2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

lal cim kasılmalarla birlikde karnın sertleşiyormu bi de saatte 4 den fazla oluyosa hemen doktorunu aramalısın. o seni yönlendiir.. ama nefes egzersizi çok işe yaraıyor derin nefes al bak ben şöyle yapıyorum.
4 e kadar sayarak nefes alıyorum burnumdan. sonra 4 e kadar sayarak içimde tutuyorum sonra yine 4 e kadar sayraka nefes veriyorum agzımdan..
 
ben bi duşa giriyim yapış yapış oldum yine aşkım gelir şimdi. mis giibi olayım..bugun 3 cü duşa girişim.. babymin kızına balıkım diyor ama bizde durum biraz farklı benbalık oldum..:)
 
mucizemiz gelmiş hoşgelmiş. hatun direk dalmış muhabbetet kaldıgı yerden özlemiştik seni oricinal fotocumuz...iyi olmana sevindim..

anında dalarım bacım :) sen de hoşgeldin, esradan sonra bi gezenti de sensin, gerçi seninkiler daha faydalı işler :) en azından gezerken bazı işlerini bitiriyorsun yani :KK66:
neyse enerjinize maşallah. sabahtan beri debeleniyorum yarım saatliğine evden çıkacam bir çıkamadım, belki çıkarım şimdi, ama kendime güvenmiyorum hiç.

hmm karnınmı kasılıyor?1 saatte 4 kereden fazla olursa doktoru aramalıymısız canım.ara enazından o senı yönlendirir ve için rahat eder


:kedi: evet 79 la basladım 90 olmama ramak kaldı.ama doktorumda ilk gittimde 80 cıkınca sasırmıstı,tek avantajım kılomu bellı etmıyor olmamdı.herkez benı enfazla 70- 72 sanırdı hep

ben de 74 le başlamıştım ( o kahrolası sigara pisliğini bıraktığım için 10 kilo almış halimdi bu). Yoksa ne güzel 63-64 le başlayacaktım. Ben de şimdilerde 90 civarıyım sanırım.
 
SUYU YUDUM YUDUM İÇMEKKK

ayça nın plesnta yaşlanmaya başlamış teşhisini okuyunca aklıma geldi. benm doktorcumçook önceden söylemişti bana.. suyu yudum yudum içersen bebk ve plesenta için degrli ama lıkır lıkır bi seferde içersen direk böbreklerden süzülüp wc ye çıkarsın demişti.birde mumkunse oturarak içmeliyiz. ben elimden geldiğince yudum yudum içiyorum ve sokakdada olsam oturmayya özen gösteriyorum. napıyım kim ne derse desin herşey Ogluşumiçin...

baby de söyledi aynı şeyi..deniycez bakalım..saol tatlım
 
kafası da çok aşağda. her hareketini hissediorum canım ya. nasıl anlıcam bunun yalancı mı gerçek mi olduğunu.

düzenli olmadığına göre yalancı sancıdır. Ama çok tedirgin edecek boyuttaysa drunu ara lalcim hemen. Sola yatıp az uzansan belki düzelir denedin mi onu?
 
aaaa neyse çıkıp yağ satan aktara kadar gidemeyeceğim ama biraz meyve almaya çıkayım yakındaki marketten bari, fenalık geldi otur otur...
 
ohh ben duşdan çıktım bilem. saçımı yıkamadım bi zahmet bugun kaç kere gir çık .. neyhse kuş gibi hafifledim.. mis gibi oldum..:) eşim gelsin bi akşam yürüyüşü ve dönüşde dondurma. tmamdır.
 
ay topikte geziniyodum cinsellik bölümü tekrar açılmışşş alkisalkisalkis
çok sevindin dimi evrişim bu habereee laelaelaelaelae
bu haldede hiç cazip gelmiyo oyy oyy nerden baksan en az iki ay beklicezzz mafoldumben

Hmm çok sevındım.. bildddiinn gibi değill :mymeka: sen sabah sabah oralarda ne gezınıyordun be kadın.. harbi sıyrıksınıss sis yaaa

Biz de akşam doktora gittik. Ve sonuçlar:
-Bebek 2800 olmuş
-Bebek hala dönmemiş, inatçılığını sürdürüyor.
-Plesantada erken yaşlanma belirtileri var. Magnezyum faydalı olabilir dedi, başlıyorum bugün.
-Suyu azalmış. (Oysa o kadar su içiyorum)
-Hemen NST istedi. Gecenin 11inde oflaya puflaya yeniden NST girdim. Olumsuz bi şey çıkmadı.

Haftaya mutlaka görmeliyim dedi dr..

Kılosu falan cok cok guzel.. kendı kendını kurtaracak noktada da .. dert etme.. gerekenı yazmıs arkadaslar.. Allaha emanet olsun evladın..

ÇATLAKLARINIZA SADECE KAKAO YAĞI SÜRÜN DURDURUYOR YENİ OLUŞANIDA ENGELLİYOR
iki gündür çok feci kaşıntıyla göbek deliği çevresinde ve üstünde çok az morumsu noktacıklar başlamıştı tabi kaşıntı feci ne sürsem banamısın demedi lierac bepanten plus fındıklı buğdaylı özel karışımım ve en son sadece kakao yağını sürdüm akşam ve anında kaşıntıyı kesti ya delirecektim kaşımıyorumda biliyorum başıma geleceği sabahta kalktım kakao yağı sürdüm zaten mor noktacıklar yok olmuş haberiniz olsun ve kaişıntımda durdu

Bepanten plus un ıcınde antıbıyotık karısımı oldugu ıcın doktorum benım asla onermemıstı Deryam.. sadece bepanten e ızın vardı,haberın olsun kuzum... bu krem karacıgerde çözündüğü için.. bence kullanma derım.

geçmedi mucizemmm
evrimde kırkyılda bi sabah erken kalktı gitti geri yattı heralde
didoda nerdeki bu sıcakta oralarda gezicek hali yok heraldeee

Ya sen gıt sabah sabah cınsellık bolumunde gez.. ben napcaktım o saatte tek basıma.. gıttım tekrar yatmaya calıstım.. basardım uyumayı sükür..

dün akşam komşum uğradı bana kapıdan hal hatır sormaya, biraz moralim bozuldu
zayıflamışsın, göbeğinde eskisi kadar büyük değil dedi
üzüldüm söylediklerine bebeğime iyi bakamıyormuyorum acaba 2 aydır 69 kiloyum havalarda sıcak az yiyorum ama bebişimin kilosu iyi hatta 10 gün önce boşuna kuruntu yapıyorum ama ne bileyim kafam takılıyor

Çok biliyor millet.. ne bıcım ınsanlar.. ne cahıl kafalar.. nefret edıyorum bu tur kafalardan ya!!



Ve sonunda bitirdim...

Sahane olmus valla.. cok begendımmmm

Kelebekim.. güle güle kullanın cicilerinizi,cok cok guzeller..

Esrakom, oglunun dogum gunu kutlu olsun annem..
 
show haberi izleyen oldumu aranızda? suna dumankaya selülit için formül verdi..1 kalemini yazamadım, aklımda da kalmadı..neydi acaba??
 
selam hanimlar ben kisa sure once epidural sezeryanla dogum yaptim......sormak istediginiz bisey olursa yardimci olabilirim, kolay dogumlar...
 
Veeeeeeeeee.. hastane sekerlerimin kutuları da bitmiştir,üzerine hoşgeldin kuzey yazısınıda yapıstırıcagım bu hafta.. Bu halini ıftiharla sunarımmm siseeeee :)))

Bır hafta kala bebek sekerlerini de alıp ıcıne koydum mu tamamdır..

s7301427.jpg
 
Veeeeeeeeee.. hastane sekerlerimin kutuları da bitmiştir,üzerine hoşgeldin kuzey yazısınıda yapıstırıcagım bu hafta.. Bu halini İftiharla sunarımmm siseeeee :)))

Bır hafta kala bebek sekerlerini de alıp ıcıne koydum mu tamamdır..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray: ellerine saglık canm çok şık. yaff ne incesin hastane için ayrı mı yaptın..

ben hepsine aynı yapcam it is a boy yazan bi çubuk ve ucuna çikolata.:)
 
Veeeeeeeeee.. hastane sekerlerimin kutuları da bitmiştir,üzerine hoşgeldin kuzey yazısınıda yapıstırıcagım bu hafta.. Bu halini İftiharla sunarımmm siseeeee :)))

Bır hafta kala bebek sekerlerini de alıp ıcıne koydum mu tamamdır..

s7301427.jpg

amanın harika olmuş... Eline sağlık becerikli hatun...
 
selam hanimlar ben kisa sure once epidural sezeryanla dogum yaptim......sormak istediginiz bisey olursa yardimci olabilirim, kolay dogumlar...
saol canım ,hayırlı olsun saglıkla kucvagına almaıssın bebegını.inşalah bizede nasip olur hayırlısıylaaa........
Veeeeeeeeee.. hastane sekerlerimin kutuları da bitmiştir,üzerine hoşgeldin kuzey yazısınıda yapıstırıcagım bu hafta.. Bu halini İftiharla sunarımmm siseeeee :)))

Bır hafta kala bebek sekerlerini de alıp ıcıne koydum mu tamamdır..

s7301427.jpg
delikafadulden delikafadulden delikafadulden bayıldııımmm,cokgüzel olmus kısssss.uleynn elınden ne ucan ne kaçan kurtuluyo beaahhh
Ama ama yazdııgımı sanıyordum kuzu.. emın mıyım bır daha bakayım.. Yıne de bır kere daha masallahh kuzumun kuzusunaaaaaaa.. :nazar:

:1hug: illa almalıyım yanı maşşalahı olmuyo yoksaamzemuszemus
 
X