ya bu izmirli kadınların çilesi nedir doktorlardan yana,birinin bedduasını mı aldık,nedir? ben 2 sene infertilite nedeniyle 3 doktor dolaştım,'sağlıklısın' deyip gönderdiler.3.ye gitmeden önce araştırmalarımı arttırdım,bir hayli bilgi sahibi oldum.sonra doktora 'bende birçok belirtisi var,pko olabilir miyim?' dedim,bana güldü.'olsun,ben yine de hormon testi istiyorum' dedim,tahlil sonuçlarında da 'sağlıklısın' cevabını aldım.4. doktorum aynı test sonucuna bakarak ve muayene sonucunda pko teşhisini koydu.verdiği ilaçlarla ilk ayda hamile kaldım.keseyi görmek için kendi doktoruma değil,burdaki devlet hastanesine gittim,ordaki ileri zekalı arkadaş da keseyi gördüğü halde bana 'hemen öyle hamileyim havalarına girme,bir adet görürsün,herşey biter'dedi,ne zamandır hamile kadınlar adet görüyorsa artık bebeğimi kaybettiğimde o arkadaşa kına götürecektim,biryerine yaksın diye,kendimi zor tuttum.
keseyi gördüğüme göre normal takibe başlayabilirim diye doktorumu aradım,kaza geçirmiş,hastanede değilmiş başka bir doktora gittik,doktorumun pko için başlattığı ilaçları bırakmama sebep oldu.sonuç:ölen bir bebek.o ilaçlar beni düşükten koruyormuş meğer.şimdi yine doktorcuğuma devam ediyorum,Allah onu her türlü kazadan ve beladan korur inşallah.
oooof,yine çenem düştü.doktor konusunda bana bir dokunan bin ah işitiyor...