2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Sen bunu yazdın ben buna da agladım Petrik.. sonumuz hayrola ınsallah :))

Heryerım şiş, canım cok acıyor.. duşun altına gırıp bıraz durasım var.. sankı ılık su ıyı gelecekmıs gıbı hıssedıyorum..

kıyamam sana :1hug: benide ağlattın

duş iyi gelir inşallah
 
Esrako Esrako Esrako

ben bambu sepetin tüm örtülerini yıkadım. zaten bu sepetin orjinal örtüleri değil. orjinali pembeliymiş.eşimin amcakızı ilk bebeğinde almış 2.ci bebek erkek olunca bunukendileri dikmişler. o yusden öyle pamuklu falan değil.saten örtüden dikmişler sadece yatak kısmında kapitone kullanmışlar.ben herşeyini yıkadım.içindeki sunger yatak bize biraz ince geldi saolsun kayınvalidem tam o boyutlarda pamuk yatak yaptı Allah eksikliğini göstermesin..

sepet için benim annemde pamuk yatak yaptı Çağan'a sağolsun
pamuk yıkanmazmış çiş kaçağı olunca atılacak o yatak galiba, alez felanmı alsak :uhm:
 
Arkadaslarım Selamlar..

3 600kg, 50cm boy adı:Servan;

Bu güzel cocugu doguran annenin adı da HELİN.. :)) bugun sabah 9 da sezeryana gırıp saat 10 da cıkmıss.. sesi cok dıngın, cok hoş geliyordu. Herkese cok cok selamı var.. benim gözler yine foşur foşur.. :)

ayyy maşallahh sağlıkla büyüsünnn
 
ayyyy geçmişi okurken evrimin mj la aaaaaaaaaaaaaaaaaaa oldum yine,
maşallah helinin bebişine ayy kilosuda boyuda harika bence kendisinde iyi olmasına çok çok sevindim.
darsıı başımıza. saolevrimim haber verdiğin için..


mercimekim ve babym dohtora gitmişler gözunuz aydın maşallah bebişlere.
babym senn bu etrafındakilerin şom şom konuşmaları benmde sinirimi zıplattı. ayhh onlara ne ayol

GYPSYM ESRAAAAAAAM kız koca totolu dun seni okara çom aradım bi tlf a bakamıyosun. haberleri vercekdim ama açmadın uyuuuuuuus. neyhseki evrim ulaşmış snaa. naptın bakalım evin tertemiz paklandımı?ohh mis gibi olmuştur. gülü güle oturrun pisletin...

jenny canan ohh gelmişsin ev temizlenmiş. gözun aydın ayrıca temizlik sonrası cam kapı açmama bende de var özellikle 2 gun hiç açamma sonrasında amaaaaan napiyim modunda oluyorum. bugun kayınvalidemle konuştuk plan yapıyoruz. ben yarın doktora gidicem ya muhtemel tarih vericek inş. ona göre son hazırlıklarımız yapıcas. son dip köşe bucak temisliği için kadın çagırcas o gun perdelerde yıkancak. ve ben dogumda 1 gece kalcamya eve gelmeden kayınvalidem halıları sercek eltim toz alcakfalan. malum son dak bi temizlik gerek y<. öyle yani. hayırlısıyla Rabbişm saglıkla kauştursun oglumuzada ikimizde sagsalim evimize dönelim inş.
 
petrik nesrinim
canım okadar minik alezi alıp napcas ya.. tansaşlarda canbebenin hasta bezi gibi bi şeyi var. ben alt açmak için kullancam onu onun bi tanesini serdim bilem.:)
 
bişey sorcam sizlere.

yahu ben henuz bebek bezi almadım. uyuoyna almak istiyorum ama onun 3-6 kilosunu bulmadım. normal yenidogan aslşak ne olar ki? ayhh bide ne kadar ucuzmuş yahu. 98 tanesi 21 tl. ayhh ben daha pahalı zannediyordum.
 
petrik nesrinim
canım okadar minik alezi alıp napcas ya.. tansaşlarda canbebenin hasta bezi gibi bi şeyi var. ben alt açmak için kullancam onu onun bi tanesini serdim bilem.:)

dimiya o kadar küçük alez yoktur, aklıma ilk o geldi
şu canbebenin alt açma bezini eskik listeme ekledim o daha kullanışlı olur

perde yaptırmam lazım nasıl bişi yaptıracağımı bilmiyorum fikri olan varmı ?
 
ayyy dün hatıranın dogum hikayesini okudukdan sonra kafama dank etti. ayhh ben hiç kolay dogum olsun diye dua etmiyomuşum meger. evet onuda ekledim dualarıma Rabbim saglıklı normal ve kolay dogum nasip etsin inş.
 
Arkadaslarım Selamlar..

3 600kg, 50cm boy adı:Servan;

Bu güzel cocugu doguran annenin adı da HELİN.. :)) bugun sabah 9 da sezeryana gırıp saat 10 da cıkmıss.. sesi cok dıngın, cok hoş geliyordu. Herkese cok cok selamı var.. benim gözler yine foşur foşur.. :)
ayy helincimm hayırlı ugurlu olsuuunnn.maşşalah kılosu falanda cok iyi tosunumuzun.bende aglıyorum yaaaa mafoldumben dayanamıyorum.hamılelık hormonları yaklasan dogum ve duyacagım bebek sesı aklıma geldıkce bırde okudukca bende tutamıyorum:gitme:
bi uyu bi kalk serseme döndüm resmen
çok fenada ishalim düngecedemn beri
doğum başlangıcı belirtilerinden biride ishaldi değilmi
bakalım hayırlısı kaldğım yerden devam edeyim geçmiş okumaya
anaa canım hadı hayırlısı.kız temızlıkte öle cok yorma kendını ondan olmustur belkı.yada üğşütmüşte olabiilerrsen belkı
Slm kızlar ben gec katıldım aranıza, agustos dogumları baslamıs bile. Benim de sat a göre dogum tarihi 29 agustostu ama bebiş in gelişimi 3-4 gun onden gidiyordu.
Birkaç kişi suyunun azaldıgını yazmıs ben de merak ettim. ptesi dr a gittim suyum azalmıs, 17 gün önce 6 cm miş ptsi 3.5 cm çıktı su. dr acaba azar azar geliyo sen mi farketmiosun dedi yok dedim gelen bişey, alttan bakıyım dedi baktı yok gelen bişey, nst ye baglayalım dedi, bebeğin kalp atışları normal çıktı ve hiç sancı yok. şimdilik bi problem yok ama daha da azalırsa erken alamk zorunda kalabiliriz dedi :1shok: bebeğin hareketlerine dikkat et azalırsa haberim olsun, 3-4 gunde bi kontrol edelim dedi. bugun kontrole gidiyorum stres oldum 3 gndür. Suyu azalanlar var mı benm gibi? dr lar ne dedi?
hoşgeldın canım araıza.evet zaman zamaan arkadasların suyunun azaldıgı oluyordu.genelde suyu yudum yudum ve cok içerek normale dönmüştü galıba.deneyebılırsın
helinde doğurmuş gözümüz aydın olsun maşallah kuzuya da
bu arada doğum hikayelri topiğimiz hayırlı olsun bende en kısa zamanda ekleyeceğim
ben bebişime bakayım sanırım mama mücadeleside veriliyor of ne oldu yavruma yediremiyoruz emmiyorda

yaa kıyamam ben ona yaaa,canım gazı falanmı varkı.bırde sarılık meselenız ne oldu.sarılık olan bebklerde emmez dıe bılıyorum ondan olabılırmı.çünkü cogu bebek sarılık oluyor ilk 15 gun
 
bunun dışında herkes iyi dimi - yok bir yaramazlık???
bende bugün doktordaydım - nst ye de bağladılar - herşey yolunda bende ( yani bebeğin ufak olması dışında) Nst de anormal bişey çıkmadı sancım felan yokmuş hala, bebişim kan grubu burdan bilgi geçeyim - olur da bebek farklı kan grubundan çıkarsa ( Rh faktöründen bahsediyorum) Rhogam isimli iğne olmak gerekiyor - 72 saat içinde Fiyatı 145 lira ancak devlet bunu karşılıyo ama biraz zahmetli bir işlem - hastaneden rapor çıkartılıyo çünkü mor reçete ile veriliyo Ama dediğim gibi Rh farklı ise anne ile bebeğin bu iğne şart

AYNEN canancım artık yırttık hepimizz hiç endise edecek birsey yok tek endise dgum korkusu lsun bundan sonra onuda yapanlar bak hiç kotu birsey anlatmıyor herkes bebek emiyormu emmiyormu derdinde demekki çok koti birsey degil diye dusunmek gerek


temmuz annelerinden biri suyum patladı die yazmıstı ya baktım 00:37de yazmıs, saat 1 de haberi gelmis dogurdu die .epudrali bile takmaya fırsat olmadan gelmis bebegi.. :)

ayy ne sans allahım yaa normal isteyen herkese nasip etsinn

günaydın kızlar mercimek doktordan gelmişsin hayırlı haberlerle gözün aydın

kızlar sakalyn in bebeğini fotorafını koydum ya ben diğer topiğe o mesaja ekliyim isterseniz diğer fotolar gelincede ama sakayn dışında foto bırakan olmadı diye biliyorum. akşam 20.00de çıktım daha bakmadım akşamk mesajlara varsa eklerim. milkshakeinki albümünde albümden alıp ekleyememki ayıp olur

ayıp neden olsun kendi ugrasıp koymaya vakit bulamıyordur kesin yoksa neden bebeginin topikte resmi olmasını istemesin nazar deger falan diye istememe durumu olabilirmi sibelin sanmam yani

ben geldim tohtordan

renkli dopplere girdik cok uzun surdu biara fenalastım basımın altına yastık istedim seydeyi kaldıttırdım resmen bayılacaktım ama neyseki herseyimiz normal cıktı. nstde ufak ufak kasılmalarım cıktı zaten size diodum ya var kasılmam die. drum bugun bakuye donuyomus yarın isbası:)) asistanı dogum oncesi kan ve idrar analizlerini istedi onları verdim ama sonucları almadım.yarın kadın gelince konusucam telde nezaman gel derse gidicem. asistanı bile dioki cok stres yaptım deniz hn gelmeden dogurcan die herkeste bi stres havası var ben haric. bi arkadasımda aradı dun dio galiba annenler havaalanından direk hastaneye gelecekler . tovbe tovbe..babasıda gelemedi filan dio.. biara kalp atısları azaldı asistan emrahtan cikolata almasını istedi cikolatayı yedikten sonra tekrar 160lara cıktı.

bide cok komik bisi anlatıcam emrahın kalca kemigi agrıodu kac gundur gitmisken fizikciye goserelim dedik dr canak rontgeni istedi :)))) cok guldum ben dopplerdeyken oda canak rontgeni cektirdi :))

he bide suyumda hafif azalma cıktı. sınır 16 imis bende 13 cıktı. zaten demistim ya size bu hafta su icemiorum die farkındaydım yani olayın. bide 76 kg ile 17 kg almıs bulunan bir hatunum . haftada 1 almısım yine. enson 3 hafta once gitmistim kendi klinigime. tansiyon normal.

bide asistan kasılmalarım icin magnezyum yazdı ama almadım alsammi bilemedim simdiye kadar hic almadım simdiden sonra bilemedim olmazsa yarın dra sorarım telde

benden haberler bukadar

gozun aydın pervincimm
ama neden hala magnezyum adı geçiyor anlamadım normal dogum uistiyorsun son haftalar magnezyim dogumu geçiktiriyorf alan deniyordu diye hatılrlıyorum dr un sehir disindan donmedi diye falanmı içmen gerekki içmezdim ben olsam heralde normal dogurcaksam 37 den sonra

bide yanımda detaylu ult icin sıra bekleyen bi kız vardı 16 haftalıkmıs ama kızı gorseniz tam citir yani karın yok lalin yeni hamile kaldıgı hali gibi. bana demezmi ikizmi diee :))) yok dedim tekiz :))

ya kızmamak gerek aslında bizler artık agresiflesiyoruz dogum heycanı korkusu ile oyle sanmıs olabilir mazur gorelim )))

Arkadaslarım Selamlar..

3 600kg, 50cm boy adı:Servan;

Bu güzel cocugu doguran annenin adı da HELİN.. :)) bugun sabah 9 da sezeryana gırıp saat 10 da cıkmıss.. sesi cok dıngın, cok hoş geliyordu. Herkese cok cok selamı var.. benim gözler yine foşur foşur.. :)

oyy oyy massallahhhh
bilgiler içinde eline saglık arkadasımm kirmizi bulten yayınlandı bugunde yani
korkup soramıyoz girer girmez doguran varmı diye sen yazıyon bari iyi oluyor birde bold mu yazsan acaba soyle flash flash haber diye:)
bu arada genel aneztezimi olucaktı helin epiduralmi sayet genel olcaktı sesiçok dingindi ise sıcak bakmaya baslayacam genelede benim için onemli hatırlayanınız varmıı
e gizemli arkadasımız helin artık kendinin koymadı maa bebeginin resmini koyar insallaahdoya doya bakarız

Ben geldiiiimzemuszemus
Sıcak mıcak ama evim evim güzel evim yavopuyorumnanaktanÇok özlemişim bilgisayarımı. Tabii kim bilir neler olmuştur. Ben birkaç saat geçmişi okurum artıkkafamçokkarıştı

hosgeldinn burcucummmm e artık gitme biryerlere topik çokheyeanlı bak kaçırnma bu anlarıı
 
bişey sorcam sizlere.

yahu ben henuz bebek bezi almadım. uyuoyna almak istiyorum ama onun 3-6 kilosunu bulmadım. normal yenidogan aslşak ne olar ki? ayhh bide ne kadar ucuzmuş yahu. 98 tanesi 21 tl. ayhh ben daha pahalı zannediyordum.

primanın yeni bebek 3-6 kilo olanından aldım ben 10 adet de hastane çantama ekledim
o kdar küçükki anlatamam o bile ilk zamanlar büyük geliyormuş
.. mis gibi bebek kokuyor, bakıp bakıp ağladım çok şirin geldi gözüme
98 adet , 24 tl ye aldım siizn orda daha ucuzmuş : )
 
dimiya o kadar küçük alez yoktur, aklıma ilk o geldi
şu canbebenin alt açma bezini eskik listeme ekledim o daha kullanışlı olur

perde yaptırmam lazım nasıl bişi yaptıracağımı bilmiyorum fikri olan varmı ?
kızın olsaydı kesinlikle esrakodan model çal derdim ama oglun olacagı için normal bi perde diktir..ben değiştirmiyorum bile.zaten evlenirken diktirmiştik eski değil yani. varolan perdeyi kullancam. ilerde tüm evin perdelerini değiştirirken orayada uygun bişeyler bakarım artık.
zaten ben böyle bi talepde bulunsam eşimhemen
" ne gerek var bebek anne ben bu perdeyi begenmedim mi dicek..bizim odamız bile yokdu. farzettki evimiz küçük ve biz yatakodasına sadece beşik almak zorundayız "gbi başalayan bir cümle kurarrr

o nedenle şimdilik alınacaklar listesinde bile yok adı bile geçmedi yani.. canbebe altaçmaşeysinden mutlaka al bencde gezmeklere gidrken altaçma minderini çantaya tıkıştırcak değiliz..hem kirlenince at gitsin çok kullanışlı bişii
 
primanın yeni bebek 3-6 kilo olanından aldım ben 10 adet de hastane çantama ekledim
o kdar küçükki anlatamam o bile ilk zamanlar büyük geliyormuş
.. mis gibi bebek kokuyor, bakıp bakıp ağladım çok şirin geldi gözüme
98 adet , 24 tl ye aldım siizn orda daha ucuzmuş : )

he he benim annem benim hamile olduğumu öğrendiğinde aldığı ilk şey buydu ben kendim gidip almadım o indirim vardı aldım dedi 17 tlye almış iyide yapmış... bide bimde var prima oda 17 tl ama içinde daha az var. 2 tane almışlar ben almadım o yüzden 2 yeni doğan yeter heralde sonra kilosuna göre alırız
 
baybcim maşşalah kızına.demekkı kızında sevıcek cıkolayaı desene.ayyhh çiko sevılmezmı bak hemende nası düzene girmiş kalp atısları.neyse bence doktoruna sor da öle içersin magnezyumu.zaten sona yaklastık normal dogum düşünüyorsun içmene gerek yok diycektır bence doktorun
 
Arkadaslarım Selamlar..

3 600kg, 50cm boy adı:Servan;

Bu güzel cocugu doguran annenin adı da HELİN.. :)) bugun sabah 9 da sezeryana gırıp saat 10 da cıkmıss.. sesi cok dıngın, cok hoş geliyordu. Herkese cok cok selamı var.. benim gözler yine foşur foşur.. :)

oy oy oy masallah, allah nazarlardan saklasin,pit pit dokuluyoruz.
bebişi annem tesilm aldı mecburen mama veriyorum ya sütümde geldi ama kuzum benim sanırım ilaç sütün tadını değiştirdi bi çekip bırakıyor yavrum
ay kiyamam ben ona, insallah alisir biran once..
 
Esrako Esrako Esrako

ben bambu sepetin tüm örtülerini yıkadım. zaten bu sepetin orjinal örtüleri değil. orjinali pembeliymiş.eşimin amcakızı ilk bebeğinde almış 2.ci bebek erkek olunca bunukendileri dikmişler. o yusden öyle pamuklu falan değil.saten örtüden dikmişler sadece yatak kısmında kapitone kullanmışlar.ben herşeyini yıkadım.içindeki sunger yatak bize biraz ince geldi saolsun kayınvalidem tam o boyutlarda pamuk yatak yaptı Allah eksikliğini göstermesin..

anladım canmı ama dusunuyorum bebek mincikken kenarlara agzını burnunu suremiycek zaten bıraktıgın gibi kalcak yıkayıp bozmak istemiyorum ustu jelatinli geldi bakalım boyle kullanacaz artık


primanın yeni bebek 3-6 kilo olanından aldım ben 10 adet de hastane çantama ekledim
o kdar küçükki anlatamam o bile ilk zamanlar büyük geliyormuş
.. mis gibi bebek kokuyor, bakıp bakıp ağladım çok şirin geldi gözüme
98 adet , 24 tl ye aldım siizn orda daha ucuzmuş : )

evet ya eskiden yenidogan için yok premature için falan diye bezler yoktu ne zordu kocmaan baglardık ki bizim oglan 3130 gr dogdu yani minikde değildi maa yinede buyuktu bezler simdi hersey çok daha guzel eskiden beyaz dumduzdu simdi desenli yok pudra kokulu yok cirtli yok don seklinde neler çekerdim sokaklarda pusetin içinde yatarken baglayacam diye simdi don gibi olanları bile var yollarda baglamaak kolay olsun diye
teknolojii istee
 
ben geldim tohtordan

renkli dopplere girdik cok uzun surdu biara fenalastım basımın altına yastık istedim seydeyi kaldıttırdım resmen bayılacaktım ama neyseki herseyimiz normal cıktı. nstde ufak ufak kasılmalarım cıktı zaten size diodum ya var kasılmam die. drum bugun bakuye

bide cok komik bisi anlatıcam emrahın kalca kemigi agrıodu kac gundur gitmisken fizikciye goserelim dedik dr canak rontgeni istedi :)))) cok guldum ben dopplerdeyken oda canak rontgeni cektirdi :))

he bide suyumda hafif azalma cıktı. sınır 16 imis bende 13 cıktı. zaten demistim ya size bu hafta su icemiorum die farkındaydım yani olayın. bide 76 kg ile 17 kg almıs bulunan bir hatunum . haftada 1 almısım yine. enson 3 hafta once gitmistim kendi klinigime. tansiyon normal...

senle aynı gidiyoruz kiloda..ben de 76 oldum ve 17 kg.almış bulunuyorum..eşim tartıya çıkarken tahmin yürütoyo 77-78...76 çıktım tüh tutturamadım dedi..deli yaa..
emrahın çanak olayına çok güldüm valla..gözün aydın bu arada canım..

Arkadaslarım Selamlar..

3 600kg, 50cm boy adı:Servan;

Bu güzel cocugu doguran annenin adı da HELİN.. :)) bugun sabah 9 da sezeryana gırıp saat 10 da cıkmıss.. sesi cok dıngın, cok hoş geliyordu. Herkese cok cok selamı var.. benim gözler yine foşur foşur.. :)

uyudum uyandım dedim kesin evrim haber getirmiştir bize..
maşallah yavrumuza..helin gözün aydın canım..allah analı babalı büyütsün..

bugün yataktan kalkarken aklıma bişey geldi acaba doğuran anneler şimdi rahat yatıyomudur diye düşündüm aylarca yüz üstü yatamadıkya dün keşke sorsaydık. ama bu seferde bebişler uyutmuyodur dimi??

memişlerden yatılmıyomuş bu sefer..yani yüzüstü olarak..süt dolu oldukları için..bi müddet şahsım adına yüzüstü yatmayı çok ösliycem..

bebişi annem tesilm aldı mecburen mama veriyorum ya sütümde geldi ama kuzum benim sanırım ilaç sütün tadını değiştirdi bi çekip bırakıyor yavrum

ah ah içim parçalandı..canım benim..olabilir dediğin..


güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim kuzular..
 
ne karnı burnundası be..nerenle izliyorsun acaba.kadın zayıflıktan ölüyordu.hemi de yeniydi bebişi daha..esraya lostu sana da prison breaki yeniden anlatıyoruz boyuna nereye kadar:umursamaz:
tirbiyesizzzz
hem lost demişken ne sorucam
sence lock kim yani onun kılığına girmiş olan
hani şu jacopla muahbbet edein bi herif vardı omu?hatta jacobu öldürmek istiyodu falan fişman
ay hiçbişi anlamadım zatii bu sezon finalindennnn
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/296761-2009-agustos-kuzulari-burada.html
biraz düzenledim bakın bakalım.yalnız doğum tarihleri konusunda yardıma ihtiyacım var
didommm güzel olmuşşta sibel kızmaz dimee?albümüne koymuş ya belki bitek arkadaşlar görsün vs diye
birde bence fotosu olmayan bebişleride yaz eklerlerse foto eklersin
ama en azında kim doğurdu görmüş oluruz
bu topiğe bakınca sadece iki kişi doğurmuş sanıyoruz halbuseeee 5 kişii doğurdu ne dersinnn şekerr
birde topik acıcam 2009 annelerinin dogum hikayeleri diye . oraya yazarız toplu halde kalır. burdan boyle zor oluyo. hatıranınkini kopyalıycam. diger kızlarda ora yazarlar musailt olduklarında bakarız tamammi sekerler..
süper fikirrrrr :lepi:
 
bugun merdivenci bayan bana artık az kaldı dimi dedi. bende ayy yok daha var dedim. ve bana dediki ama yuzun değişmeye başlamış.bence çokda yok dedi. kayınvalidemde evet yüzü değilşmeye başladı dedi. abende ya anne ne zman ya hiç demedin bana dedim.sen telaşlanma diye söylemiyorum ama dudakların yavaş yavaş şişmeye ve renk değiştirmeye başladı dedi.şu 2 gundur özellikle dedi. yani eskilere göre bunlar dgoum belirtileri. tabee hemen olcak demek değilmişde. öle bi yorum yaptılar yeni. Allahım hayırlısıyla 36+6 larıda göreyim niş. saglıkla
 
günaydınlar topiğe her irişimde doğum haberi alıyorum.artık bu işin şakası kalmadı.helin ve bebeğine koca bir maşallah foto göremeyeceğiz çok büyük ihtimalle.Allah sağlık sıhhat versin
saat burda suanda 7 ve ben 5ten beri uyanıgım.yerimde takıldım olmadı kalktım olmadı bari pc basına geceyim dedim. dun gittigim ortamda bana dedilerki artık sona yaklastıgın yuzunden belli oluo. yuzum degismis ne demekse burnum buyumus :)) bide sonra markete gittik eve gel yerlestir vs gece sızdım hatıranın haberini okuduktan sonra. ama enfazla 5e kadar. bunada cok sukur. birazda heycanlıyım dra gitcez die .yani drumuz gelmeden ayrıntılya ve nstye gircez ins ptesi gelio drumuz.

hatıranın dogum hikayesini okuyunca epudralden bile vazgecesim geldi masallah benimde oyle sancılıdırki regl donemlerim rahim filminde de aynısı olmustu sabaha kadar uyuyamamıstım heycandan ama cekilince anlık biseydi ve regl sancısına donusmustu.. işte herkesin bir olmuo bakalım bebegin kilosuna baglı ama epiudral tercih edicem %99.9 :))

yatakta soldan saga donerken karnımı tutarak donuyorum cocugumu tutuomus gibi cok daha rahat oluo kuku sancısını hafifletio biraz..
gönlünce sağlıkla olsun pervin.bu doktorlar ne ister sizin çanaklardan bilmem emrah'a da dadandılar bir uçan bir de kaçan kurtuluyorkaydirigubbakcemile3
birde topik acıcam 2009 annelerinin dogum hikayeleri diye . oraya yazarız toplu halde kalır. burdan boyle zor oluyo. hatıranınkini kopyalıycam. diger kızlarda ora yazarlar musailt olduklarında bakarız tamammi sekerler..
güzel olur
bi aralar girer gibi oluyodu sınavları felanda vardı yannış hatırlamıyosammm dimi mucizemmm CADIARZU


ohaa o kadar pahalımıymış yaaa vişne suyu kakalamak gerek o zaman gelenlere delikafadulden
esracım salih bir yerde bulabilmiş.belki oralarda daha ucuzdur
ayy canım hıkayenu yaşlı gözlerle okudum.ve acayıp heycan bastı.bizim satlar aynıydı sanırım.nekadar kolay bı dogum olmus.Allah hepimize nasip etsın böle rahat dogum ve saglıkla kucagımıza almak inşallah

oyyy cok tatlı bı kızın var4rr.maşşalah yaaa maşşalallahhhh.

canım bu gögüs ucu problemı ve emme problemı ilk haftalar cok oluyomus zaten.inşallah siiznde sorun hallolur.ama yınede emzırmeye calısıp basarman bıle cok güzel.bebegını bu mucize vitamınden mahrum etmıyorsunyerimseniben

yaa ne gıcık doktorlar var yaa,nasıla herseyı kendı durumlarına göre ayarlıyorlar.neyse bebegıne maşşalah.valla normalı beklemek istiyorsan ve herhangı bı engelın yoksa bekle derım.ama yınede sen bılırsın bı doktora daha gözükmende fayda olabılır.catın gercekten darsa cok zorlanırsın dogumda

maşşalah kızına,ee naz yapıyor annesı,dogana kadar meraktan catlasınlar dio bebeklerımız.benım kızımda göstermıyo.enson 28 haftalıkkken görmustuk tam profil okadar

cok güzel olmus elerıne saglık didem.ama hep ilk sayfayımı düzenlıycen?aslında oda güzel,sayfa sayfa bebek resmı aramayız enazından

ayyy fotoda cekının fotodaaaaa.cook selamlarımızı söle,bebegıde güzel güzel kokla bızım yerımızeee

aynen canım,banada bı hallaer oldu hatıradan sonra.sankı kızımın tekmlerı daha bı kuvvetlı gıbı,kızım yavas dıyorum suyun patlar sonra.sankı benım de kasıklarda sancı oluyo gıbı.boyna kendımı dinlemeye basladım kaydirigubbakcemile3 bırde satlarımız aynıydı hatırayla.neyse artık herseyın hayırlısı

evet canım 36.haftadan sonra kasılmalar artıyo.bazı günler cok sık oluyo bazı günler ugramıyo nerdeyse.rahım kendını hazırlıyormus doguma.normal bi sürec yane

maşşalah bebişineee,sana küçük gelıyo ama daha vaktı var annesı.doguma kadar gereklı kıloya ulasacak inşallah.buarada nıye sızın ntslerınız bukadar zor gecıyo.ben 2 kere girdim cok rahattı.yatagı tam düz yaptırmadım sırtım agrımasın dıye.hafıf otutrur ppozisyonda normal gectı.20 dakkadan fazlaydı gıbı geldı benımkı


aynı seyı ben yapıcaktım:1rolleyes: düngece uyku tutmayınca boyna aklıma bıseler gelıyo,dedım barı dogum öykülrı die bı topik acayımda orda toplayalım bütün öykülerikaydirigubbakcemile3 hadı ssekerım ellerınden öperr yenı topikk
demek eylemle satlarımız aynıydı.unutmuşum ben.1 kasımcılarda başı çeken eylem oldu yani.
Bis de geldik dr.dan..herşey gayet iyi durumdaymış..3200 kg.olmuşuz..
dedim benim alt takımlarda acayip bi çalışma var, ne durumdayım bi bakın.usg den baktı, kanala girmemiş, çatı muayenesine gerek yok şu an dedi..kafası gayet hareketliymiş..39 a sancın felan olmazsa o zaman bakalım, hem kilosunu daha iyi görmüş oluruz, hem de şu an kurcalayıp da erken doğumu tetiklemeyelim dedi..hazırlık yapıyodur çatın, sancıların da bu yüzdendir dedi..içim rahatladı biraz..
maşallah canım maşallah.
günaydın kızlar mercimek doktordan gelmişsin hayırlı haberlerle gözün aydın

kızlar sakalyn in bebeğini fotorafını koydum ya ben diğer topiğe o mesaja ekliyim isterseniz diğer fotolar gelincede ama sakayn dışında foto bırakan olmadı diye biliyorum. akşam 20.00de çıktım daha bakmadım akşamk mesajlara varsa eklerim. milkshakeinki albümünde albümden alıp ekleyememki ayıp olur
ben yaptım albümünden aldım üstelik.kızmaz inşallah
ben geldim tohtordan

renkli dopplere girdik cok uzun surdu biara fenalastım basımın altına yastık istedim seydeyi kaldıttırdım resmen bayılacaktım ama neyseki herseyimiz normal cıktı. nstde ufak ufak kasılmalarım cıktı zaten size diodum ya var kasılmam die. drum bugun bakuye donuyomus yarın isbası:)) asistanı dogum oncesi kan ve idrar analizlerini istedi onları verdim ama sonucları almadım.yarın kadın gelince konusucam telde nezaman gel derse gidicem. asistanı bile dioki cok stres yaptım deniz hn gelmeden dogurcan die herkeste bi stres havası var ben haric. bi arkadasımda aradı dun dio galiba annenler havaalanından direk hastaneye gelecekler . tovbe tovbe..babasıda gelemedi filan dio.. biara kalp atısları azaldı asistan emrahtan cikolata almasını istedi cikolatayı yedikten sonra tekrar 160lara cıktı.


ay pardon kızlar ya şimdi gördüm didecim sağolsun yapmış benim düşündüğüm şeyi çok güzel olmuş eline sağlık
teşekkür ederim

azcık geçmişe baktım.

didom didom
huuuuu sen kime dion kız ben karnı burnunda derken hamile ddimek istedim bi kerem. bilios dimeeeeeeee....
ayrıca dün finali izledik ayhh 2 tane final vardı 2sinide izledik. sezon finali olan acıklı değildide diğer final break olanı içimi parçaladı ayhh hüngür foşurt aglaya aglaya isledim.. eee şimdi yeni bi dizi bulmak lazım. lost sarmadı biziz acaba supernaturelimi izlesek?karasız kaldık tavsiye ettiğiniz dizi varmı hatunkişilerrrrrrrrrrr???bu yaz geçmez böyle zaten tv islemioz.Mehmet Akif gelene kadar vaktimiz var sonra zaten oglumla ilgileniriz.o minik muciyi seyrederiz.:)
fringe izle ben sadece bir bölümünü izledim güzel
BUGÜN DEFNE DOĞUMA GİRİYORDU:ALLAH YARDIMCISI OLSUN
 
X