Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ya Allah kolaylik versin valla cok az uyuyor senin sıpa gercektende.ama normal bi durummus.kımı bebek emmeden emmeye uyanırmis kimiyse cok uzun süre uyanik kalirmis.sen o talihsiz gruptasin sanirim.ama ne yapcan saglik olsun.azdaha büyüsün oturtur ins.uyku düzeninıgunaydin mi tunaydin mi diyim harap ve bitap bicimdeyim..bizim sipa artik berbat bir uyku duzeni oturttu, ozetle gece 10.30-11 gibi uyuyor, 1.30gibi uyaniyor emiyo, 2-2.30 gibi uyuyor 5.30-6 gibi kalkiyor emiyorsut yetmiyor ciyak agliyor+mama aliyor ve bir daha 12-1e kadar uyumuyor-kahvalti yaptirmiyor, surekli kucakta gezme istiyor(gece uykusundada minigin dedigi ikinmùa gerinme tilki uykusu hali( simdi 3 e kadar uyusa iyi bazen uyuyo bazen uyumuyor sonra hoop tekrar bi uyaniklik huysuzluk donemi..ya bi yeni dogan 16 saat uyur bizimki 16 saat uyanik(
cok sevindim canim, ben kara kara dusunuyorum yarindan sonra tr ye geliyoruz ve artik annem yanimizda olamicak(napicam ben(
SLM :)
emzik veren anneler hangi emzikden aldınız.. ben buugun eşime NUK marka slikon damaklı yenidogan emziği aldırdım çünkü oglum doydugu halde emzik niyetine memeyi kullanmaya başladı .bakalım denemedeyiz ..
dün banyodan sonra gun duz nerdeyse tüm gun uyudu emzirirken ble uykudaydı. ve sonuç gece 9 dan 3 e kadarderin uykuya dalamadı evladım içim sızladı zaten gazıda vardı çıkaramdıbi türlü.
ga ziçin zinco aldık umarım işe yarar...
emzirirken dondurma yenirmi..bana soguk hiçbişi yeme cocuk hasta olur dediler
neyse bu uyurken ben valizleri yapayim yavastan, yarinda birazini yaparm, dun gece10 da utu yaptim uyusun diye bekledim(birde daha agda merasimi var, annemde temizlik yapiyor, yola evi temizlemeden cikmazaksamustude doktora gitcez, bakalim ne dicek.
Hey gidi günler hey.. Bir zamanlar sana kendine maşallah demeni istemiştim hatırlar mısın kuzum? Doruk paşa istediğin kıvama gelmiş anlaşılan..
Gülistan, benim kız damaklı emziği almadı.. Doktor da annenin meme ucuna benzer emziklerle başlayın demişti. Onlardan aldım.. Hoş bizimkisi her zaman almıyor, canı istediğinde alıyor sadece..
bu rada milupa rezeneyi direk bebeğe mi veriyorsun emmeden öncemi sonra mı çok önemli benim için
memelerim nasılll nerdeyse ağzıma değicekler tam inek memesiiiiiiiii :sinifsinif:
biz banyomuzu birlikte yapıyossss çok zevkli ben soyunuuyorum sadece donla kalıyorum oğluşumuda soyuyorummm hooppp küvete
kucağımda yıkıyorum gayet rahat oluyor veee artık ağlamıyor
banyonun zevkli hale geleceğini birgün söyleseler inanmazdım
eskiden ağlardı ortalığı yırtardı deli olurdum yıkarken
bide banyo sonrası bi masaj yapıyoruzzz oyy oyyy
beyimiz yüzüsüt yatıyor kafa bi sağ bi sol ben sırtına masaj yapıyorum bide ah oh diye sesler çıkarıyo tam keyif herifi yaaaa
ay az kaldııı iki gün sonra kırkımızz çıkıyorrrr opuyorumnanaktan
kızlar
nacizane bi önerim var sizlere
şimdi bu veletler illa süt ve ana kokusu içerisinde olmak istediklerinden
ben bluzumun altına bi tülbent koyuyorum uyutup yatağına koyunca o tülebnti burnunun içine sokar gibi dibine koyuyorum yada başına sarıyorum
yada yastığımda yatırıyorum daha uzun uyuyor
keko oğlum beni yanında sanıyor o zaman
bi deneyin isterseniz
kızlar acil yardıııııım,
bebişim kakasını yapamıyor çok ağlıyor ne yapsam acaba
pamuklu çubuğu zeytin yağına batırıp 1 dk kadar poposunun içinde tut pamuk kısmını, sonra altını bağla gene. Hemen kakasını yapacaktır...
kızlar acil yardıııııım,
bebişim kakasını yapamıyor çok ağlıyor ne yapsam acaba
kızlar
nacizane bi önerim var sizlere
şimdi bu veletler illa süt ve ana kokusu içerisinde olmak istediklerinden
ben bluzumun altına bi tülbent koyuyorum uyutup yatağına koyunca o tülebnti burnunun içine sokar gibi dibine koyuyorum yada başına sarıyorum
yada yastığımda yatırıyorum daha uzun uyuyor
keko oğlum beni yanında sanıyor o zaman
bi deneyin isterseniz
ayy o nasıl bişey markası ney bide onu alalaım. evimiz emzik dukkanına dönmeden en dogru seçimi yapalım bari...Gülistan, benim kız damaklı emziği almadı.. Doktor da annenin meme ucuna benzer emziklerle başlayın demişti. Onlardan aldım.. Hoş bizimkisi her zaman almıyor, canı istediğinde alıyor sadece..
ohh ohh maşallah bizim banyomuz felaket sanki dövüyoruz ya çok aglıyor benim sıpa. ayrıca tek başına nasıl yıkıyorsun helal olsun sana ayyy ben henuz elimi değmedim..hep annem ve kayınvalidem yıkadı ama bu gece annem gisiyor yarın mecburen kayınvalidemle beraber yıkıcas. allah kolaylık versin inşallah..biz banyomuzu birlikte yapıyossss çok zevkli ben soyunuuyorum sadece donla kalıyorum oğluşumuda soyuyorummm hooppp küvete
kucağımda yıkıyorum gayet rahat oluyor veee artık ağlamıyor
banyonun zevkli hale geleceğini birgün söyleseler inanmazdım
eskiden ağlardı ortalığı yırtardı deli olurdum yıkarken
bide banyo sonrası bi masaj yapıyoruzzz oyy oyyy
beyimiz yüzüsüt yatıyor kafa bi sağ bi sol ben sırtına masaj yapıyorum bide ah oh diye sesler çıkarıyo tam keyif herifi yaaaa