2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

LALCıM, benim doktor o kadar geç gelmeyecek galiba. yani öle umarım. muhakkak rahmin belli bir açıklığa erişmesini bekleyecekdir doktor gelmek için ama nerden baksan 3-4 saat seninle uğraşacak adam. oysa sezeryanda en fazla 1 saatte işleri komple bitiyor. yine de doktorların büyük kısmının durup dururken sezeryan önerdiklerini sanmam. öylesi de vardır bence artık çoğu doktor gerçekten sezeryanı daha az riskli bulduğu için tercih ediyor. çoğu için keyfi olduğunu sanmıyorum.
 
arkadaşlar doğum fiyatları konuşuluyor anladığım kadarıyla.ben doktora sordum 150 tl artı oda masrafı ödeyecekmişiz.geceliği 65 tl ile 75 tl arasında değişiyor.odaları çok beğendim gezdirdiler beni.seviyom ben bu alman hastanesini çok sanslıyım ben doğuracağım zaman hastane açıldı
 
bir de benim hastanede normal sezeryan fiyatı değişmiyor..ilginç
 
normal doğum isterdim ama sezeryan olucak galiba. :sinifsinif: bu gittiğimde açıklığa kavuştururcammmm
 
merhaba kızlar dün ancak aksam girebildim hoş ondada geçmişi bile okuyamadım dün yarım gün kadın geldi temizlik için doğru dürüst bişey yapmadım ama ölmüşüm resmen tozlar bana kalmıştı yırtamadım ondan oysaki en sevmediğim iştir o neyse tozları almam 1 saat sürdü eşim geldiğinde kapıyı resmen topallayarak sürünerek açtım neyse evim tertemis oldu zemuszemus içime sindi halılarıda yıkamaya güöndermiştim hersey güzel oldu ama heryerim hala ağrıyo 12ye gelirken uyandım tabi deliksiz değil 50 defa uyanmışımdır o arada sizde ne var ne yok???????
 
benim hastanede özel oda fiyatını konuşmadık ama normalde sezeryanda olsa 200tl ücret alıyolar ek bende druma çok güveniyorum odaları gezmedim ama hastanede tertemiz herzaman
 
slm kızlar nasılsınız.kayınvalidem hala bende kabak tadı veriyor artık.kocaman göbeğiyle kendini hamile mi sanıyor ne sen benim hamile olan diyesim geliyor ya neyse.... çok tembel yahu çok.kahvaltıda domates salatalık doğrayana kadar ben sofrayı donatıyorum kaldıkı hareketim çok çok yavaş olduğu halde düşünün ne kadar yavaş.neyse karsımda oturuyor çok fazla dedikodusunu yapmayayım.yarın gidecek zaten.sürekli kaynanayla kalanlara sabırlar diliyorum.
 
FASULYEKO, sen ne zaman izne ayrılıyorsun kuzum? haftaya salı günü belki lokalde buluşacağız aESRAKO GYPSY ve ben. ve başka gelebilecek olan varsa.... sen de gelsene.... EBRUSKA da belki katılabilir, di mi ?
yarın son iş günüm yuppi

Meltem....kraliçelere layık bir oda olmuş, kızın çok şanslı valla..elinize sağlık..

teşekkürler teyzesi bahtı güzel olur inşallah

menemenimi yaptım yedim. iki yumurtalı. hem de yumurtalar jumbo. ama kesmedi. sanki bu kız içimi kemiriyor. galiba ben öğle yemeğimi de yiyerceğim şimdi.

ohh sefan olsun yararlı jumbooooo yumurtalar
bende öğle yemeğinden geldimcokacimcoook
 
Son dr.kontrolümde bebeğin saçlarını gördüm, çıkmaya başlamıştı...Gören var mı başka???
 
herkes iyi sanırım.şükür ki cumadan önce doğum olmadı temmuzu yarıladık artık bundan sonra döküleceğiz.su su 5 gun cabuk gecsede doğum tarihimi alsam artık.
 
herkes ne kadar az fark veriyor doğum için, şaşıp kalıyorum valla.... biz biraz kazık yiycez galiba. yüksek riskli gebeliğim olmasaydı acıbademi tercih etmezdim belki.... neyse canım sağlık olsun....
LALECE, senin neden sezeryan olacak gibi gözüküyor? bebeğin pozisyonu mu kilosu mu sorun? yoksa senin bir sağlık engelin mi var normal için?
 
Dide ve Fasülyeko valla bravo size..öpüp tebrik ediyorum süper dayandınız.. Evin keyfini şöööyle doyasıya çıkarın artık.. gerçi evde olunca kendinizi daha çok dinleyeceksiniz ve depresyon ataklarınız artacak haa benden söylemesi.. Yani bende öyle oldu. Çalışırken sıkıntılı ama ruh hali daha iyi oluyor sanki..Evde sürekli gelgit ruh hali içindeyim..
 

canım acıbadem bu başka hastanelere benzemez bizle kıyaslama.. hem sen banka karşıladığı haliyle o kadar vereceksin değil mi..normalde fiyatlar uçmuştur zaten.. kazık yemek gibi düşünme..imkanın varsa niye vermeyesin.. gönül rahatlığı en önemlisi..

ben de şanslı hissediyorum hastane yeni dr.lar ilgili,odalar çok güzel...yine de çok abartılı bir rakam vemiycem..
 
herkes iyi sanırım.şükür ki cumadan önce doğum olmadı temmuzu yarıladık artık bundan sonra döküleceğiz.su su 5 gun cabuk gecsede doğum tarihimi alsam artık.

ya hep söylemeyeyim diyorum ama sen yazınca dayanamadım..valla nazar değmesin, ağustos anneleri riskli dönemi atlattılar yani, erken doğuran falan yok... herşey yolunda...28. 30. haftaları geçirdik yaaa..
 
benim kayınvalidem de iki gün burdaydı geçen hafta, ama o da seninkinin aksine çok yardımcı. ben de hiç istemiyorum ben yapabilecekken kimse benim işimi yapmasın. ben biraz düzen hastasıyımdır. kadın pır dönüyor iş yapsın diye,ben ondan önce fırlamak zorunda kalıyorum... hayır lohusa olurum yatıyor olurum kalkıp yapsınlar da ben yapabilecekken kimse karışmasın benim düzenime. yoksa çok iyi niyetle çırpınıyorlar annem de sinanın annesi de ama işte bana yaranamıyorlar. ben titiz değilimdir ama düzenimin bozulması çok rahatsız eder. hiçbir yere bir damla su damlamayacak. mutfak tezgahım benim hep kuplurudur. oysa kayınvalidem iş yaparken pek şokur şokur yapar. her taraf su olur. içim gider mutfağı öle gördükçe. sohbet ediyor bahanesiyle yanında dururum elimde bir kağıt havlu arkasından heryeri kurularım. takıntılıyım valla, hiç hoş değil biliyorum ama bu konuda ciddi takıntılıyım. keike değişebilsem.
Son dr.kontrolümde bebeğin saçlarını gördüm, çıkmaya başlamıştı...Gören var mı başka???

yarın son iş günüm yuppi
eeee yani, lokale gelebilecek misin?

herkes iyi sanırım.şükür ki cumadan önce doğum olmadı temmuzu yarıladık artık bundan sonra döküleceğiz.su su 5 gun cabuk gecsede doğum tarihimi alsam artık.

evet GELGİT, çok iyi gidiyoruz maşşallah hepimize, erken doğuranımız olmadı. 2-3 hafta erkeni zaten erkenden saymıyorum ben. normal karşılıyorum.
 

canım ben bir hastanede adını söylemeyim test yaptırmıştım. smear testim kötü çıkmıştı. sebebide hpv denen bir virüsmüş. doktor pek bi paracı davrandı hemen koş kanser oluosun biopsi yapıcaz şunu yapıcaz. dediğim hastanede bunları yapmak demek 1 milyarı bırakmak demek. ben de sinirlendim.telde böle konuşulur mu die.gittim farklı 2 doktora smear yaptırdım 2 side temiz çıktı. smearnin yanlış çıkma ihtimalini düşünmüşüm ama hpv taşıdığıma o kadar emin olmuşum ki hiç o testi yaptırmadım. siğil denen şey de hiç çıkmadı ben de. sonra yeni yeni jeton düştü benim. aynı anda smear testim yanlış çıkıosa nie hpvm yanlış çıkmasın. sonuçta doktor testlere aynı pipetteki sıvıları yolladı. farklı günlerde farklı yerlerdeyapılmış testler deil. şimdi bu gittiğimde doktoruma söyleyeceğim. ben hpv var die şartlanmışım sezeryana.şimdi nie o da hatalı olmasın fikri var. bakalım haftaya salı konuşucam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…