2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar aksam kolik geciren ve uykuya dalma problemi ceken bebekleriniz icin bi önerim var.Mutlaka BUZUKI ORHAN in KOLIK cd sini alin yada netten indirik.aksam aklima geldi kocise söledim tlfnun hafiza kartina atmis.9 _11 nöbeti gelen kizim kolik cd sini dinleyince bi anda sustu.anne karnindaki sesler var.su nabiz vs,ama görmeniz lazim.kizim hem sasırdi hemde nasil mutlu oldu.sonra emzırdım ayagima koydum tekrar actim müzigi.okadar rahat daldiki uykuya cok mutlu oldum.sizde bi deneyin bence
 
Bugün TEMİZLİK YAPTIM. Süpürge tuttum. Toz aldım. Marifet gibi söylüyorum değil mi :) Çoğunuz yalnızsınız, takdir ediyorum valla. Annem ve Onur bırakmıyorlardı bana, hiç değilse 40 ın çıksın diyorlardı. Ama aldım sazı elime bugün. :lepi: İnsanın kendi kendine yetebilmesi ne güzel. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin. Bir de yere eğilirken korkuyorum hala. Hamileyken eğilmiyorduk ya ! Kendi kendime diyorum, eğil al olmaz bişi, diye :)
Size bir şey sorsam? Fikrinize ihtiyacım var. Onur'un iki dayısı da henüz ziyarete gelmedi. Sadece telefonla tebrik ettiler. Şimdi bu insanlara bayram gezmesine gidilir mi? Bayramda 40 ımız yeni çıkmış olacak. Ne dersiniz? (Aynı şehirde yakın denebilecek mesafelerde oturuyoruz, 10 - 15 km mesafe var evlerin arasında)
Ben de dün akşam sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye yerleştirdim. Çay demledim, çay servisi yaptım.. otur dinlen dediler de, yok bu bir nevi rehabilitasyon dedim.. Kendimi normal insanlar gibiymişim gibi hissettirdi dedim. Şimdi evde yalnız olan arkadaşlar "aman ne marifet" diyecekler haklı olarak.. yalnız olanlar bence takdire şayan bir performans gösteriyorlar..
Taze'cim dayılara gitme konusunda nacizane fikrim gitmenizdir. bazı çevrelerde lohusa kadına zaman verilirmiş, toparlansın, kendine gelsin diye.. şimdi onların gelmemelerinin mazereti bu olur, ama sen ziyarete gitmeyince "saymamazlık" denir.. iyisi mi büyüklük sende kalsın..zemuszemus
 
kızlar çok teşekkür ederim. tecrübelerinizden faydalanıyorum not alıyorum, unutmayım diye kaydirigubbakcemile3 çok heyecanlanıyorum inşallah ben de sizin gibi sağlıcakla kucağıma alırım bebeğimi opuyorumnanaktan Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin..

Ne demek canım.. inşallah sen de hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.. çok keyifli bir süreçtesin, hamileliğin de tadını çıkar..
 
belki 40ı çıksın diye beklemişlerdir. Ağrıda bir görüş vardı, 40ı ıkmadan bebeğin kucağına alırsan hasta olursun diye. saçma ama. bilmiyorum. dayılarına sormak lazım tabi.. :umursamaz:

Ben de dün akşam sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye yerleştirdim. Çay demledim, çay servisi yaptım.. otur dinlen dediler de, yok bu bir nevi rehabilitasyon dedim.. Kendimi normal insanlar gibiymişim gibi hissettirdi dedim. Şimdi evde yalnız olan arkadaşlar "aman ne marifet" diyecekler haklı olarak.. yalnız olanlar bence takdire şayan bir performans gösteriyorlar..
Taze'cim dayılara gitme konusunda nacizane fikrim gitmenizdir. bazı çevrelerde lohusa kadına zaman verilirmiş, toparlansın, kendine gelsin diye.. şimdi onların gelmemelerinin mazereti bu olur, ama sen ziyarete gitmeyince "saymamazlık" denir.. iyisi mi büyüklük sende kalsın..zemuszemus

Teşekkürler kızlar. Sanırım gene de gidemeyiz, çünkü aracımız yok bizim. Zaten dayılardan biri aradı akşam, yarın gündüz geleceklermiş müsaitsek. Aşıya gideceğiz gerçi ama, inşallah Doruk huzursuzlanmaz aşıdan dolayı. Evi de iyi ki temizlemişiz :kedi:
 
EVRıM ben de kağıt makası gibi bir makasla, banyodan sonra kesiyorum. ıYice yumaşmış oluyor. ılla çok dibinden keseyim diye bir derdim yok. Alıştım, bu iş benim oldu. Onur hiç yapamaz zaten, el işi konusunda ben daha becerikliyimdir.
 
EVRİM ben de kağıt makası gibi bir makasla, banyodan sonra kesiyorum. İYice yumaşmış oluyor. İlla çok dibinden keseyim diye bir derdim yok. Alıştım, bu iş benim oldu. Onur hiç yapamaz zaten, el işi konusunda ben daha becerikliyimdir.

ben daha cesaret edip ksemedim, 1 kere denedim, ama ellr durmuyorki uyurken bile..cocugun heryeri ayri oynuyor.uykusundada..
 
kizlar xa bu kolik cdsi acayip ise yaradi.agladiginda aciyorum yüzündeki ifadeyi görmelisiniz.bi huzur gelıyor nasil mutlu oluyor yavrum.karnimdaykenki seslerin benzerlerini duyunca,nasil akilli akilli bakiyor :)).bakalim nekadar idare edicek bizi
 
ben tirnaklarini uyurken kesiyorum.önce kesemem sandim ama becerdim.uyurken tek parmagımı tutturuyorum cok rahat kesiyorum öle
 
kızlarrrr çok mutluyummmm
annemler döndü antepten yarın almaya gidicez bi hafta kalıcak bende zemuszemus
 
evrişim canım benim aramışsın sana dönücem ama müsait değilsindir diye korkuyorummm
tırnaklarını kesmek çok zevkli yaa korkma derin bi uykusunda tut ellerini çıt çıt kes

bende şu aspiratörü kullanmaya korkuyorum sen ve dido ne güzel beceriyosunuz kullanmayı anacımmm
 
tazemmmm
ay sıpa büyüdüde bayram ziyaretlerimi yapceksinizzz :))
ben götürmücem vallahi hiçbi akrabaya bizede halaları felan gelmedi bence erken diye gelmemişlerdir kaldıki geliyolarmış zatii :))
 
ay kimseler yok şuraya bakkk

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gypsyesra
 
Kahvede sohbet eden adama arkadaşları:

''Senin Aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun.



Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler.

''Kısaca anlatayım ...'' der adam.

''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize doğru gidiyoruz.
Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.


Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu.

Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım ...
Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi.

Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim...!!!
 
ece beni sefil etti sabah 9 dan beri saat 1 oldu uyumadı mızıklıo omzumda yatmak istio yatırıom uyanıo pozisyon begenmio agackakan woody gidi kafasını vuruyo dosume neler neler.. burda babymiks die bi bebe surubu var bikac damla sıktım agzınada sızdı gibi yatırdım bakalım. bugun dısarıda cıkarmıycam yıkamıycamda usudumu naptı anlamadım sabahtan hapsurup duruyodu yarımsaat uyudu uyandı ii oldu. sac bas ben tipim herseyim dagınık ya.. dun yok yere emrahada kızdım aslında hic sucu yok cocuk memede uyuyodu ama mızıklıodu ver alıym dedi aldı bende dedim herseferinde alıp cingoz edip veriosun sonra uyutmaya ugrasıorum die oda bozuldu almıyımmı yani dedi kaldım oyle aldı salonda uyutmaya calıstı ama cırlıo durmadı bende gurur yaptım gitmedim bisure..sonra cocuk durmayınca gidip aldım biraz emzirdim pıspısladım anca sızdı ama zor sızdı o sırada sevgilimde salonda sızmıs opup uyandırdım ama pas vermedi bana.sonra sahurunu hazırladım gece oyle kaldırdım tekrar anca gonlunu yaptım
 
emirme onlugu yastıgı vede bebe buhar makinası siparis ettim. sabahları uyanınca ecenin burnu cok fena tıkalı oluyo artık suda ise yaramaz oldu bugun
 
X