- 28 Mayıs 2008
- 3.448
- 8
bu da altı değiştirilirken
maşallah prensesimize aynı burçin bu kadarmı benzer bir bebek sadec göz rengimiz farklı birde burçinin gamzeleri var ama sanki ikizi gibi tü tütüüüüü binlerce maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da altı değiştirilirken
sen bakma benim oyle soyledigime pervin, o bi anlik hormonal bi dengesizlik..hayvanlar bile yavrularinin yanina baskasi yaklasinca tepki gosteriyor, annelik icgudusu belki bu kiskanclik..yoksa allah annemden 1000kere razi olsun, o olmasa ne yapardim, nasil ustesinden gelirdim bilmiyorum..4 haftadir bisey elletmedi bana, oncesinde 2 haftada oyle, o gidince napicam bilmiyorum(haftaya trye geliyiruz, donunce kayinvalidem gelicek, ama ona annem kadar guvenemem, isede baslicam o zaman, napicam bilmiyorum, allahatn kasim ortasinda tekrara gelicek, ocaga kadar..4 gozle bekliycem...Allah tum annelerden razi olsun ne diyim, hakikaten cennetlikler...nurdan nezmandır yazıcam unutuyorum..
gecen yazmıstın ya bebegi annemden kıskanıyorum die yapma sakın o onun anneannesi kokusuna filanda alısmaz bebekler annelerinin sutunun kokusundan tanırlarmıs. bak kadın senden daha cok parcalanıo cok yardımcı oluyo ne guzel tadını cıkar. benim dikislerim agrırkende annem emzirmek icin veriodu bana herseyimle ilgileniodu gidince cok kotu oldum.kvaldem 5gun fazla kaldı ama annemin yaptıklaının hicbirini yapmadı ben o yuzden onun cocuga dokunmasını kıskanıodum..
lutfen annenin gonlunu hos tut canım beni en ii sen anlarsın gurbet ellerde
masallah benim guzel gelinime, tam bir afet. resimlerde.. oglum cok sansli, coookkk....Selam kızlar, biz geldik çok şüküralkisalkisalkis
Kısaca anlatayım, emişme randevum var:ecrin_bebek:
1 Eylül gece 1de sancılarım başladı. 6ya kadar bekledim, gittim hastaneye. Açılman 1 cm sonra gel dediler. Öğleden sonra 4 gibi tekrar gittim doğumhaneye alındım 4 cm açıklıkla. Toplamda 26 saat sancı çektim:lepi:Açılmam 8 cm'de kaldı. Suni sancı da aldım bu arada. Epiduralimi yanlış yaptılar, herşeyi hissettim, dikişlerim bile canlı canlı atıldıkafamçokkarıştıEn son vakumla çektiler birtanemilmaz:tTakımlar darma duman oldu:bbo:Normal doğumda yaşanabilecek her tür atraksiyonu yaşadım. Tecrübeliyim yanikaydirigubbakcemile3
Sonuç;
2 Eylül sabaha karşı 3.50'de kafamçokkarıştıdünyalar güzeli nazlı kuzumu kucağıma aldım. 3440 gr, 49 cm doğdu. Şu anda 3320 gr ve çok şükür sağlığı gayet iyi. Şekeri normal çıktı. Meme ucum biraz küçük geldi yalnız, sağma+emzirme+meme şeklinde gidiyoruz.opuyorumnanaktanHerşey çooooook güzel. Hiç sancı çekmemişim, takımları dağıtmamışım sanki. MAŞALLLAHHHH TÜÜÜÜM KUZULARA. ALLAH HEPSİNİ KORUSUN
Günaydınlaar !
Bu saatte ne günaydını demeyin, doğumdan beri hiç bu kadar güzel,derin ve uzun uyku çekmemiştim, bana yeni sabah oluyor zemuszemus
Dün doktorumuzun tavsiyesi ile mama başladık, gece 12 civarında Deva'yı emzirdim, hep yaptığı gibi emzirme sonrası, kuş misali ağzını açarak, yeniden meme aramaya başladı. Bende kalktım mama hazırladım. Allah'ım o şaşkınlığını hiç unutmayacağım, biberonu ağzına verdim, önce bir şaşırdı, çekti, baktı dolu dolu mama geliyor ağzına, nasıl hırsla emmeye başladı, nasıl mutlu oldu kızım anlatamam kaydirigubbakcemile3
40 ml kadar mama aldıktan sonra bıraktı, ben ara ara ağzından biberonu çekip, yutup yutmadığını, daha isteyip istemediğini kontrol ettim, doyunca kendi bıraktı kuzum.
Altını da değiştirdim, uyuması için gereken her türlü şart sağlandı ama bir türlü dalamıyor güzel kızım uykuya. Meme verdim, bir iki çekti, sonra mışıl mışıl kesintisiz bir uykuya daldı meleğim. 01.30 dan 06.30 a kadar tam 5 saat, hem o hem ben mışıl mışıl uyuduk.
6.30 da kalktık, altını değiştirdik, aa baktım benim göğüslerden süt sızıyor kendiliğinden. Nasıl birikmiş 5 saatte, eee bu zamana kadar hiç bu kadar boş kalmamışlardı ki kaydirigubbakcemile3 Bir daha emdik, uyuduk, oh bu sefer 10.30 a kadar.
Bugün uykumu aldım, çok şükür Allah'a uykusuzluk çok kötü gerçekten..
Selam kızlar, biz geldik çok şüküralkisalkisalkis
Kısaca anlatayım, emişme randevum var:ecrin_bebek:
1 Eylül gece 1de sancılarım başladı. 6ya kadar bekledim, gittim hastaneye. Açılman 1 cm sonra gel dediler. Öğleden sonra 4 gibi tekrar gittim doğumhaneye alındım 4 cm açıklıkla. Toplamda 26 saat sancı çektim:lepi:Açılmam 8 cm'de kaldı. Suni sancı da aldım bu arada. Epiduralimi yanlış yaptılar, herşeyi hissettim, dikişlerim bile canlı canlı atıldıkafamçokkarıştıEn son vakumla çektiler birtanemilmaz:tTakımlar darma duman oldu:bbo:Normal doğumda yaşanabilecek her tür atraksiyonu yaşadım. Tecrübeliyim yanikaydirigubbakcemile3
Sonuç;
2 Eylül sabaha karşı 3.50'de kafamçokkarıştıdünyalar güzeli nazlı kuzumu kucağıma aldım. 3440 gr, 49 cm doğdu. Şu anda 3320 gr ve çok şükür sağlığı gayet iyi. Şekeri normal çıktı. Meme ucum biraz küçük geldi yalnız, sağma+emzirme+meme şeklinde gidiyoruz.opuyorumnanaktanHerşey çooooook güzel. Hiç sancı çekmemişim, takımları dağıtmamışım sanki. MAŞALLLAHHHH TÜÜÜÜM KUZULARA. ALLAH HEPSİNİ KORUSUN
bugun eve yardımcı geldi haftada iki filan gelcek muhtemelen tanıdık azeri bi abla. neyse eceyi yıkadık beraber sonra yagladı bebeyagı ile bi baktım kafasınıda yagladı ses etmedim masaj gibi yaptı sapka taktık uyudu sonra. neyse uyanınca sapkayı cıkardımki kızın kafası sıcan gibi yapısmıs sacları kafa derisi gorunuyo hemen saclarını yıkadım kızımın ipek saclı oldu :)))
Allah im yok böle bise.şevval hanim bir kaka yaptiki abartmiyorum tam enseye kadar bok ıcinde kaldi.gülsemmi aglasammi bilemedim.zor degistirdim zor temizledım sabaha banyo yapıncak zaten.ama yok bôle bise ya :))
İşitme testi için çocuk hastanesine gittik. Doruk 3400 doğmuştu, 4500 olmuş :1shok:
İşitme testi için çocuk hastanesine gittik. Doruk 3400 doğmuştu, 4500 olmuş :1shok:
dünürüm maşallah damadıma iyi bakıyorsunkaydirigubbakcemile5
masalllah tazem cok iyi bakmissin, bole devam etsin hep insallah..
buarada bisey sorucem 1 ay da 800-1kg almasi gerek denmis ya, bu dogum kilosuna gore mi, o kaybettiklri kilodan itibaren mi??cunku ilk bikac gun ´%10 kilolarini kaybediyorlar neredeyse..bilgisi olan var mi??
nurdan al bendende okadar sozde uyuyckım ama agzı icin pamukcuk ilacını verdim kustu durdu simdi sızdı korkuyom uykusundada sızarsa die uyuyamıorum zaten emrah gelio birazdan iftara davetliyiz ins ordada hep uyurda su nazardan bilmemneden korunuruz kimseler bakmaz