Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
milkshakee gorumcenin gozu degio kıza bence negatif enerjisi var bisekilde cok yakın olmalarını engelle diycem ama nasıl olcak bilmiorum
fasulyekoo caok tatlı olmus ece masallah ne guzel bakısmıssınız oyle
kundak meselesi
arkadaşlar neva hanımın uykuya dalma problemi var..emdikten snra bazen saatleri bulan omuzda dlaştırma göğüste uyuma alışkanlığı vardı.3 gün önce battaniyeyle kundak yapıp uyutmayı keşfettik daha kolay uyuyor..öbür türlü çok yorucu oluyor gece yarısı iki saat evin içinde dolaşmaktan helak olduk.
uykuda gaz çıkarma
uykuda sürekli mıyırdanma nedenimiz gaz sancısıymış meğer.mıyordayınca masaj yapıyoruz karnına gözü kapalı zortlatıyor devam ediyor uyumaya..müdahale etrmesek ağlayacak ve uyanacak..şu an kucağımda myırdıyor kıvranıyor çk gazı var..zooort zortt sesleri beni hayrete düşürüyor..
conturatubex jel ne ise yarıo bilen varmı
kızlar Çağan'ın yanağında alnında kırmzı lekeler oldu dün sivilce gibi amadeğil isilk gibi ama isilikde değil
doktora götürsemmi? annem geçer dedi ama bugün birazda çoğaldı sanki
isilik yoktu hiç hergün yıkıyoruz
annemin inanışına göre bebeği görmeye gelenlerden biri regl dönemindeymiş ondan böyle olmuş 2 güne geçermiş ne yapmalıyım ??
birde kakasının rengi yeşil oldu normalmi yeşil renk, önce sarıydı sonra yeşile döndü.. sizin bebişlerin kakası ne renk
KIZLAR , AŞAĞIDAKİ SORUMU KİMSE GÖRMEMİŞ GALİBA. YA DA KİMSEDE BÖYLE BİR YARA YOK. OLAN VARSA LÜTFEN CEVAPLASIN, KÜSECEĞİM BAK....:çok üzgünüm:
BİRSORU DAHA;
kaşıklı biberon kullanan kimdi? EBRUSKA sen miydin? başka kullanan var mı? hangi marka kullanıyorsunuz? ve memnun musunuz? ben ceren biberona alışacak diye çok korkuyorum. kaşıkla vermek de çok meşakkatli oluyor. yarısı üstüne dökülüyor sabinin. şimdi tek göğsümde yara olduğu için onu sağmak zorundayım , emziremiyorum.sağarken bile çok acıyor. MEDELA nın kaşıklı biberonu 60tl ydi e-bebekte. değer mi acaba? kullanan var mı? NUBY vardı bi de, o da 30tl.
Busecik doğmuş hihoyyyt , normal doğumla dünyaya gelmiş, biraz uğraştırmış sanırım! Saatlerdir uyuyormuş sıpaa =)) Az önce mesajı geldi... Bir tek Gülistanım kaldı haber alamadığımız herhalde? İnşallah onlar da iyilerdir.
geçer geçer bebeklerin yüzünde olanlara çok takılmamak gerekiyormuş, sonra geçiyomuş..
kaka sarı renkli canım..mama veriyo musun hala.. mama alanların farklı renkte olabilir bilmiyorum...ama bizim sarı olmalıymış..
mamayı bazen veriyorum Ayça doymadıgında 5 saat uyumadıgında en son pazar günü verdim 30 cc o gün az yemek yemiştim sütüm azdı, o mama çoktan dışkılanmıştır
sağlık ocağına gidip sorayım en iyiysi
hastanedeki bebek doktorunu hiç sevmedim iyi bir doktor bulmam lazım
kızlar bebeğin hepatit aşısı ateş yaparmı 37,5 ateşi dün aşı oldu??
milkshake çok üzüldüm yaaa, koyabiliyorsan tavrını koy,7 gün uzak kalma bebeğinden.. sen annesin, o kadar vicdansız olamazlar diye düşünüyorum..