Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba
salı gununden beri kahverengi arada pembelesen kanamalarım yuzunden cuma gunu ise gitmedim ve dr a gittim bebegin kalbi atıyordu ancak dr istirahet etmem gerektigini syleyip on gun rapor yazdı ve su an evde yatıyorum çok korktum ultrasonda bakmadan evel heyecanımı anlatamam kalp atısınıgormustuk ya simdi goremessem hissi inanılmaz kotu allah kimseye yasatmasınçokµukur kalbi atıyordu carsambagunu tekrar kontrole gideceğim yattıgıım içinmi bilmem kanamalar yok denecek kadar azaldı kahverengi ve az miktardaydı ama dr yinede yatmamı istedi ama evtde yatar halde ve hiçhasta insanziyaretime gelmedigi halde nası oldu anlamaım nezle oldum bugun inanılmaz sekilde burnum akıyor elimde mendil ile yatıyorum anlayacagınız insallah en kısa surede normal halime ve bebegimi kaybetmeden donerim.
lekelenmesi olan arkadaslar aman kendinizi yormayın mumkun oldugu kadar yatın
hos dr um dedi doga karar verecek dusuge engel olmak pek mumkun değilama sen yinede yat dedi
9neden bilmem bana pregosten vs vermiyor dr um soramadım bende isine karısmak gibi olmasın diye
tek teky anıt yazamıyorum yazılarınızı okudum ama çok kısa sure ile laptop karsısında duruyorum malum bu da zararlı imis
herkese sevgiler
canı sıcak su zararlı die duydum.ama kalkıp ben klüveti doldurup gırmıyorum içine,şahsen bu soguktada ılık suyla dus alırsam hastalıktan kaldıramam basımı.uzun süre sıcak suyun altında durmak kan damarlarını gevşettiği için kanama baslayabılır ama sıcak bı küvete oturmak yada hamam sauna gıbı yerlere gıtmek cok tehlıkelı ozaman bebk düşebilir Allah korusun.amöa dedıgım gıbı ben 10 dakıkadan fazla kalmıyorum ama ılıktan azbıraz fazla sıcak dus alıyorum,yoksa cok üşürüm:1closedeyes:arkadaşlar öncelikle selamlar.benim size bi sorum olacaktı,.bilmiyorum daha önce duydunuzmu,.sıcak suyla banyo yaparsan bebeğin düşme riski varmış,ALLAH korusun,.:Saruboceq::Saruboceq:bu söylemin acaba sizce doğruluk payı varmı,paylaşırsanız sevinirim.
maalesef canım bende öyleyım hep yatsam uzansam hıc bıse yapmasam.hiçbişeye elımı sürmesem.inanki hiç iş yapasım yok.ev kalk gıdelım diyo :roflol: ama inşallah düzelir bu halım.pek sevmedım ben böyle :1closedeyes:kızlar siz de huysuzluk var mı.ben başımı kaldırmak istemiorum hep yatmak istiorum.yemek yapamıorum yemek kokularından tiksiniorum.çoğu yemekten nefret eder hale geldim.bu haftalar ilerledikçe bünyem şaşırdı. uzanayım dinleneyim devamlı hiç iş yapmayım bulaşık bile yıkayamıorum artık yemek kokularından. siz napıosunuz
hehehe benım eşim üye olmus bızaman buraya yakın takıbe almış benı kaydirigubbakcemile3kızlar benim eşim kıskandı buralarda takılmamı ben de üye olacağm neler yazıyorsunuz göreceğim diyor.tövbe tövbe....
canım benımde ilki düşüktü ama doktorum vermedı pregestan falan.bosuna ilaç almaya hıc gerek yok dedı.zaten şimdilik bıu risk gözükmnüyo dedı.bende kullanmıyorum progestan falanherkese merhaba
salı gununden beri kahverengi arada pembelesen kanamalarım yuzunden cuma gunu ise gitmedim ve dr a gittim bebegin kalbi atıyordu ancak dr istirahet etmem gerektigini syleyip on gun rapor yazdı ve su an evde yatıyorum çok korktum ultrasonda bakmadan evel heyecanımı anlatamam kalp atısınıgormustuk ya simdi goremessem hissi inanılmaz kotu allah kimseye yasatmasınçokµukur kalbi atıyordu carsambagunu tekrar kontrole gideceğim yattıgıım içinmi bilmem kanamalar yok denecek kadar azaldı kahverengi ve az miktardaydı ama dr yinede yatmamı istedi ama evtde yatar halde ve hiçhasta insanziyaretime gelmedigi halde nası oldu anlamaım nezle oldum bugun inanılmaz sekilde burnum akıyor elimde mendil ile yatıyorum anlayacagınız insallah en kısa surede normal halime ve bebegimi kaybetmeden donerim.
lekelenmesi olan arkadaslar aman kendinizi yormayın mumkun oldugu kadar yatın
hos dr um dedi doga karar verecek dusuge engel olmak pek mumkun değilama sen yinede yat dedi
9neden bilmem bana pregosten vs vermiyor dr um soramadım bende isine karısmak gibi olmasın diye
tek teky anıt yazamıyorum yazılarınızı okudum ama çok kısa sure ile laptop karsısında duruyorum malum bu da zararlı imis
herkese sevgiler
kızlar süt sizlerdede gaz yapıyormu eşim torbalıdan taze süt getitiriyor sanki izmirde süt kalmadı içeyim diye beni bahane ediyor asıl sütü içen kendisi ben 1 fincan içiyem 9 aylık gibi şişiyorum
arkadaşlar öncelikle selamlar.benim size bi sorum olacaktı,.bilmiyorum daha önce duydunuzmu,.sıcak suyla banyo yaparsan bebeğin düşme riski varmış,ALLAH korusun,.:Saruboceq::Saruboceq:bu söylemin acaba sizce doğruluk payı varmı,paylaşırsanız sevinirim.
herkese merhaba,iyi pazarlar.bende bulantı ve başdönmesi yok denecek kadar azaldı,ona canım sıkılıyor zaten,hava da kapalı,kıştan da oldum olası nefret ederim.yani ben depresyon modundayım,siz iyisinizdir umarım.görüşürüz...
kızlar süt sizlerdede gaz yapıyormu eşim torbalıdan taze süt getitiriyor sanki izmirde süt kalmadı içeyim diye beni bahane ediyor asıl sütü içen kendisi ben 1 fincan içiyem 9 aylık gibi şişiyorum
kızlar siz de huysuzluk var mı.ben başımı kaldırmak istemiorum hep yatmak istiorum.yemek yapamıorum yemek kokularından tiksiniorum.çoğu yemekten nefret eder hale geldim.bu haftalar ilerledikçe bünyem şaşırdı. uzanayım dinleneyim devamlı hiç iş yapmayım bulaşık bile yıkayamıorum artık yemek kokularından. siz napıosunuz
Artık uğrayamıyorum siteye bile... mutfağın kepengini indirdim.. ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum olur da artık pess edersem yemek yemek adına o da makarnayı sadece yogurtlu yıyebılıyorum Ruh halim abuk sabuk.. evde durup dururken otururken burnuma kavrulan soğan kokusu geliyor.. kafayı sıyıracak gibi oluyorum.. ben ben olmaktan çıktım açıkcası ..