- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
evrişim hamilemisin canımmm???çok öpüyorum seniiii:1hug:
Saol neslim.. Rabbim nasip etti sonunda, hamileyim canım arkadaşım benım. En kısa zamanda Allahım sana da nasip etsin tekrar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evrişim hamilemisin canımmm???çok öpüyorum seniiii:1hug:
Saol neslim.. Rabbim nasip etti sonunda, hamileyim canım arkadaşım benım. En kısa zamanda Allahım sana da nasip etsin tekrar.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim de Allah nasip ederse 13 Ağustos gibi doğum.
canım çook sevindimmm..Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq: geçen sene bende ağustos annesiydim bu sene sıra sende inşallahh 2010 da ben olurumm:Saruboceq: Rabbim nazarlardan saklasın seni ve bebeğiniii ,,ay ne güzel ya hamilesinnnnnnnŞeniz kendine ve bebişine cici bakkkk
Selam kızlar nasıl gidiyor hamişlik daha yolun başındayız ama arada migde bulantıları oluyor kızımda daha çok olurdu daha erken oldugundan zannedersem fazla yok bu sefer
birde bu bayram hep uzun yolculuklar yapıyırum eşim sayesinde ilk gün bergamaya gittik 2 saat gidiş 2 saatte dönüş 2 günü evdeydim 3 günü foçaya gittik 1,5 saat gidiş aynısaatte dönüş yaptık şimdide selçuga gidicegiz 2 saat sürer heralde inşallah bir sakıncası olmaz kendi arabamız oldugu için rahat gidiyoruz ama insanın aklınada takılmıyor degil hani bu bebişleri çok bekledik çünki
canım,çok teşekkür ederim.hoşbulduk.muhtemek doğum tarihim 18 ağustos,4+2'yim. listemize istersen kaç haftalık olduğumuzu yazmayalım,hergün yenilemek gerekecek. a.s.
aramıza yeni katılan çifte bayram yapan hamişler hoşgeldiniza.s..Kayramın üstüne bu kadar varmayın bakim hııııı kızarım bak.arkadaşlar hala adet sancısı çeken varmı aranızda.kayra ve ben bu ağrılardan bunaldık ve yok bitmek bilmiyo.bizimle aynı durumda olan varsa yazın lütfen normalmi bu ?
kızlar selam nasılsınız bakalım bugün
Arkadaslar, su sac boyama ısını ne yapacagım ben? Benım saclar bembeyaz cıkıyor, genetik bişi.. Amonyaksız boyalar 3. aydan sonra kullanılabılır dendı.. sizin görüşleriniz nelerdir?
Arkadaslar, su sac boyama ısını ne yapacagım ben? Benım saclar bembeyaz cıkıyor, genetik bişi.. Amonyaksız boyalar 3. aydan sonra kullanılabılır dendı.. sizin görüşleriniz nelerdir?
Kızlar ben hamile oldugumu bilmeden saçlarımın röflesini yaptırdım birşey olmaz degilmi inşallah kuföre gitmeden birkaçgün önce test yapmıştım negatif olunca yok zannettim bende