Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba gelgit, seni o kadar çok merak etmiştim ki.... neyse ki iyiymişsin. sen de benim gibi iğne ile sürdürdüğün için hamileliğini özelikle merak ettim, epey bir süre yoktun. hala günde tek iğne vuruyorsun değil mi? kanının durumuna filan bakıyorlar mı? yani hiç ayrıca tahlil mahlil yaptırıyor musun? bana şimdilik yapmadılar. ama ilerde bacaklarımın doplerini mi ne çekeceklermiş. herhangi bir tıkanıklık var mı diye.
ben de süt içmeyi sevmiyorum babymom, ama allahtan yoğurtla peynirle ve ayranla aram çok iyi. dün mesela tam 1 lt ayran içtim. benim doktor bana vitamin vermediği için ben çok sağlıklı beslenmek zorundayım. hiçbirşeyi atlamamaya çalışıyorum. ben ne demir hapı, ne elevit ne kalsiyum hiçbişi kullanmıyorum.
ben de süt içmeyi sevmiyorum babymom, ama allahtan yoğurtla peynirle ve ayranla aram çok iyi. dün mesela tam 1 lt ayran içtim. benim doktor bana vitamin vermediği için ben çok sağlıklı beslenmek zorundayım. hiçbirşeyi atlamamaya çalışıyorum. ben ne demir hapı, ne elevit ne kalsiyum hiçbişi kullanmıyorum.
kızlar bugün çok stresliyim. ben daha 11 haftalık hamileyim. ama kayınvalidem bebeğe bakma konusunda sanki yarın doğum yapacakmışım gibi davranıyor. kayınvalimle yakın oturuyoruz, kendisi 72 yaşında ama maaşallahı var. Kendisiyle geçmişimiz pekte parlak değildir. Annem genç 48 yaşında ama bana uzak sayılmasada çokta yakın oturmuyor. Kayınvalidem sayesinde mevzumuz bu. Eşime söylüyor tabi bunları. Ben bakarım herhalde dediğini duydum birgün. Bana yakışır gibi saçma sözler söylüyordu. İçeri ben girince kapandı tabi konu. Bende gerildim. Çünkü şimdiden kendisini okadar hazırlıyorki, eltimin oğlundan kalan tavana asılan salıncak çıkarmış onda bakarım ben diyor. Bende çok mecbur kalmadıkça ona alışmasını istemiyorum. Ben iki gün sonra işe başlayınca biliyorum onu kurucak kendinin elinde kumanda salla babam salla. Hiç istemediğim şey. Eşimde annem yakın bakması kolay olur annene hergün gidip gelmesi zor olur, yine gelir istedikçe diyor. ama kaynanamı sevmiyorum yaaaa ve bakmasını belirttiğim nedenlerden dolayı istemiyorum. Yardımcı olun engüzel günlerimi bile yaşatmıyor bana cadı kaynana. Çok erken bunları konuşmak için ama insanı geriyor işte napayımmm.:roflol:
GELGİT,
sen nasıl clexane kullanıyorsun? var mı piyasada? ben clexanela başlamıştım, sonra eczacı "toplatılıyor" dedi, doktorum da araştırdı ve FRAXİPARİNE e döndük. içerikleri aynıymış zaten. doktor sadece piyasada bulmam zor olursa diye değiştirdi. hergün 0,4 lük fraxiparine , apikobal ve folbiol. başka hiçbirşey yok.
aftabru canım sen ne iğnesi kullanıyosun.benimde bi kanamam oldu 2 gün üst üste cok korkuyorum şimdi.bana da doktorum bir kere proluton diye bi iğne verdi.