2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

arkadaşlar şimdi çatlak kremim geldi ..lierac bakalım nasıl...kullanayım da size de bilgi veririm.gerçi kullananlar vardı sanırım
 
alfabru.. saol cnm evet haklsın alınganlık oluyo...tahammülsüzlükte cabası...
 

teşekkürler kızlar meraklanmıssınız hepiniz.bulantılarım azalsada geçmedi o yuzden bakıp cıkıyorum geç cevap vermemdeki sebepde bu.
iğne kullanıyorum hala claxan 0.4 ve tabi bebe aspirini.birde maltofer ve elevit alıyorum.bunlar vitamin.doktorum bana test falan yaptırmamıstı ancak öncesinden bu sorunu bulacağımızda o kadar cok test yaptırdıkı bana sanırım o yuzden gerek görmedi kan pıhtılaşması dısında herşeyim normal cıkmıstı zaten.bidahakı randevum da subatın sonunda o zaman 4 aylık olmus olacak.cinsiyetini bile öğreniriz herhalde o zaman.
sen nasılsın maşallah eşinle beraber geziyorsunuz nasıl heves ettim sana.doktorun sorun olmayacağını söyledi sanırım.ben korkuma bişe yapamıyorum.elimi hiçbirşeye sürmüyorum.sen kaçlık iğne vuruluyordun.
 
ben de süt içmeyi sevmiyorum babymom, ama allahtan yoğurtla peynirle ve ayranla aram çok iyi. dün mesela tam 1 lt ayran içtim. benim doktor bana vitamin vermediği için ben çok sağlıklı beslenmek zorundayım. hiçbirşeyi atlamamaya çalışıyorum. ben ne demir hapı, ne elevit ne kalsiyum hiçbişi kullanmıyorum.
 
dide saol cnm...grip te gelince iüstüne iice yataklık oldum kusmalar gripten diil yani.ç..kist yanlış dr kurbanı oldum normal bişi sorun etme dr öle dediyse olabilir bu..ben öenmsememiştim kist dedğinde kafamı kurcalayan neden bana dopplere gir demişti boşu boşuna girdim yani...
 

merak ettim neden kullanmıyon...folicasittemi kullamıyon...içebiliyosan bunları ne güsel sütü ayranı..
 
kızlar gidip gidip geliorum yoksa ev işleri yatıor :) alınganlar çoğalmış kaprisli annelerimis var:) hepimis aynı durumda olduğumuz için birbirimize nazımız geçer heralde. hasta olmuş olanlara geçmiş olsun kızlar allah beterinden saklasın. bebişlere bişi olmasında herşey atlatılır.kızlar biraz önce kordon kanı bankalarını araştırdım. fiyatları da uygunmuş.hem taksitte yapıorlar.ege üniversitesi izmirde ve birkaç özel firma var. izmşre gidince biriyle anlaşmayı planlıorum. bebişlerini gören anneler çok çok sevindim.o günler bayram gibi geçior zaten. ah bebişlerimiz
 
kızlar bugün çok stresliyim. ben daha 11 haftalık hamileyim. ama kayınvalidem bebeğe bakma konusunda sanki yarın doğum yapacakmışım gibi davranıyor. kayınvalimle yakın oturuyoruz, kendisi 72 yaşında ama maaşallahı var. Kendisiyle geçmişimiz pekte parlak değildir. Annem genç 48 yaşında ama bana uzak sayılmasada çokta yakın oturmuyor. Kayınvalidem sayesinde mevzumuz bu. Eşime söylüyor tabi bunları. Ben bakarım herhalde dediğini duydum birgün. Bana yakışır gibi saçma sözler söylüyordu. İçeri ben girince kapandı tabi konu. Bende gerildim. Çünkü şimdiden kendisini okadar hazırlıyorki, eltimin oğlundan kalan tavana asılan salıncak çıkarmış onda bakarım ben diyor. Bende çok mecbur kalmadıkça ona alışmasını istemiyorum. Ben iki gün sonra işe başlayınca biliyorum onu kurucak kendinin elinde kumanda salla babam salla. Hiç istemediğim şey. Eşimde annem yakın bakması kolay olur annene hergün gidip gelmesi zor olur, yine gelir istedikçe diyor. ama kaynanamı sevmiyorum yaaaa ve bakmasını belirttiğim nedenlerden dolayı istemiyorum. Yardımcı olun engüzel günlerimi bile yaşatmıyor bana cadı kaynana. Çok erken bunları konuşmak için ama insanı geriyor işte napayımmm.:roflol:
 

canım ben de kullanmıorum sanki yetersizlik hissim var.sebze olayımız yok burda.izmire gidince doktordan vitamin isteyeceğim.et yiemiorum. ben de süt ürünleri senin gibi bol bol tüketiorum ama protein de lazım dier vitaminler de lazım sanki hepsi eksik. 4. aydan sonra demir haplarına başlanıor galiba. ama ben şöle ortaya karışık bir omega 3 demir vitamin d filan isticem delikafadulden tabi istemekle olmuo bi de bol bol suuuuuuuuuuu. yanımızda çalışan bayanın amnio sıvısı çok azalmış 5 aylık hamile.doktor su iç bak suyun az demiş.su hayat demek arkadaşlar.aftabru bu sözüm sanaydı cokacimcoook ama sıvı alıosun zaten mide bulantılarınız geçince günde 1.5 lt sularla gezip 2 tane bitirin :) sonra wcden çıkılmıo ama en azından idrar yollarını da koruor.
 
tuanacım çok geçmiş olsun a.s. valla herkes atlattı şu grip denen illeti Allah daha beterinden korusun :Saruboceq:
 
yaaa ben hiç su içemiyorum.midem kalkıyo...günde anca 3 bardak.sabah-öğle-akşam ilaç zamanında...o kadar..
 
GELGİT,
sen nasıl clexane kullanıyorsun? var mı piyasada? ben clexanela başlamıştım, sonra eczacı "toplatılıyor" dedi, doktorum da araştırdı ve FRAXİPARİNE e döndük. içerikleri aynıymış zaten. doktor sadece piyasada bulmam zor olursa diye değiştirdi. hergün 0,4 lük fraxiparine , apikobal ve folbiol. başka hiçbirşey yok.
 
macide saol cnm benim..ya normal zaman olsa bişi diilde zaten halsizlik var bide grip üstüne gelince iliklerime kadar işledi bide ben 1 ay önce grip yaşadım atlattım sandım meğer atlatmamşım bağışıklığım az<almış..
 
ama sudan bile tiksindim sıvı ihtiyacımı doğal üzüm suyu içerek alıyorum bazende ıhlamur yapıyorum.oda doğada kendi kendine oluşan ıhlamur aktarlardan değil yani.süt içemiyorum ama nescafe yapıyorum kahveyı cok az renk versin diye ekliyorum kalanı süt tozu bunu içiyorum son zamanlarda. süt kokmuyor en azından.yanı azda olsa faydası olur herhalde benim almanyada yasayan eniştem süt tozundan yoğurt yapardı.et yiyemiyorum.ama sebze yiyorum cok sükür artık.peynirde yemeye başladım bu hafta.yumurta kesinlikle yemiyorum ama.
 



nasıl fesatlar ya.afedersiniz ama önce annelerini dinleyip orda haklısın anne deyip sonra eşleri başka şey söleyince gene kafalarına yatan fikirsiz ana kuzularına inirleniorum :) eşim gibi. bebek daha 9 haftalık benim de. kayınvalidem tel açmış eşime.3 ayda bir giriş çıkış yapmam lazım tr ye.pasaportum yüzünden. 3 ayda bir bebeği çıkarmam zormuş.bebek kalsınmış. kafamçokkarıştı ilk çıkışım bebek 3 aylıkken olucak. anne sütüyle beslenen bir bebek 10 gün anneden ayrı kalır mı.eşim çalışıor bebeğe nasıl bakacak.heralde gelip kalaım mı demek istior anlamadım.bebekken bile çocuklarına sadece pilav yediren ve bu yüzden bağışıklıkları sıfır olan eşim ve görümceme benzetmeyi planlamıorum bebeğimi.,kendi kızı 4 yaşındaki çocuğu her yere çanta gibi taşıor ona zor olmuor benim minnacık süt bebişime neler dior.nasıl da cani oluorlar ya. hem daha erken yani bunlar niçin konuşulsun.
ayrıca kuşak farkı denen bir şey var. o yüzden anne ve babalara beebğin bakımı bırakılmaz.çok farklı artık herşey.kundak yapmak isterler bebeğin kemikleri yamulur ağzına kaşıkla yemek tıkarlar anne sütüyle beslenen bebeğin. ya şimdiden eşin gitsin bebek kalsın muhabbeti oluo neyim bne ya damızlık mıyım. o ruh hastası kadın 10 gün içinde burda. kızlar korkuorum olacaklardan akıl sağlığımı bozuor bu kadın ve kızı. kızı da 4 haftalık hamile. duyduğu an çalışmaya başlamış delikafadulden hamile kaldığımı duyunca eşime yandın her gece ağlıcak uyutmucak ayh çok zor die ağıtlar yakardı şimdi hamile kalmış canım benim.
kızlar lütfen erkek annesi olursak ruh hastası olmayalım ya. :lepi: yani kendime söz veriorum böyle gereksiz huzursuzluklara ne gere var neresinden tatmin oluorlar. o yüzden canım sana üzülme diyeceğim ama olmuor çünkü bu 1 deil 2 deil 1000 kere. allah sabır versin
 
LALECE, suyu hiç mi hiç sevmiyorum ama zorla da olsa günde 1,5lt içiyorum. doktora söyledim zaten, bir SU yun bir de ET in kapsülü çıkarsa ilk benim haberim olsun diye. gülüyor adam. ne yapayım , midem bulanıyor ikisinden de.... susayan insanlara çok özeniyorum.
 

yazın sıkıntı vardı piyasada nerdeyse yok denecek kadar azdı sonra bir dönem saflaştııldı firmayı aradım ve sorun olacağını doktora danısmamız gerektiğini söyledi.ancak ekimden beri iğne konusunda sorun yok.yazın innohep kullandım bende içerikleri aynı bu iğnelerin zaten.şimdide 40 kutu yazdırdım 3 ay rahatım.raporlu ilaçlarda 3 aya denk gelecek sekilde yazdırmaya hakkımız varmıs.ben konyada yasıyorum doktorumda sorun olmayacağını söyledi ve suanda iğne var piyasada canım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…