- 7 Eylül 2008
- 2.862
- 16
BAŞ ÇEVRESİ
sizin bebişlerinizin baş çevresi kaç dı dogdugunda bizim kafamız biraz buyukmuş. 1 aysonra gelişimine bakalım dedi. zaten eşim in ailesinde hafif buyuk baş olma durumu var dedim. bakalım dedi. bizimki 36 sizinkiler kaç?bu bir sorun teşkil edermi?
Bizim de 36 cm. Dr kafası büyük demedi bize.Hem hiç büyük gibi durmuyo, orantılı, geriye doğru yumurta kafalı oğlum benim.. Size kim büyük dedi?? Doktorunuz mu??
kızlar oğlum gece ateşlendi : (( uyurken inliyordu yavrum
hastanede getirdik hemen evde 37,8 ölçmüştüm meğer 38,5 muş ateşi iyiki telaşlanıp getirmişiz, kanında mikrop çıktı antibiyotik tedavisi görecek 7 gün... gece hastanede kaldık tedbir için bu gecede burdayız
doktor eviniz çokmu kalabalık nerden kaptı bu mikrobu dedi, kalabalık ortamda olmaması gerekiyor bebeğin ... oğlum 2 aylık olana kadar misafir kabuletmicem yetişkinleri hiç etkilemeyen mikroplar yenidoğanı çok etkiliyor
üzüntüden harap oldum çok moralsizim
sakın bebeğinizi kimsenin kucağına vermeyin ellerinden bile kimseye öptürmeyin hemen hastalık kapıyorlar ((
Ah ben de çok korkuyorum ateşlenir diye.. çooook geçmiş olsun, bozma moralini..daha çok ateşlenecekler, diş çıkarırken falan...