2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


çok sinirlerim bozuk çok ama çok gerginim
:jeyyar::1closedeyes::1no2:benneyaptımki:çok üzgünüm:
 
merhaba kızlar,ben geldiiiiiiiiiim...
bende ağustos annesiyim...inşallah. kayracığım listen çok güzel olmuş,nolur beni de ekle.doğum inş. 2 ağustos...
 
Son düzenleme:
esin hosgeldinn
sanırım en onde gidenimiz sensin
su an itibari ile sonuncu sırada da ben varımı:) e malum herkes adet geçikmesi sonrası ogreniyor çunku:)
 
:CüvCüv:::MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİMİZnazar::CüvCüv:
Arda.......................................3 ağustos................5+5
Kayra......................................4ağusto s...............5+4
Badibade.................................4 ağustos...............5+4
Tırtıl kelebek............................7 ağustos...............5+1
Erviş.......................................11 ağustos..............4+4
Milk shake..............................11 ağustos..............4+4
Esrako....................................16 ağustos.............3+6
Aftabru....................................7 ağustos...............5+1
Caninuss................................
Aslı........................................
Gamze hlm.............................
Tealigt....................................
Esin123..................................2 ağustos..............5+6
 
ne oldu kayra ya onbes dk ya mesaim bitiyor çıkacagım merakta bıraktın simdi ne demek çok uzgunummm yaz cabuk

ya kime nasıl güveneceğimi şaşırdım.malatyadayım ben.bayram için izmire gideceğim.buradaki doktora sordum dün git dedi konyadaki doktorum asla otobüsle gidemezsin diyor.vtabiki konyadaki doktoruma güveniyorum.uçak bileti gidiş dönüş 540 ytl.delireceğim.kaynımın nişanı var.ya offfffffffffffffffffff
 
esin hosgeldinn
sanırım en onde gidenimiz sensin
su an itibari ile sonuncu sırada da ben varımı:) e malum herkes adet geçikmesi sonrası ogreniyor çunku:)
sağol canım,burası çok güzel,kafamda çok sorular var.eminim herkes de öyle artık burdan derteşiriz kaydirigubbakcemile5
bende 6. haftaya yakın gittim doktor dedi ki yumurtlama geç olmus galiba,adet tarihinden bi kaç gün sonrasından başlattım bende,hesaplayıcılarda 31 temmuz görünüyor.dün keseyi gördük.çok mutlu oldum.Allah hepimize kucağımıza almaı nasip etsin hayırlısıyla .:ecrin_bebek:

bu arada kayracım üzülme,allah bebeğine sağlık versin gerisi boş..Bende kuzenimin düğününü kaçırıyorum ama napalım onlar bizim canımız :CüvCüv:
 
Selam arkadaşlar.:teytey:.Şimdiden sizi okumaya sizinle paylaşmaya çok alıştım ben. Merak eder oldum işten gelir gelmez ne alemdeler bizimkiler diye oturuyorum bilgisayarın başına.
Evrişim önemli değil ben doğumdaş arkadaşlarımı karıştırmaya başlamıştım. o nedenle sizlere arkadaşlık iletmiştim ama sağolsun Kayra kardeş liste yapmışta takip edebiliyorum.
Bildiğim kadarıyla bilinen bir risk olmadığında yolculuklara izin veriyorlar.. bende bayram tatilinde otobüs yolculuğu yapacağım ama bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum Allahın İzniyle..
 

ya ödüm koptu bişey mi oldu diye.deli kız sende bi sorunun bu olsun.ay aman gitsen ne olur gtmesen ne olur bebişten önemli değil.kafana takma ve yolculuk uzun ben de gitme derim.bayramda beraber talılırız fena mı gel baklva da açarız ben bilmiyom ama olsun sen açarsın ben yerim nasıl iş bölümü ama.:jeyyar:.
 

canım 10 da uçağım var gidiyorum.eşim bana uçak bileti almış kendide otobüsle gelecek.ne veletmiş valla daha gelmeden ortalığı ayağa kaldırdı...
 
git bakalım :a015:sen de beni burda yalnız bırak eşimde gün aşırı nöbet almış ben evde bayram şekerleriyle geçiricem bayramısenağlama
 
Oh olsun sana oh olsun.sen beni kızdırırsın değilmi?gıcık ettin son günlerde...
 
Yavru evde yalnızım ya gitmeyi bırakta çok bunaldım kayınvalidem bana hamiş kıyafetleri almış.bide görümcemi çok severim gezeceğim onunla hava değişimi anlayacağın....
 
kızlar hepnize güzel hamilelik diliyorum tekrar.dra gidecekler de haber versinler merakla bekliyoruz,şüpheli olanlarda inşallah hamiledir canlarım.
esrakoooo cnm nasılsın?kayracım iyi yolculuklar cnm
ahh şu hamilelik cetvellerini görünce kendi zamanım aklıma geldi hergün bakardım kaç gün oldu ve kaldı diye :)
 
canım yolun açık olsun kendine de bebişe de iyi bak. benim için de bol bol eğlen fazla zıplama ama he.
 
canım yolun açık olsun kendine de bebişe de iyi bak. benim için de bol bol eğlen fazla zıplama ama he.

SEN BURADA OTUR ZATEN ZAYIFSIN SİNİRİMİ BOZDUN BEN MANDA GİBİYİM VE HA BİRE YİYORUM OKULDA ARKADAŞLAR SAĞOLSUN BUNDANDA YE BUNDAN İÇ VEREM OLDUM EVDE KOCAM ELİNDE SÜT BARDAĞI CEVİZ BİLİYORUM KAYINVALİDEMDE AYNI ŞEYİ YAPACAK AMA NAPIYIM SIKILDIM YA ÇOK SIKILDIM YORULDUM.1,5 SAAT SÜRÜYORMUŞ UÇAKLA.GELİNCEDE BİRKAÇ AY DİLENECEĞİZkaydirigubbakcemile3SEN KALDIN OH OLSUN naniknanikNEYSE CANIM ÇOK DİKKAT ET KENDİNE...BENİM İÇİN ÇOK GICIKTA OLSAN ÇOK DEĞERLİSİN BİLİYORSUN VE BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM.ŞAİRİM BEN:roflol:
 
Merhaba..Bende 5 haftalık hamileyim..İlk hamileliyim..biraz endişelerim var ilk bebek düşebilirmiş falan diyorlar cok korkuyorum dikkat ediyorum ve böyle şeyler düsünmemeye calısıyorum..Aşılama yoluyla hamile kaldım..Umarım Rabbimiz bize saglıklı ve rahat bir hamilelik süreci yasatır:))
Kendinize dikkat edin:)
 
Son düzenleme:
Heyy dostlar, bebişimi gördüm geldim ben :dance:

Herşey yolunda, çok şükür bir yaramazlık yok, neler yapmam gerektiğini, nelere dikkat etmem gerektiğini, herşeyi anlattı dr um..

Mutluyum, huzurluyum, keyfim yerinde.. Allahım herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu, nohut tanesi kadar bile olmasa da onu görmek, varlığını bilmek muhteşem bir şey şükürler olsun :Saruboceq:
 

:) son adet tarihimiz ve beklediğimiz tarihler aynı benim üç ay önce laparoskopiyle dermoit kistim alındı tüplerim açıktı ama 1 ay geçmeden idrar yolu iltihabı oldum hemen ardındanda geçmek bilmeyen mantarla uğraşıyorum adetimin 12. günü doktora muayne için gittim bana ilaç verdi korunmana gerek yok dedi ve ayrıca yumurtam 19 mm olmuştu o günlerde ilişki yaşandı ama kullandığım ilaçlar gebe kalmama izin vermemiş olabilir 2 günüm var ama umutluyum doktora kullandığım ilaçların bi etkisi olurmu diye sordum bu dönemde olmaz dedi adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var bakalım ne olacak , bu arada gözün aydın canım Allah kavuştursun ...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…