2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


evet banada biri oyle dedi suan rahatsın en rahat zamanın bi cıksın bak gor dedi neler oluyo. bende dedim cıkması icin once orda olması lazım napayım illa cıkcak:))

emrah giderken uyanırım en erken sonra uyumam misafirlere hazırlık yaparım arada uyurum. yarından sonra emekliyim herseyden
 
ben sandalyede otururken ayaklarımıda obur sandalyeye uzatıom hic yere sarkıtmıorum. hos sarkıtsam ne olur sisimi inio:)) ama dustan once sarkıtmıstım teki uyustu ilk defa:)
bu sisler artık inmez boyle gideris doguma

Ben, bu bır numara buyuyen ayaklar acaba eskı halıne donecek mı.. en cok onu merak edıyorum.. sımdıye kadar hıc bır doguran kadından "eskı numarama geri dondum" denenıne rast gelmedım..


Yok yaf ne korkması.. ama ınsan bılmedıgı seyden cekınır.. halıyle neyle karsılacagımı bılmıyorum.. e bılınmemezlık te ınsan da ıster ıstemez tedırgınlıge yol acıyor.. yoksa neyınden korkacagız.. bunun da altından kalkarız alimallahhh... :)))
 
evros masallah guzel haberlerle gelmissinn

fasulyeko girmedi bugun takipteyim. sancısı cıkanları takip etcem bundan sonra:)
 
Anladım.. benım de oglum olacak.. Tahır bey.. uzun yıllardır doktorum.. tum kontrollerıme de ona gıdıyorum ben.. 7 Agustosta Allah nasıp ederse bız de oradayız.Hayırlı ugurlu olsun sımdıden..


sizinde hayırlı olsun, inşallah herkes için hepimiz için iyi olur ve küçük meleklerimizi sağ salim kucağımıza alırız..

hepiniz Allaha emanet olun, iyi geceler..
 

Gözün aydın Evros.. masallahhh kuzuna da... herseyın yolunda olması cok guzel.


Emekliliğin hayırlı ugurlu olsun kuzum :)) tadını cıkar benım ıcın de :))
 
evros masallah guzel haberlerle gelmissinn

fasulyeko girmedi bugun takipteyim. sancısı cıkanları takip etcem bundan sonra:)

O zaman ben de senı takıp edeyım yeter bana :))

sizinde hayırlı olsun, inşallah herkes için hepimiz için iyi olur ve küçük meleklerimizi sağ salim kucağımıza alırız..

hepiniz Allaha emanet olun, iyi geceler..

Çok tesekkur ederım Irem.. ınsallah, güzel dileklerin cümlemize gecerlı olur.. bız buralardayız.. o zamana kadar gırmek, konusmak ıstersen.. elimizden geldiğince, halımız musade ettıgınce konusuruz senınle de.
 
evrim ne bir numarası allasen enaz 2 numara hemde tarak ve tombulluk:)) ama doner doner merak etme umutluyum ben. bacaklarımız vs incelicek kilo verince. ayaklarımızda normale doner.
 
ya kızlar bende en iyi zamanların bu günler falan laflarına gıcık oluyorum.nasıl en iyi zamanlarım bu günler. yani şükürler olsun rabbim bu günlere getirdi ama sabah uyanıyorum mesala kıpırdamıyosa konuşuyorum gene kıpırdamıyosa 2-3 saat uykuylada olsa kalkıp çikolata yiyorum o kıpırdamadan ben rahat edemiyorum.belki yaşadığım kötü deneyimden olsa gerek ona bişey olcak diye aklım çıkıyo.işte bu yüzden öyle diyen insanlara inşallah sağlıklı sıhatli doğsunda ben razıyım onu demeye diyorum

evriş,baby saolun kıslarrr
 
eğer eski hali,ne dönmesse bu ayaklar ben mıçtım kızlar normalde 38 giyiyordum son aldığım kilolarla 39 olmutu hamilelikte 40 numeroya zor girdi bu kibar ayacıklarıma delikafadulden. biliyosunuzki 40 numeroda pek bulunmuyo kestirsem mi ucundan azcik napsam delikafadulden:roflol:
 

bence heranın guzellig farklı ilk hamile kaldıgın anlar kalp atısları 3 aya kadar eli kolu olusması sonra oynaması sonra bu zamanları 3lu kglara gecis sonra dogum ve bebekligi. yani hicbir anı digeriyle kıyaslanamaz.konusması anne demesi heranı farklı bi guzellik dogumundan evlenmesine cocuguna kadar..
 

çok güzel bi kız..maşallah..allah size bağışlasın...

yarın istanbul 36 nın üsütünde seyredecekmi. kabus gibi ........... ayyy evde nasıl dururum acaab.

burda nem oranı %70 lerde..gel anam beklerim seni..


amin..allah hepimizi verdiği bu görevden hayırlı bi şekilde kurtarsın...


gözün aydın kuzum...ben de burda sürekli alışveriş yaptığım aktara sordum, kalmamış elinde..yaz dönemi olduğu için çabuk eriyo zor bulunur dedi...bakıcaz artık..15 tl miş kilosu burda.
 

bencede katılıyorum baby sana sonuna kadarvereliniortak
 
hadi ben kapıom artık uzanayım ayaklarım insin bari yag surmezsem cok acır. yag acısını alıo size ii geceler opuldunuss
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…