Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün ilk defa doktora gittim. ultrasonla baktılar. bebek 6 hafta 1 günlük 6.8 mm çıkıo.normal mi.benim haftamdakiler yazabilir mi acaba
kızlar meraba yeni yılın ilk gününde geçirdiğim trafik kazası sonucu bebeğimin durumu riske girdi bir gün hastanede yattım dün çıktım şu anda istirahat verdi yatıyorum bebeğimin düşme tehlikesi var kazadan sonra kanamam oldu çünkü yüzümü vurduğum içinde yüzüm dagıldı biraz kızımın psikolojisi bozuldu morelim çok bozuk dua edin bana inşallah bebeğim beni bırakmaz kendinize iyi bakın ara ara takip etmeye çalışırım hoşçakalın
arkadaşlar hoşçakalın sizinle beraberdim ve beraber devam edecektik ağustosa kadar bebeklerimi kucaklarımıza aldığımızda mutluluk olacaktı filmin sonu bitecekti.Olmadı okadar üzgünüm ki şuan okadar dikkat etmeme özen göstermeme bütün gün yataktan kalkmamama rağmen bebeğim beni sevmemiş hala içimde ama yaşamıyormuş. Dün doktora gittim 7+2 dim kalp atışlarını duymak için heyecandan ölüyordum doktor bana bebeğin ölmüş dedi. Kendi kendine terkedecekmiş beni 10-15 gün içinde bekliyorum kürtaj olmak istemiyorum işallah gerek kalmaz şu an hissettiklerimi allahım kimseye yaşatmasın.Arkadaşlar kanamanız varsa az veya çok sakın ihmal etmeyin normaldir demeyin Hepinize hayırlı evlatlar sağlıklı doğumlar diliyorum kendinize ve bebişlerine çok iyi bakın
selam arkadaşlar buraya yeni üye oldum 6 haftalık hamileyim.burada sizinle mutluluklarımı hüzünlerimipaylaşmak istiyorum.herkese tekrardan selamlar diyorum.:)
Kıslar, bugün uzun zamandan beri ilk defa dışarı çıktım. Okula gittim, haftasonu kursum vardı. (Raporum bitti de). Sonra çıktım, dolaştım, günlük aldım bir tane, usg fotolarıyla birlikte hislerimi, yaşadıklarımı yazacağım. Ahmet Ümit'in son kitabını aldım. Sonra gittim nefis (ama gerçekten muhteşemdi) bir iskender yedim.cokacimcoook eve şimdi geldim. Keyfim yerinde, salman a üzüldüm sadece.. Doğal seleksiyon işte. Ama bize ne kadar acı veriyor değil mi?
selam arkadaşlar buraya yeni üye oldum 6 haftalık hamileyim.burada sizinle mutluluklarımı hüzünlerimipaylaşmak istiyorum.herkese tekrardan selamlar diyorum.:)
arkadaşlar hoşçakalın sizinle beraberdim ve beraber devam edecektik ağustosa kadar bebeklerimi kucaklarımıza aldığımızda mutluluk olacaktı filmin sonu bitecekti.Olmadı okadar üzgünüm ki şuan okadar dikkat etmeme özen göstermeme bütün gün yataktan kalkmamama rağmen bebeğim beni sevmemiş hala içimde ama yaşamıyormuş. Dün doktora gittim 7+2 dim kalp atışlarını duymak için heyecandan ölüyordum doktor bana bebeğin ölmüş dedi. Kendi kendine terkedecekmiş beni 10-15 gün içinde bekliyorum kürtaj olmak istemiyorum işallah gerek kalmaz şu an hissettiklerimi allahım kimseye yaşatmasın.Arkadaşlar kanamanız varsa az veya çok sakın ihmal etmeyin normaldir demeyin Hepinize hayırlı evlatlar sağlıklı doğumlar diliyorum kendinize ve bebişlerine çok iyi bakın
kızlar meraba yeni yılın ilk gününde geçirdiğim trafik kazası sonucu bebeğimin durumu riske girdi bir gün hastanede yattım dün çıktım şu anda istirahat verdi yatıyorum bebeğimin düşme tehlikesi var kazadan sonra kanamam oldu çünkü yüzümü vurduğum içinde yüzüm dagıldı biraz kızımın psikolojisi bozuldu morelim çok bozuk dua edin bana inşallah bebeğim beni bırakmaz kendinize iyi bakın ara ara takip etmeye çalışırım hoşçakalın
canım bende grip olmustum hergun taze portakal suyu sıktım bırde limon sıkıp karıstırdım yada greyfurt.gercekten eksı eksı bana acayıp bı direnc kazandırdı.tavsıye ederım.bırde limonlu ıhlamur cayı içebilirsin sıcak sıcak.neyse gecmıs olsun tekrardan aman dıkkat et canım kendıneKızlar fena grip oldum. Bebişe bişey olacak diye korkuyorum. Ballı limonlu su karışımını okudum forumda onu yaptım şimdi. İnşallah iyi gelir. Siz grip olunca neler yapıyosunuz? İlk üç ay bitki çaylarını önermedi doktor. 7+5 deyiz. P.tesi kontrole gidicez.
ayy canım ya gecmıs olsun.hay Allah inşallah hersey yoluna gırer.bıan önce toparlanman dileğiyle.cunku sana ıhtıyacı olan bır kızın var ve karnında bır bebegın......kızlar meraba yeni yılın ilk gününde geçirdiğim trafik kazası sonucu bebeğimin durumu riske girdi bir gün hastanede yattım dün çıktım şu anda istirahat verdi yatıyorum bebeğimin düşme tehlikesi var kazadan sonra kanamam oldu çünkü yüzümü vurduğum içinde yüzüm dagıldı biraz kızımın psikolojisi bozuldu morelim çok bozuk dua edin bana inşallah bebeğim beni bırakmaz kendinize iyi bakın ara ara takip etmeye çalışırım hoşçakalın
canım cok normal sadece 2 gun gerıdesın ki belkıde gerıde bıle degılsın sadece 2 gun gec yumurtlamıs olabılırsın.bebegım bı hafta gerıden gelıyor gec döllenme yüzünden.okadar takma kafana bence.emınım hersey yolundadır.bırdahakı gıdısınde kalp atıslarını duymus olarak döneceksın inşallahkızlar bugün ilk defa doktora gittim. ultrasonla baktılar. bebek 6 hafta 1 günlük 6.8 mm çıkıo.normal mi.benim haftamdakiler yazabilir mi acaba
hosgeldın canım,mutluluklarımızı sevınclerımızı heycanlarımızı paylaşmak dileğiyle.........selam arkadaşlar buraya yeni üye oldum 6 haftalık hamileyim.burada sizinle mutluluklarımı hüzünlerimipaylaşmak istiyorum.herkese tekrardan selamlar diyorum.:)
Sevgili hamiş arkadaşlarım, bende bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm, 7+3'deyim. Çok güzeldi, pır pır atıyordu maşallah bebeşime. Benimde kısmetse 19 Ağustos gibi doğum görünüyor. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimizin... Sevgilerrrrrrrr