Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar meraba.1 haftadır yokum farketmediniz aşkolun yani.
1 haftadır raporluyum evdeyim yatıyorum.korktuğum başıma geldi ve benimde kanamam oldu.gece acilden hemen doktor gittik.düşük tehlikesi filan dedi.progestan verdi.günde 3 tane iç dedi.ertesi gün gittim kendi doktorumla konusmaya ama cok yoğunmus doğumları filan varmıs die görüşemedim.çarşamba kendi doktorumla randevum var.onunlada konusmak istiyorum.şimdi sürekli yatmama rağmen kahverengi akıntılarım oluyo.cok korkuyorum cokkk.ne bel ağrım var ne başka bişey.neden oluyo anlamıyorum.iyice doktorla konusmam lazım.sizlere üzülüyodum ama insanın kendi başına gelince kafayı yiyo resmen.hiç iyi değilim hiçsenağlamasenağlama
Minik kelebek canım tebrik ederim inş. Bizde duyarız bebişlerimizin kalp atışlarını kimbilir ne güzel bi duygudur allahım herkese nasip et bu duyguları bende 5 haftalıkken gittiğimde bebişim 9mmdi çok mu büyük acaba
maviş eminmsin cnm 5 haftalıkken 3-4 mm olur 9mm 6-7 hafta barası oluyo dr bişi sölemedimi veya senmi yanşlış anladın usg kağıdı varmı elinde
Minik kelebek canım tebrik ederim inş. Bizde duyarız bebişlerimizin kalp atışlarını kimbilir ne güzel bi duygudur allahım herkese nasip et bu duyguları bende 5 haftalıkken gittiğimde bebişim 9mmdi çok mu büyük acaba
canım benim sat 22 kasım ne biliim geçen çarşanba doktora gittim doktor 5 haftalıksın dedi 9mm dedi kağıt var elimde ama neresinde yazıyo bilmiyomki zaten ben sat göre daha fazla çıkıyom ama doktor 5 hafta demişti belki bidahaki gidişimde kesin belli olur ne kadar olduğu
kızlar ben baya bi afet bölgesindeimm :) sormayı unuttum ya size.en önemlisi buydu. folic acid kullandım 3 ay hamile kaldım hala kullanıorum.kaç mg kullanıosunuz. arttırılıo muu
amanda aman bak sen şu kerataya yawf boyumuz baya uzun olucak ozaman yanlış görmüş yada anlamış olmayasın bıtanem yada ailede varsa doğrudur o zaman
kızlar meraba.1 haftadır yokum farketmediniz aşkolun yani.
1 haftadır raporluyum evdeyim yatıyorum.korktuğum başıma geldi ve benimde kanamam oldu.gece acilden hemen doktor gittik.düşük tehlikesi filan dedi.progestan verdi.günde 3 tane iç dedi.ertesi gün gittim kendi doktorumla konusmaya ama cok yoğunmus doğumları filan varmıs die görüşemedim.çarşamba kendi doktorumla randevum var.onunlada konusmak istiyorum.şimdi sürekli yatmama rağmen kahverengi akıntılarım oluyo.cok korkuyorum cokkk.ne bel ağrım var ne başka bişey.neden oluyo anlamıyorum.iyice doktorla konusmam lazım.sizlere üzülüyodum ama insanın kendi başına gelince kafayı yiyo resmen.hiç iyi değilim hiçsenağlamasenağlama
valla bilmiyom ki canım yanlışmı acaba bidahaki gittiiğimde sorarım güzelce ama benimde boyum uzun eşiminde 1,75 civarıyız ikimizde hele ben hem enine hem boyuna
btnm en altta yazar ?mm dıye ama hadi bakalım cnm bnm 1,2 hafta daha sabrette ondan sonra buyucek ıyıcene onlar buyudukcehihoyyyt:sm_cool::teytey:sositososito mutluluktan uçucaz
canım dedıgım gıbı bebegının kesesıdır muhtemelen.çünkü kalp atısını görülene kadar kesenın boyutu ölçülüyo.hadı bakalım sırada bebegını görmek var.hayırlısı olsun canımcanım baktım kağıda gs 11mm diyo edc 3. 9,09mm diyo
gamze,lütfen üzülme.burcu (taze fasulye) çoook doğru yazmış,herşeyden önce moralini yüksek tutmaya çalış.çoğumuz yaşadık,Allah'a şükür herşey yolunda.
minik kelebek,gözün aydın canım,boylarımız aynı.bugün ben de doktora gittim,12 mm olmuşuz.
kızlar,sağlık ocağına gidip kaydoldunuz mu?olmadıysanız olun yoksa benim gibi fırçayı yersiniz.benim evim sağlık ocağının hemen yanında,okulum da 2 dakika mesafede.yani sağlık ocağının hemşireleri komşularımı da iş arkadaşlarımı da yakından tanıyorlar.hamile olduğumu 1 hemşirenin duyması bütün apartmanın ve okulun duyması demek...o yüzden sağlık ocağına gidip kaydolmadım.bugün hastaneden çıktım,eşim 'seni sağlık ocağından aradılar,hemen gidip kayıt yaptırman gerekiyormuş' dedi,şok oldum.dedektif gibi peşime düşmüşler,eşimin iş yerini arayıp numarasını almışlar.kendi arkadaşlarımdan saklarken eşimin arkadaşları öğrendi. gidip ebeden fırçamı yedim,nasihat dinledim.haksız da değildi ama ben yine de 13. haftaya kadar saklayacağım.tabi eşimin arkadaşları çenelerini tutabilirlerse...(izmir-merkez olsa kim kime dum duma ama burası ilçe ve herkes birbirini tanıyor)
8. haftayı dolduran arkadaşlar,buyurun sağlık ocağına...