- 29 Aralık 2008
- 36
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar şu düşük tehlikesi olmasa keşke her dakika wc koşmak sürekli kontrol etmek çok kötü acaba bişey olacakmı diye kafayı yemek ben tırlatmak üzereyim
helın hıvda rumuzlu arkadaşım bana da dogum cetvelı yaparmısın acaba
merhabalar kızlar benim bebeğimde bugün itibariyle 8 haftalık.dün kalp atışlarını gördüm.en az ilki kadar heyecanlandım.allhım bütün bebeklere ve annelerine sağlık,sıhhat versin.hayırlısıyla kollarımıza almayı nasip etsin.
kızlar göğüsleri ve göbeği kaşınan var mı?benim özellikle göğüslerim çok kaşınıyor. göğüs uçlarım daha fazla kaşınıyor
comely ne dedi dr.? ben de senle aynı gündeyim ya çok merak ediyorum.
bitanem eller parmaklar ayaklar bellı olmustu gördüm kalp atışları allahım cok değişik bi duygu havalarda bulutların üzerındeyım bitanem ocak 25 de ıkılı test verdı(nt ölçümüyle bırlıkte) yazıyo parantes içinde cok sağlıklı massallah dedi.bu testı yaptırıp tekrar gidicem dr. ma ya kocaman olmustu 22.9mm olmuş bebişim:ecrin_bebek:
ah canım çok sevindim. ben kendiminki görmüş gibi oldum.darısı başıma canımcım.:Saruboceq::1hug:
sen ne zaman gıdıceksın bıtanem ya varya kelımeler yetmıyo artık anlatmaya yaaaa:dance::sm_cool:a.s.
bitanem eller parmaklar ayaklar bellı olmustu gördüm kalp atışları allahım cok değişik bi duygu havalarda bulutların üzerındeyım bitanem ocak 25 de ıkılı test verdı(nt ölçümüyle bırlıkte) yazıyo parantes içinde cok sağlıklı massallah dedi.bu testı yaptırıp tekrar gidicem dr. ma ya kocaman olmustu 22.9mm olmuş bebişim:ecrin_bebek: