- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
:roflol: canım ben onu neden sildim bılıyonmu,senın msjına istinaden yazmıstım ama sonradan farkettım nereye kaydolunuyo yazmıssın ben anladım nereye kayboluyo bu arkadaslar :roflol::roflol::roflol::)) gördüm ki ben :) Sİldin ama ben gördüm kaydirigubbakcemile3
Ama sen de haklısın, bir saatten sonra burada kimse bulunmuyor gerçekten. Millet kayboluveriyor :)))
canım benımde gec döllenme bı hafta gerıden gıdıyoruz.normal adet tarıhın kacgunde bırdı mesela.ben hıc 28 gunde bır olmam hep 33 gunde bır olurdum oda dogal olarak bı hafta gec yumurtlamak demek.bırde devlet hastanesındekı ultrasonlar yenıler kadar duyarlı degıl oyuzden 6 haftalık demıs olabuılırkızlar ben doktora gittim uyuz bi karıydı sinir oldum orası ayrı, 6 haftalık bebişim ama kalp atışı yoktu normal karnımdan baktı zaten devlet hastanesiydi 2 hafta sonra gene gel dedi üzüldüm ya internete göre 7 buçuk haftalık olması gerekiyo 11 gün geçince silik bi çizgi çıkmıştı idrar testimdede sanırı geç döllenme olmuş
6 haftalıkken kalp atışı duymayan arkadaşlar varmı ya son adet tarihim 12 kasımdı bu arada
canım senın verdıgın linkte bebegın kesesınden bahsedıyor benım kesem gecen hafta 22mm ama artık bebek olustugu için bebegı ölçüyo doktorlar.bebegımde şimdilik 12mm:teytey:çok güzel ya.tebrik edrim.benim bebbişim tam 7. haftada 9 mm'di şuradan ortalama değerlere bakabilirsin canım
Gebelik kesesi ölçümü normal değerleri-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
saol canım hiçbirimize degmesın nazar inşallah.zaten hemen hemen orantı aynı cıkıyo benım 7+4 suan zaten 12mm normal dedı doktor.ki tabı kişiden kişiye farkeder illakigözünaydın canım
ultrasona göre kaç haftalıksın ben 8+0 iken boyu 16mm idi sonra 9+0 da 19,4mm en son 10+0 da gittim 30 mm idi ama belki kişiye göre değişiyordur
slm arkadaşlar yeni üye oldum daha çözemedim nereyi bulursam yazıyorum bende şuan 8 hafta 2günlüğüm tahmini doğum 8 ağustos çıktı heralde doğru yerdeyim bide hamilelik cetveli nerden çıkıyo
hosgeldın canım aramıza hadı hayırlı hamılelık gecırmen dılegıyle