- 19 Eylül 2008
- 4.090
- 7
KAYRAcım, ben görmemişim galiba, atlaya zıplaya okuyorum yoğunluktan bazı sayfalar güme gidiyor, neyin vardı? geçmiş olsun iyisin galiba şimdi.
saol canım çok daha iyiyim.serum kendime getirdi.enfeksiyon canım ya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KAYRAcım, ben görmemişim galiba, atlaya zıplaya okuyorum yoğunluktan bazı sayfalar güme gidiyor, neyin vardı? geçmiş olsun iyisin galiba şimdi.
Ay sukue isleri hafiflettim biraz, yemek arasi icin bilgisayar basina oturdum, bi yandan sandvicimi yiyp bi yandan yazdiklarinizi okuyorum..Ya sizden guzel haberler aldikca cok mutlu oluyorum, her guzel bebis haberinde gozlerim doluyor benim
Buarad size hafta sonu olanlari anlatmayi unuttum, azmin zaferi sonunda, dun kayinvalidem esyalarinin cok buyuk bir kismini toplayip erkeke kardesinin evine gecti, sanirim bi muddet orada kalicak, bide bizimle karsilasmamak icin ctsi biz disardayken gitmiss, bizide aradi ben kardesime geciyorum diye, bi geldik, odasini bosaltmis nerdeyse, allahim cok mutluyumkötükedihüsoctsiden beri evde acayip bi pozitif enerji var, kocisimle keyif yaptik...Şeniz
Buarad gobus fotomu yukledim kizlar, gormeyenler bakabilir....( not: sabah ve wc sonrasi cekildigi icin gaz ve kabizliktan eser yoktur, aksam daha sis oluyor, bu gercek ve yaniltmayan boyutu):CüvCüv:
ya bu adresten göremedım cok merak edıyodum bebişi yaaaaa bu arada sigarayı bıraktım 4 gun oldu içmiyorum ve ayrıcaqda GİZZE senın resımlerınıde göremiyorum ya
Canim o foto sabah sabah ve ayipti soylemesi tuvalete ciktiktan sonra cekildikaydirigubbakcemile3 yani gazdabn ve kabizliktan eser yoktukaydirigubbakcemile3aksam daha buyuyor:CüvCüv:
norraa
gerçekten fotoğrafların çok tatlı.çok sevimli bir gülüşün var...özellikle siyah beyaz gelin fotonda gamzelerin harika çıkmış..bebişin de gamzeli ve çok sağlıklı olur inşalalh
sanırım beni soran olmamış...1 haftadır yoktum...neyse ...çok kötü geçirdim 1 haftayı grip kusma mahvoldum bide kusunca kanla karışık geliyo bayıltıyo beni o derece yani şimdi iim..çok şükür..geceleri ağzımın altına havlu koyuyom zehir gibi su akıyo ağzımdan ..yediklerimin hiç tadı yok bu hep aynı...kist için gittim dr değişcektim ya dr beilbnler bilir densiz dr boşuna dopplere girdim kist normal olan bişi imiş..kendi dr devam etcem...bu kadar...umarım siz iisinizdir...
kızlar ben geldim cok sukur gordum minisimi cok goremedim cunku dr onunde olctu degerleri uyuz oldum biraz ama ii melegim. 4gun ileri attık 12+3 cıktık ultrasonda kanda verdim 2li icin bakalım bir hafta sonra cıkacakmıs sonuc. bebisimin resmi ekte teyzosları
http://i41.tinypic.com/o9ltgo.jpg
biraz gecmisi okuyim simdi geldim
babymom tebrikler.allah bağışlasın.sanırım senin doktor ayaklara kadar ölçüm yapıyor.boyuna inanamadım maşallah sübhanallah..
BABYMOM,
tostoparlak maaşallah. ben de koyacağım iki gün sonra. herhalde 15mm filan olmuş olmalı benimki de.... ele avuca gelir yani... ama ben o kadar ovalıyorum karnımı, bastırıyorum, arıyorum tarıyorum elime en ufak birşey gelmiyor. sürekli "acaba bugün de yaşıyor mu" diye endişelenmekten helak olacağım. eve bi usg şart valla....
petrik teşekkür ederim arkadaşım.yaptım nihayet.kızlar avatardaki kuzumun 4 boyutlusu...11 haftalık...
Nasil yani sen sigarami iciyordun, ben cok kizarim simdi sana amaklava:kac tane iciyordun gunde, bebisine yzik kuzum, keske daha once birksaydin, iyi dusuk riskini arttirmadi sigara, bak cok kizdim simdiiiklava: