluyorum
ben tuvalete fala n kalkmıyorum genelde ya terlemsi oluyorum ya uzerime acayip ruzgar esiyor firtina çıkıyor malum bu ara havalar bir garip biranda degisiyor hava o ndenele hava muhalefeti olmasakıs olsa mısıl mısıl uyuycamda iste yok)

3 gibi yatıyorum hemen her gece
 

ah canım maşallah Buse'mize..çok tatlı..sen de bi sürü şeyler yaşadın ve atlattın çok şükür..sarılığı da atlatacağına inanıyorum..şurda çok az bi zaman sonra herşeyin rayına oturacağına inanıyorum ben..sıkma canını..kızımızı kokla benim için..

benim uyku kaçtı..nedeni kuku kaşıntıs.ilk defa yaşyorum böyle birşey..mantar mı oldum acaba? geçmezse doktora gideceğim..zaten 4 gün sonra doğuma gidecekken nereden çıktı bu

ben de yaşıyorum..daha önce söylemiştim bilmem hatırlıyomusun..dr.fitil ve krem vermişti, kremi hala dahi kullanıyorum..2 gün aksatsam tekrar başlıyo kaşınmaya..dr.son dönemlerde olmasının normal olduğunu söylemişti bana..geçen kontrolde dedim hala kaşınıyorum devam et kreme, aksatma demişti bana..
pamukçuk olayı nedir bak onu ben ilk defa duyuyorum...
 
esra o esintilerden buraya da gönder..klima ve vantilatör esintisinden yıldım ben
değiştirdim.benim için bir zevk..siz iyi olun yeter kiopuyorumnanaktan
peki doktor nasl muayene etti? pamukçuk bebelerin ağzında oluyor beyaz beyaz bişe..bir tür mantar yol açıyormuş.acıyo ağızları kıyamam.anne sütü damlatınca iyi gelir derler.
 

vajinal muayene etti..
araştırıdım netten az önce..vajinadan bebek geçerken ağzına değdiği için oluyomuş pamukçuk...ileri boyutlardaki mantarların zararları da olabiliyomuş bebeğe..kafam çok karıştı benim..tabi bunlar normal doğum için geçerli..bu konuyu bu hafta tekrar konuşcam dr.la..kültür filan yaptırsın akıntıma..gözüm korktu..bebeğime bişey olmasını istemiyorum..
 
seçil bence kullandığın krem ve ilaç bu riski ortadan kaldırıyordur..tabi sor doktoruna
 
seçil bence kullandığın krem ve ilaç bu riski ortadan kaldırıyordur..tabi sor doktoruna

evet doğru söylüyosun aslında ..hani doğum şekline kendim karar verebiliyorum ya, keşke demek istemiyorum..dr.um + sını - sini söylesin rahatlatsın beni..belki 1 fitil daha verir..
 
başak ve ebrunun 2 günü benim 4 günüm var..çok tuhaf hisler içindeyim.sanki hep karnımda kalsın istiyorum ama çıksın da istiyorum.
 
başak ve ebrunun 2 günü benim 4 günüm var..çok tuhaf hisler içindeyim.sanki hep karnımda kalsın istiyorum ama çıksın da istiyorum.

oyyy ne kadar az kaldı. heycan dorukta. neyseki bebisini kucagına alıp vucudunu zıdıraplardan kurtaracaksın canım .dualarım seninle

kapanışı yapıyorum.bakalm açılış kimden gelecek?

tabiki benden:))
 
sabaha kadar mide yanmasından uyuyamadım yani hep yandı agzımdan acı su geldi biarada bulandı aksam dısarda yedik ondan olsa gerek hem geçe kaldı hemde rahatsız etti yemek..hala daha aynı bi cıkarsam rahatlıycam gibi..

gece yine ter icinde uyandım hep surekli su icip surekli su atıorum ama wcye 1 kere gittim.

kuku agrım feci derecede..sanki sabaha kadar birileri ora sopa atıo sonrada curuyo

bide ona ilaveten bel agrısı basladı oda yeni bikac saat oluyo
 
besigi kurduk bebegin tr den gelen esyaları var onlar yıkanıcak bugun
cantalar zaten hazır
dr randevumuz yarın bakalım yarınki duruma gore agda isini halletmem gerek cok kafamı kurcalıo

saat 9u gecio ama hekes uyuyo . emrahı yolcu ettim sessizlikten istifade size monolog yapayım dedim
 
buarada cilek yaglarım kakao yaglarım ve yosun sabunum geldi ama suan kullanacak modda deilim oylece duruolar. vichy kremimde bitti ama almadım avonun kremi vardı onu suruyorum iceriklerine bakmıstım benziolar.
 
daha kapı susunu ve sekerleri yapmadık. sekerlerin susunu almıs k.valdem icinede badem aldık dun altın rengi cok guzel tadıda kendide. yavas yavas onlara baslarız.
 
gecmisi okudum deryanın canı sıkkın ama buyukler nedense damatların-gelinlerin hareketlerinden surekli kendilerine pay cıkarıolar ama annesinin oyle birden gitmesi kotu olmus uzuldum onun aglayıpta sutunu vs etkilemesine..hepimizi zor bir surec beklio allah yardımcımız olsun

sebnemin bebisi cok ama cok seker .Allah nazarlardan saklasım

glzfb son son ayda kasıntı cok oluyomus allah yardımcın olsun vucudunu zeytinyaglı katkısız bi sabunla kesele ve ılık suyla yıka uyumaya calıs biraz rahatlatır .
 
monologumu burda bitirirkene selam eder gobuslerden operim:)

bence giremeyenlerin tek bahanesi bebek deil evdeki kalabalık olabilir cunku kalabalıkta surekli bir hareket var ve pc basına zor oturuyosun ama millet cekilince problem olmuo yani benim tespitim budum .
 
günaydın kızlar babymom canım sende elini biraz çabuk tutu hazırlıklarını bitir valla günler nasıl gçiyor anlamıyorsun bak benim son 2 günüm karınca gibi olmam gerek bu zaman zarfında.
birkaç gündür benimde kuku ve bel agrım var ama çok acı veriyor yatarken kalkarken wc bile giderken zorluyor eşim hayırdır nedn acaba diye takıldı bende hani aklımızdan çıkmıyor ya sabaha kadar seninle tepiştik ya ondandır diyorum konu hemen degişiyor:roflol: ben onu bir tenhada kıstırcam ya allahtan kız evde benimle dalga geçmek nasılmış .
kızlar bu benim sıpa dünden beri kıpırdamyor arada kırmaşır gibi oluyor sanki sonra vaz geçiyor yeri iyice daraldı zannersem başak bir ara geldi sarıldı bana sanki ablasına git der gibi bir tekme attı kızların arasındaki kıskançlık resmen başladı burçin anneyi başakta babayı kıskanıyor kız annelerine duyurulur kızlar babayı kimseye bırakmıyor ikinci planda kalıcaksınız ben 3 cü lüge atılmış durumdayım.
neyse ya heyacanım çeneme vurdu karnım zil çalıyor mama hazırlayayımda sonra yuppi alıverişe herkese iyi günler bakalım bugün kimlerin haberini alıcaz
 
arkadaşlar günaydın ben bu sabah doğum yapıcaktım ama 24 ü gecesi sancım tuttu.ve sezeryan ile doğum yaptım.allah hepinizi sağ sağlim kurtarsın.3850 gr bebeğim. opuyorumnanaktan
 
burkoya söylerseniz 25/07/2009 bebişimin adı çınar kilosu 3850 .doğum hikayemi daha sonra yazıcam.bebeğim şimdi doktorda enfeksiyon kapmış iğne vurdurmaya götürdü eşim.5 gün sabah akşam antibiyotik vurulacak.hepinizin dualarını bekliyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…