Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz da kesemedik daha malesef başarmalıyız artık manikür yaptıracak kıvama geldi çünküevrişim canım benim aramışsın sana dönücem ama müsait değilsindir diye korkuyorummm
tırnaklarını kesmek çok zevkli yaa korkma derin bi uykusunda tut ellerini çıt çıt kes
bende şu aspiratörü kullanmaya korkuyorum sen ve dido ne güzel beceriyosunuz kullanmayı anacımmm
DERYA, sakın vazgeçme. Katlanabilirsen bırak az kalsın sıpa azcık, mecbur alacak memeyi, napacak? Ya da şerbet sür, bi yolunu bul...
GAZ KONUSUNDA milupanın rezenesini akşamları veriyoruz 8-10 kaşık, sanırım oldukça işe yarıyor. Çünkü gaz problemimiz yok denecek kadar az
Bugün TEMİZLİK YAPTIM. Süpürge tuttum. Toz aldım. Marifet gibi söylüyorum değil mi :) Çoğunuz yalnızsınız, takdir ediyorum valla. Annem ve Onur bırakmıyorlardı bana, hiç değilse 40 ın çıksın diyorlardı. Ama aldım sazı elime bugün. :lepi: İnsanın kendi kendine yetebilmesi ne güzel. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin. Bir de yere eğilirken korkuyorum hala. Hamileyken eğilmiyorduk ya ! Kendi kendime diyorum, eğil al olmaz bişi, diye :)
GYPSY o çocuğa bayılıyorum ben. Dizide oynarken de hastaydım velete... Saçlarınız da kıvırcık olursa, tam olur. Yahya gerçekten de benziyor ona :)
Size bir şey sorsam? Fikrinize ihtiyacım var. Onur'un iki dayısı da henüz ziyarete gelmedi. Sadece telefonla tebrik ettiler. Şimdi bu insanlara bayram gezmesine gidilir mi? Bayramda 40 ımız yeni çıkmış olacak. Ne dersiniz? (Aynı şehirde yakın denebilecek mesafelerde oturuyoruz, 10 - 15 km mesafe var evlerin arasında)
Bugunlerde cok cıddı gaz problemımız var.. bazen cok ınat edıyor bu gaz meselesı, resmen Kuzey ın canı cıkıyor,kıyamam cocuguma, yapmadıgım dalavere de kalmadı,yıne de cıkaramadık gazı sabaha karsı,sonradan uyudu uyandı,uyudu,uyandı.. ve bız yatak odasından ogleden sonra 2 de cıkabıldık.. elımden bır sey gelmeyınce resmen dunyayı devıresım gelıyor!!
Sız tırnakları nası kesıyorsunuz.. gozum kara,oldukca da sogukkanlıyımdır ama ben Kuzey ın tırnaklarını kesmeye cesaret edemıyorum, kayınvalıdem kestı bı kere,yıne uzadı sımdı, hergun nıyet edıp sonra da vazgecıyorum :)) bu annelık benı madara ettı vallahı
Hepatıt asımızı olduk, resmen bana yapın mumkunse dıyecektım dun,Kuzey ı saglık ocagına goturesım gelmıyor hıc.. cocugumu alıp daga falan mı cıksam acaba... bır an once toparlansam ıyı olacak,kendımı cok da ıyı bulmuyorum,hıc aglamasın, Ona hıc bırsey olmasın ıstıyorum, her anne gıbı degıl ama.. okundugu uzere anormal sekıldeyım,kendım de bu yanlısın farkındayım
Kraft ın kangurusunu aldık, oldukca guzel, fıyatı cok makul 55 tl sı.. araba her yere gıremedıgınden,bır de oraya buraya gıttgımızde bırımızın arabada kalmasıından dolayı, kısa bır sure ıcın hem ıyı bır mal, hem de uygun fıyat.. onerırım arkadaslarım.
inşallah kilo alır canımselam kızlar..
sibel..geçmiş olsun canım..bol bol dua et bu günlerde..rabbim yardım edecektir..canınıza bişey olmasın..sakın üzülme..
benim sıpa uyuyo..yaprak dökümünü izletecek mi bakalım..
yarın hastanedeyiz..mr sonucumu alcaz..kötü bişey çıkmaz umarım..pek keyfim yok..giremiyorum o yüzden siteye..benim stresim oğluma geçiyo tabiki...kilo alamıyoruz bi türlü..pzt.günü kontrolü var oğlumun..bakalım kilo aldımı aldıysa ne kadar aldı..
gaz sorunumuz yok gibi...maşallah diyeyim..alttan zort zort maşallah...bir de ben şu nar suyu olayını yapmıştım..etkisi var mı tesadüf mü bilemiyorum..ama dr.umuz gaz probleminin 4.haftadan itibaren başlıyacağını söylemişti...bakalım nasıl olur..
oğlum emme süresini çok uzun tutuyor..belim kopuyo resmen..şekilden şekile sokuyorum kendimi emzirirken..resmen emzik niyetine kullanıyor beni..dr.umuz emzirirken uyanık kalsın mutlaka diyor..ama çocuk memeyi alır almaz gözlerini kapatıyor ve çok huzurlu bi şekilde emiyor..kıyamıyorm keyfini bozmaya..memeyi çekince hoop uyanıyor...tüm gün emişme halindeyiz..günde 2 defa mama takviyesi veriyoruz..kilo alması açısından..ama mamayı yer yemez cıııırt alltan yapıyo sıpa..dr.buna da normal dedii..ama bence normal değil..birazcık midede kalsın dimi ama..aptamil 1 kullanıyoruz..bir dahaki kontrolde değiştirmeyi önericem dr.a..olmuyo valla..cırt cırt..
mercimeğim inşallah güsel çıkcak sonuçç..yatarak emzirmeyi denedinmi hiç...ben çok zorlandım oturark belim .çok apırdı yatarak çok rahat valla...ama uyumamaya özen göstermek gerek..