- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
zor bır geceden merhaba herkeze.düngecede aynisi olmustu resmen uykuya dalma problemimiz cikti.saat 11.5dan berı sevval hanım asker etti benı.emerken uyuyo yatirıyorum uyaniyo,tekrar emmek istiyo busefer kusmaya basliyo cünkü karnı tok.bu döngü su saat oldu sürüyor.busefer ayagimda sallarken uyudu.ins.yatirinca uyanmaz.cok uykum var sadece 4.5saatlik uykuyla duruyorum
Canim MR CEktirmeden önce bi tansiyonuna baktir.ayni bas ağrisinı bende yasadim ki sinüzitim disinda(oda belki yilda bikere) basim agrimaz.ama dogumdan sonra sanki beynimdeki damarlar geriliyo beynim büzüsüyomus gibi oluyodu.artik bigece dayanamadim tam acile gidicez bi dedim tansiyonumu ölceyim.oda ne ömrümde ilk kez 14 10 tansiyonum.hemen gittik doktor uykusuzluk ve stresten olabılır dedi.bunu takıp eden günlerde hep yüksekti hatta 15 10nu bile gördüm.tansiyon hastasi olcam die kafaya takmaktan hepten yükseldi.sonra biraz düstü ama artik ölcmüyorum bile cünkü moralim bozuluyor.her 2doktorda uykusuzluk ve stresin etkisi olabilecegini söledi.belki seninde tansiyonun yükselmis olabilir canim.insallah gecer bas aqrin gercekten zor bi agriselam kızlar..
girip girip hep aynı şeyi yazıyorum ama başağrılarım kabak tadı verdi artık..çok korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo sürekli..pzt.gidip bi mr çektircez nedir ne değildir diye..umarım kötü bişi çıkmaz..
benim stresim Rüzgar'a da yansıyo haliyle...bikaç gündür uyumakta zorlanıyo..konuşa konuşa uyutuyoorum..rahatlatıyorum öle..bi düzelsem artık çok iiyi olcak..sizlerin sohbetini kaçırıyorum..hepinizi öpüyorum..
Pinky..Burko..Maviş...gözünüz aydın kızlar..yavrularınız birbirinden şeker..allah bağışlasın hepsini..Burko'm biraz zorlu olmuş doğumun ama Busecik için değer..maşallahı var yerim ben onu..