- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
Canim bana hastanenin verdıgı bebek takip ve ası izleme kitabinda bas cevresinin normal orani erkek bebekler icin normal deger 35.3, üst sinirsa 37.5 yaziyo.hic telas yapma seninki normalden cok az yüksek.bizimki kız bebek oldugu icin 34.3 cikti.ama bizi baz alma.erkeklerinki daha büyük oluyoBAŞ ÇEVRESİ
sizin bebişlerinizin baş çevresi kaç dı dogdugunda bizim kafamız biraz buyukmuş. 1 aysonra gelişimine bakalım dedi. zaten eşim in ailesinde hafif buyuk baş olma durumu var dedim. bakalım dedi. bizimki 36 sizinkiler kaç?bu bir sorun teşkil edermi?
Bende onu düsünüyodum.acaba yedigim bise sütten beri alerjimi yapti die.benim doktorda tlfnda normal dedi.bakalim bizde haftaya gıdicez ne diycek.bide aklima kullandigim sampuanlar geldi.alerji yapmis olabilirmikicanim bizimde cok ikinip geriniyor, surekli vikvik sesler cikariyor, hah uyandi diyorum bakiyorum; yok yine daliyor ama cok trdirgin uyuyor..birde kustugu icin surekli gozum onda, yani o uyurken derin uyuyamiyoruz, besik yanimizda, kulagim, gi gozum onda..
canim sorma bizim yuzumuz cok kotu, boynumuzda..dedigin gibi uyurken azaliyor, uyaninca gerinirken dahada artiyor, kafasinin icleri bile oldu..acaba mamami dokunuyor benim sutummu anlamadim..allerjimi sivilce mi, isilik mi??doktor normal dedi telde,persembe gittigimizde tekrar gostericem..yada mamayi degistirsin, mamayi arttirinca oldu..
Bayb aynen benimde emdikten sonra sizim sizim sizliyo.ya emmesi kuvvetlendi ondan yada nebilimki nie.nurdancım aynen ecede kusuyo hatta demin uykusunda kustu o yuzden gozum hep onun ustunde.. gece besik dibimde yine rahat uyuyamıorum..
pinky bebek acıktıgında mememi sızlarmıs. ben doyurduktan sonra sızlıo :)))))))
Hayir vermedi ne ise yariyomus?herkese slm kızlar bayadır giremiodum bugün bi fırsat buldum kısa süreliğine:)) ya size bir şey soracağım doktorunuz size FERPLEX FOL die bir ilaç verdimi vede kullandınızmı?