2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya yetisemedim kaçakkediye gerci online gorunuyor ama baska topikte sanırım belki doner okur burayı

canım kendine çok iyi bak iy iseyler dusun insallah saglıkla sıhhatle kucagna alacaksın ilk firsatta iyi haberlerini bekliyoruz inan bu haftalara geldigin için senin adına çok sevniyrum ne endiselerle yazısıyorduk daha yolun basında iken senin farklı durumundan dolayı en merak ettigim endise ettigim insanlardandın allah saglıklabebegini kucagna versin insallah arkadasım habersiz birakma
 
nazannn

bulusma için esra son olarak yazmamıs birsey cepten falankonusutnuzmu salı gunu ok miyizz

mantı yeriz demissin hain arkadas yiyimde burdan yazasın dimi esra mantı yedi faalan diye:))))

anneni getircekmisin bu arada bulusmaya sen ? anneleri olan arkadaslar alıp gelseler bari en azından gorusums oluruz annelerde kendi arasında sohbet eder belki ortam çok musait zaten isteyen istegi sekiltakılır ne bilimyani gelindeanneli annesiz farketmez so kez bir goruselim yani
 
sebnem dualarimiz seninle, suan cok duygulandim, ve agliyorum( allah sagsaglim kurtarsin arkadasim, bebegine hayirlisiyla kavus insallah....
 
kaçakkedi,şimdiden allah yardımcın olsun. sabahı zor edcek gibisin heyecandan. eee haklısın da.... senden biran önce haber almak dileğiyle. telefonun var mı kimse de? yoksa bana verebilirsin. en azından birimiz konuşursak diğerlerine haber verebiliriz.... keşke hemen fotosunu çekip ekleyebilsen bebişin. ya da hangi hastanede doğum yapacaksın, belki web sitesinde yayınların bebişin fotosu ordan bakarız.
hadi allah kurtarsın canım.
 

ESRAKO, bence anneleri getirmeyelim, o zman biz kendi sohbetimize konsantre olamayız. onlarla ilgilenme ihtiyacı duyarız. salı günü gidelim dedim ama kimse kesin bişey söylemedi. EBRUSKA gelemeyecek gibi bi tek onu biliyorum. GYPSY ve FASULYEKO herhalde gelirler.
ye güzelim mantıyı, söylemek şöyle dursun bi de üstüne fotonu çekip eklerim.
hadi o zaman salı ya da çarşamba diye netleştirelim şu buluşmayı...
 
TAZEBURCU, sen dönence almışsın bugün. hayırlı olsun, güle güle kullanın. ben de tam bu konuyu sormuştum topikte. dönence araştırıyorum da... MERCıMEK ingiliz arkadaşına getirtecekmiş. benim baktıklarım 80den başlıyor. eğer ışıklı istiyorsan 120den başlıyor. sen kaça aldın ve ne marka?
EVRıŞ senin de eline sağlık, çok hızlısın, tebrik ederim. bugün malzemeleri aldın ve hemen yaptın ha? bravo valla, ben başlamak için 1 hafta beklerdim herhalde. çok güzel olmuş ve çok ucuza mal etmişsin. benim çikolata sepetim puset şeklinde. tekerlekleri filan var, kızım büyüyünce bebek arabası olarak da kullanır diye onu tercih ettim. oyuncak olacak yani bir yıl sonra.
 
yanlız doktora gidinceye kadar doğum konusunda kendime çok güveniyordum .doktor hadi perşembe alalım deyince çok tırstım ve hala tırsıyorum şaka maka 12 günüm var.

hadi bakalım hayırlı olsun emremm...




hepsini iyi günlerde kullanın... güle güle kullanın...

1 defaya mahsus beleş kaş-bıyık operasyonu kazanmışım..seni seviyorum Hatıraaaaa...a.s.

fay bee ..
 
Şebnemim, Allah yardımcın olsun.. Allahım senı ve evladını korusun,kollasın.. Bu zamana kadar verdıgın savaşta gosterdıgın özveri o kadar takdıre şayandı ki.. senınle tekrar tekrar gurur duyuyorum. Evladınla aramıza katılacaksın.. az kaldı.. bu noktaya gelmen bıle bır mucıze ıdı.. bu mucızeyı hayata döndürmek ıse her baba yiğidin harcı değildi.. Yepyenı bır pencere acıp tekrar yanımıza doneceksın.. senı ve evladını sabırsızlıkla beklıyoruz.. Dualarımız senınle..
 
ben yatmaya gidiyorum kızlar. misafirleri gönderdikten sonra şöle bi gözatayım dedim takıldım kaldım. ama gözümden de uyku akıyor. sabah da alışverişe gideceğim. eşime doğumgünü hediyesi arayacağım. yani yine ayaklarım davul gibi şişecek.
 
Benımacımdan ok dır nazancım ben ok ım salı gunu dedık yhanı olurda salı dr a gıtcem falan dıyen olursa carsamba da ok ım ama netlestırelmı tabı malum youn ınsanımn ben sureklı bırılerınle plan pesındeyım dogmua kadar nekadar gezsem tozsam ıkı arkadasımla bır kahve ıÇsem kardır derdındeyım sonrasınıÇokıyı bılÜoyrum basımı kasıycakhalım olmayacak aylarca
 
Yarın sabah bende erenkoy pazarına gıdıyorum orda guzel gıyım tezgahları oluyor bebege ırı kıyım gıysılerden almaya karar verdım yenı doguanlardan Çok almamısım zaten ben daha Çok altı aylık ıÇın falan esya almısım yıkayıp utuleyınce ve hastane Çantası hazırlarken farkettım sımdı 3 aylık alt ust takımlardan alayım bırkaÇ set dıyoum bırde hep ıboyla alısverıs yaptım bıraz tutumludur kendılerı engelledı hep benı Çok oldu gıyemıycek kalıcakdıye ama baktım yok yanı Çok yeterlı deĞıl yarıng ıdıp alcamınsalalah yıne pazarlardayım yanı :))
 
gelebilecek olanlar bana özewlden msj atsınlar o zmanlar. zira topiği çok iyi takip edemiyorum ya ben. ya da sen bana özet geçersin. ben kim geliyor kim gelmiyor kaçırabilirim.
hadi öpüldünüz.
nazan kaçar....
 
mucize kiyamam ya o minnosa, insallah bulubnur, hele yagmurda var disarda, ah yavrum insallah geri gelir...

şu an yağmıyor norracım, inşallah bulunur evet, teyakkuz halindeyiz... Allahtan akıllı bir kediydi bu, mesela diğeri daha nazlı niyazlıdır ama bu kaçan biraz daha zekidir, inşallah yolu bulur da geli,r geri mafoldumben
 
kizlar bugun ise gitim geldim, kayinpederim kaldi ustanin basinda, yazik kiyamam az oncede gitti sen rahat rahat dinlen diye..kocamda gecenin korune kadar calisicak, bekarim bu gece yanii.. hic bisi yiyesim yok, ne yapip yesem acaba((

kAYIN PEDERE TEBRİKLER...

tazem burcum yaz tarifesnde seni yakalıyamıyoruz yahu. özledik sohbetini datlum.. hep gece vakti geliosun

Gelicem bebik... Ben de sohbeti kaçırıyorum. Şu uyku saatlerimi tekrar düzenliycem. Geldiğimde çoğu güzel muhabbeti kaçırmış ıoluyorum. Teşekkür ederim, güzel duyguların için. a.s.

KAÇAKKEDİ, her şey çok yolunda gidecek bak, göreceksin. Sen de hakkını helal et bize. Moral bozacak bir şey yok, bebişin sana sağ salim gelecek :) İlk annemiz olarak geçeceksin listeye :)

NAZAN 25 TL ye baby2go dönence aldım bugün.

BABY2GO - Baby 2 Go Dönence - Dönenceler -

Nette 45 TL. Beğendiysen alayım sana, kargo ile yollarım?
 

o yağmurda iyi kullanmışsın gene esra arabayı,ama sakın bir daha böyle bir delilik yapma...
 
evrimm sepetinç ok cici olmuss
bulusma resimlerinin daha yakın olanları yokmu yahu gorunmuyorsunuz uzak cekimmle


hadi bakalım hayırlı olsun emremm...
hepsini iyi günlerde kullanın... güle güle kullanın....

Sagolun arkadaslarım, guzel dıleklerınız ıcın. Bıtıreyım ıstedım acıkcası.. aradan cıksın,ortadan kalksın ıstedım Nazan.. e senın kız cocugu.. en guzelını yapmıssın oyle yapmakla.. en azından sonradan o kullanır, oynar..

Esracım; uzaktan var bende.. yakından cok cıgerım fotolardan.

Mucizem.. ınsallahh kedişini bulursun.. ınsallah gerı doner.. sakın kendını hırpalamaya falan kalkma.. aman ha...
 
çok incesin canım. çok sağol. nasıl bu kadar ucuza alabildin? genelde internet hep daha ucuz olur. sen nerdeyse yarıyarıya almışsın. gayet de güzel görünüyor. benim düşündüğümde ışık olayı da vardı ama bilmem ki çok mu gereklidir. yani sırf tavana yansıtmalar yapsın diye 100tl fark vermeye değer mi bilmiyorum. dur ben bu konuuyu bi düşüneyim. çok teşekkür ederim her halükarda, öpüyorum seni.
 
evriş çok güzel sepetiniz, ve kahvaltı fotosu da öyle, maşallah hepinize..

fasulyeko
, ecenin odası çok güzel, güle güle vakit geçirin içinde...
 
Mucizem.. ınsallahh kedişini bulursun.. ınsallah gerı doner.. sakın kendını hırpalamaya falan kalkma.. aman ha...

Yıpratmamaya çalışıyorum evrişim, napıym ayetel kürsi suresi okudum kediye gıyabında başına iş gelmesin diye, elimden başka bişey gelmiyor, gece 12 ye kadar aradık sokak sokak bu koca göbeğimle girmediğim sokak kalmadı İnşallah gelir geri..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…