2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya ama esra vallahi tutamadım kendimi. ayy ben böyle olaylara çok gülerim mesela birsi düşüncede çok gülerim ama kendim düşüncede gülerim mesela hamile kalmadan önce kayınvalidemle marketten geliryous yokuş aşagı inerken benm ayak bi kaydı paaaaaaaat düştüm ama nasıl gülüyorum gülmekden kalkamadım valla..

ama şimdi gülmeme geçti senin olayıanda normal be güzelim. malum mesaneye çok baskı var bebekler artık aşagıya indiler iyice. ve çok sık wc ye gitmemiz gerekir sende uykundan uyanamamışsın..hepimizin başına gelebilir..
yataga geçmediyse koku olmaz psikolojikdir o sıkma canını..:)
 
bu arada bişey sorcam pronto ahşap cilası kullanan varmı?parlaklıgın yanısıra kaygan bir zeminmi oluşturuyor?
ben sadece azcık parlasın istiyorum..komidin üstlerini konsolu falan şöyle parıl parıl yapsa.. bana bi öneriiiiiii
 
ayrıca buguuuuuuuuuuuun malatya malatya bulunmaz eşin.. ogluşumlan geri sayım 44.
ayy derya son 10 gun yazmış ayy çok heycanlıııııııııııııııııııııı
 

Kıyamam ben sana.. muck.


:roflol: Adamın ustune ayagını mı atmıstın.. ıyı yüzüne gözüne gelmemiş adamınnn delikafadulden

Esracim gecmis olsun canim ayni ruya ben anaokuluna giderken basima gelmistii, ama o zman 5-6 yasinda falandimdelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:

:roflol:

tuz gölü kıvamında olmuş..adamı da boğuyormuş.yazık can simidiyle yatsa bari


hiç gülermiyiz biz sana gülüm.delikafadulden


Ya yoruma bak.. tuz golu haaaa :roflol: ay bayılcam sımdı.. :roflol:
 
Esram uzulme, bide ben olayi bi kere daha yaptim, dayimlardayiz, yazlikta, kuzenler yengem dayim, mùisafirler, bi girgir samata ama biz nasil guluyoruz, bi konu acildi, kahkahalarla, havada serin terasta, ben bi kacirdim gulerken sandalyeye, allahtan altinda sunger minder vardi cekti, tam misafirler kalkiyo, ben kalmadan hoscakalin dedim, yengem geldi, noldu, gosterdim, tabi minderi attik, yikadik sandalyeyi terasi, ama bi posta daha benim halime guluyoruzz:))rezillik dusunsene , ya lisedeydim ya uni de...
 
ay evdeyim super bisi yaa, adam geldi basladi, biraz gurultu olcak ama ben cok mutluyum, allah isimizi ras getire, hayirlisiyla bi bitse, hepnize sanal helva yapip dagiticam heee..gerci nasil olcaksa:))))))
 
ay evdeyim super bisi yaa, adam geldi basladi, biraz gurultu olcak ama ben cok mutluyum, allah isimizi ras getire, hayirlisiyla bi bitse, hepnize sanal helva yapip dagiticam heee..gerci nasil olcaksa:))))))

Sanal helva haa :roflol: sabah sabah bu enerjınız var yaaaaa, ayyy bayılcamm sımdı :roflol:
 
tuz gölü kıvamında olmuş..adamı da boğuyormuş.yazık can simidiyle yatsa bari
tuzgölü kıvamı,cok yaşa emiii :roflol: delikafadulden :roflol:
klava: her yeri havalndırdım zatenn sanki burnuma sidik kolkuları geliyor psikolojik olarakkk

evet yaaa heee unuttunuzmuu söleyin ha bi damla ha 2 bardak ne farkedeerrr Çok üzgünüm çoook

ayy canım yaa,şimdi o koku sana boyna gelır hiç kokmasada.takma kafana yoksa hep kokuyo sanırsın

buarada hapsururken altıma kacırmadım ama senınkının aynısı ilkokula giderken olmustu.hiç altına kacırmayan ben o gun yemısım karpuzu içmişim suyu.ananemdeydık,bıde sen gıbı ayagımı atmısım annemın üstüneee.ohh o sıcakta bıde ben ısıtmıstım annemı :roflol: hiç unutmam ogünü,bı uyandım ama hala yapıyorum şarr şarr.
 
anladık sen de sidiklisin paralama kendini nurdan
sırnaşık şey
 
Sanal helva haa :roflol: sabah sabah bu enerjınız var yaaaaa, ayyy bayılcamm sımdı :roflol:

buarada harbiden bak simdi canim irmik helvasi istedi, ben aksma bi yapiyim, sizin yerinize, dagitiyor niyetine yerim, yoksa kendim icin degil yani:)))1 esra icin, hatta 3-5 esra icin, 1 burcu icn , 1 dunur icin,1 evris icin, 1 dide icin, gerci onlar tatli sevmiyor, onlarin hakknida esraya veririrm:)) 1 baby icin, 1pink, 1 ebruska, 1 esra,1petrik, 1 secil, 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 ....herkes icinnnnnncokacimcoooksositososito
 
buarada hava okadar güzelki nasıl serınledı anlatamam.ama dün aksam cok fenaydı bı gökgürültüsü bi şimşekk,yarım saat elektrıklerde yoktu.cok korkarım şimşekten.benım koçişte cıktı aksam balkona denızı izliyo bayılır şimşek cakmasına.resmen denıze şimsek düştü cok fenaydı.şimdi okudum internethaberde bizim burası yıne alarm iller arasında.öğleden sonra gelıyomus bı posta daha sagnak yagıss.yagsın valla bu yaz aylarında bereket ama sakın sakın yagsın cokm korkuyom şimşek gökgürültüsünden
 
valla noraa helva dedın canım şekerli bişeler cektıı.actım dolabı ohh mis gibi fındık ezmesı varmıs yarım kavanozz gitti anacım yaaaa :1shok:
 

Ooooldu... o bir lerin sonunda nerede zıyaret edelım seni... cocugu ırmık helvasının arasından cıkarmasınlar sonra Norraa??
 
valla noraa helva dedın canım şekerli bişeler cektıı.actım dolabı ohh mis gibi fındık ezmesı varmıs yarım kavanozz gitti anacım yaaaa :1shok:

ohhhh afiyet olsuuunnnn, bebisine yarasin:))) kizim benim soylemem bahane, sizin icinizde varmiss, sucu bana atmayin::))))))
 
O zaman Esra ya.. hele de bu cüsse ile Tuz Gölü canavarı mı desek artıkın..?? Oylamaları bekliyorumm
 

E benim canım irmik helvası çekti şimdi yaaa:1no2:
 
tuz gölü canamarı kaçmış..kokudan bozdu kafayı bence gezmeye verecek kendini.iddiaya giren va mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…