kabus gibi 3 gün 3 geceden sonra herkese slm
(((
3 gece önce şiddetli göğüs ağrım başladı ama nasıl bir ağrı tek istedğim göğüsümü kesip alsınlar diye feryat ediyorum mami ne yapıcanı şaşırdı elimiz ayağımıza dolaşmış bi halde acile gittik ağrı kesici iğne vuruldum bununla birlikte şiddetli üşüme ve yüksek ateş başladı sabahı sabah ettik şükürler olsunki oğlum hep uyudu 4 saat boyunca kalkmadı ve emzirmek zorunda kalmadım ama öyle acı yaşadımki onu düşünücek halde bile değildim öyle bir sancı ve acı yani...
sabah oldu hemen doktorumuza gittik kadın doğumcuma beni hemen genel cerraha yönlendirdi muayne oldum uzun uzun ve koltuk altlarıma kadar iltihap olmuşum göğüs yaralarım iltihap yapmş kızlar off offf doktor dediki iyiki zamanında geldin cerrahi müdahaleye gerek kalmadı ateşim 39 derece bu arada ben berbat haldeyim ayakta bile duramıyorum btün vücudum kırılıyor
aksiliğim bununla kalmadı..
mami akşamında gitti annemi almaya annem hazırlandı kadıncağız tam gelicekler antepten telefon geldi ve halam vefat etmiş ben bunu duydum halama üzülüyorum ağlıyorum kendime ağlıyorum babamla annem apartopar uçağa atlayıp gittilermi antepe yine kaldım bi başıma o gecede ateşim 38.5 derecelerde mami paso sirkeli suyya bez batırıp dürşürmeye çalışıyor derken artık iyiyim şükürler olsun yine yalnızdım bu günleride atlattım bi başıma
gelelim doktorun dediklerineee
antibiyotik ve ağrı kesici verdi o beni rahatlattı biraz
göğüslerinide sadece bepanten sür ve karbonaltı su ile temizle dedi
artık yara olduğu için diğer kremler pek verim göstermez dedi
bol su ve süt iç dedi sütün artacağı gibi göğüs yaralarınıda en aza indirgermiş sıvı alımı..
cumartesi gününe kadar geçmezse ağrılarım tekrar gidicem kaldıki geçmedi hala emzirirken sıkıntı yaşıyorum maalesef..
KIZLARRRRRRRRRRR
GÖĞÜSÜNÜZDE YARA ACI VS HİSSEDENLER
MUTLAKA DOKTORA GÖZÜKÜN SAKIN İHMAL ETMEYİN KONTROL ETSİN VE MUTLAKA GENEL CERRAHA GİDİN KADIN DOĞUMCU YADA ÇOCUK DOKTORUDA BAKARMIŞ AMA ANLAMAZMIŞ
EĞER İLTİHAPA ZAMANINDA MÜDAHALE EDİLMEZSE ÇOK TEHLİKELİ BOYUTLARA GELİNİRMİŞ HABERİNİZ OLA
RABBİM HİÇBİRİNİZE BÖYLE ACI YAŞATMASIN
DOĞUMMUŞ DİKİŞ ACISI VS HİKAYEYMİŞ BEN BUNU ANLADIM BENİMDE İMTİHANIM BUYMUŞ DEMEKKİ...YİNEDE ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM..BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUNDA GERİSİ BOŞ..