2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


sakaleyn , milkshake ve kacakkedi dogurdu baskada onemli bisey yok herkes ii cok sukur
 
canım yaa hepimiz aynıyız nerdeyse,hiçbirimizde enerji yok.daha hiçbişe tam degıl,kızımla konusuyporum "annecım bı 10 gunden önce gelme die."bakalşım söz gecırebılcezmı.nedense ben agustos 8i beklemeden dogurcam gıbı gelıyo.kızım içerde fazlaca sıkılmıs gıbı tepikliyor.sonaylarda durulur dıyolardı ama kızımın maşşalahı var.haftanın 3 gunu kıpır kıpır bıgun dinlenmeye alıyor kendınızemuszemus sobnra aynı hareketlenme devamkaydirigubbakcemile2
ayyy gadiiiiinn ben sana nediyim.Allah senı davul etmesınnn emiiiii.anlamıs olmana cok sevındım adamın başınba ne gelırse ya meraktan ya meraktann yanı delikafadulden yalnız kocanda pek hoş yanı,bı resmetseydnızde o kalabalıgı daha bı çatlasaydık gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:

evet bunu bende gecen haftadan berı düşünüyorum.hatta ne koysamlar planı yapıyorum buzluga.benımde annem ablamlar falan kalcak yanımda yemek zaten dert olmaz,ama yınede acileyetten bişler bulunması iyi olur.köfte işini bende düşündüm,taze fasulyeyıde rendelenmıs domatesle soteleyıp koyucam,oda hazır olsun.dahada düşünüyorum ne koyabılırım die pekde bişe gelmiyo aklıma.belkı kuru fasulye nohut haşlayıp koyarım.hemen pişmelık hazır olsun tabnı bunları ben yemem gaz yapar sonra
 


bence tadını cıkar bol bol uyu onurun dedigi gibi guc topla. bak biz uykusuz ve harap vaziyette gezios ne guzel uyuyosun bebiste uyuyo seninle.. nasıl alısırsa öle gidermis..
yemek isinide ii dusunmussun . ama bırak onlar gelince yapsın koysunlar sende son zamanların tadını cıkar. walla gelsinler ben herseyden emekli olcam yeter.. sadece emrahın cok sevdigi yemekleri yaparım okadar.gerisini onlar dusunsun. heleki dogumdan sonra onu bile yapamam kendime gelene kadar
 


bende aynısını dusunuyorum ve soyluyorum vede yasıyorum :)) gonlum agustos ilk hafta icinde olcak dio ama 8imi 7simi bilmem. zaten nezamandır surekli konusuyorum drunu aneanneyi babaaneyi bekle die. insallah bekliycek. babasıda artık cagırmayı bıraktı sadece kasılmalarım olunca sevinio yasasın gelio die okdar:))
 

alah seni kahretmeye ne alem kadinsin yaw, seviyorum seniikaydirigubbakcemile3
 

O şimdiden kaç parçaya bölündü, bir bilsen... Bari yemek konusunda (2 aile sürekli bir arada olacağız çünkü, toplam 8 kişinin karnını 3 öğün doyurmak kolay olmayacak) onu rahatlatacak bir şeyler olsun istedim. Kayınvalidem de sağ olsun yapar o da, ama ağırdır biraz.


Hmm, mantıklı.. Sanırım biz bol bol sebze yiyeceğiz değil mi? Yalnız dikkat ! Annemin midesi biraz hassastır, buzluktan çıkmış yiyeceklerin midesine dokunduğunu söylüyor. Bende böyle bir durum yok, bizim aracılığmızla bebişlere dokunur mu acaba? Hiç tahmin etmediğimiz yiyecekler dokunabiliyormuş çünkü bebişlere. Bu konuya bir el atmak lazım.
Bulgur mesela, çok süt yaparmış ama, bir o kadar da gaz yapar gibi geliyor bana?
 

Tabii beybim, ben de doğumdan sonra uzunca bir süre elimi eteğimi çekicem işten. Şimdilik yapabileceğimi yapayım, diyorum.
 
bana uyar ben geliyorum bi aksilik olmazsaaa
kıyamam sana ben uyumaya çalış tekrar tatlım :teselli:
sağolasıon tatlımm
bu arada emirgana gelmişsniz haber verseydin yaa bizede gelirdiniz şekerr evimin dibine gelmişsnizzz
harbi minişim o sinirden aklıma gelseydi süper bi foto olardıııı a.s
alah seni kahretmeye ne alem kadinsin yaw, seviyorum seniikaydirigubbakcemile3
bende bende bendeee seviyorummm
gözünaydın banyon bitmişşş Şeniz
bence bulgur gaz yapmaz tazem
 
Allahım kainatın en kolay işleridir banyo tuvalet temizlemek banyoyu inleye inleye ovup temizledim..tuvaleti deterjanlayop boraktım geldim çok fena kasığım ağırıdı en son 2 hafta önce yapmıştım şu işleri daha az zorlanmıştım ..daha yerler silinecek
 
istanbullu hamişlerrr
sizlere sesleniyorummmm
yarınki buluşmaya gelmek isteyen olursa levent yapıkredi plazaların önünden alabilirz gelmek isteyeni
ben doktora gideceğim ordan mami bırakıcak mekana
ama saat veremiyorum sabah 10 civarı işim bitmiş olur sanırım çünkü randevu sistemi yok benim hastanede sıra bekleyebilirmde beklemeyebilirimde ama 10-10 buçuk civarı orda oluruz gelmek isteyenide alırız
 
bulgur gaz yapar diyorum.şişkinlik artı gaz.tabi kişiden kişiye değişir
 
yerleri mopla siliyrum canım viledada 10 kat daha iyi..sürünerek sildiğimimi sandın yoksa..daha o kadar yemedim kafayılmaz:
 
oh kocacim 2 gun tatil yanimda, birazdan esi dogum yapan bi arkadasini ziyarete gidicez hastaneye, bebik sevicem ama uzaktan:))cok heyecanli, napmislar bi bakayim sus pus varmi??banyomda bitiyor, kocam yanimda, yok benden iyisi:)))))
 
burcu super dusunmussun, ben o kofte olayini hep yapiyorum kisin calisirken, hazir yemek cok pratik oluyor, ama sebzeyi burda yapmam zor, zira hic biri trdeki gibi dipfrizlik tazecik degil..gerci bizim sizinki kadar gelen giden olmaz, ama yinede bende yapayim dursun dogum icin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…