2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 70 kiloda takılı kaldım tam bir dombili modunda geziyorum

sağol cnm resimlerimize yaptığın yoruma :))
sen 70 te takılı kaldığın için üzülüyor musun ?? ben 83 kiloyum şuanda 25 aldım daha 9 u gitti..
Ayça yine haline şükret 17 almışsın ya benimkadar alsaydın..
Az önce doğum yaptıran doktorumuzu aradık omzu için doğumdan kaynaklanabilir buraya getirin dedi gerekirse fizik tedavi uygularız bakalım artık ne olacak bugün belli olur.. Umarım korkulacak birşey çıkmaz...
Bu arada esrako uzun zamandır girmiyor neden acaba ??
 
Herkeze merhaba bişey sormak istiyorum arkadaşlar , aranızda kalsiyum kullanmaya devam eden veya konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba ?
Yardımcı olurmusunuz?
 
geçmişi çok okuyamadım anneler ve bebekler iyidir umarım..sanırım uyumama ve uykuda viyaklama ortak sorunumuz..neva ağlıyor..
 
Herkese selamlar
Özlem Balıkesire mi geleceksiniz? - umarım için dahada rahatlar burdan alacağın haberlerle

Esracım meme uçların nasıl oldu?

Kilo konusunda - ben aldığığm kiloları verdim doğumda 7 + 2 sonradan ama gel gör ki başladığım kilodayım şuan 77 ve acayip şişkoyum - keşke evlendiğim kiloya geri dönebilsem 58 !! Keşke önümüz yaz olsa da bol bol yürüyüş yapabilsem bebekle - ama havalar soğdukça çıkamam fazla diye düşünüyorum
 
inşallah çıkmaz bende 18 kilo almıştım
herkeze merhaba bişey sormak istiyorum arkadaşlar , aranızda kalsiyum kullanmaya devam eden veya konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba ?
Yardımcı olurmusunuz?

neden kalsüyum içiyorsun ben kullanımıyorum kan şurubu ve vitamin içiyorum sadece
 

evet cnm 1 - 2 saate kadar çıkarız yola inşallah rahatlarım artık yoruldum yaa
 
selam arkadaşlar,
inşallah ceren hanım bir saat kadar uyur da biraz size takılırım.
TÜLAY, ben osteocare e devam ediyorum. ama benim özel durumum var. hergün kendime kan sulandıran iğne vuruyorum ve bu iğneler kemik erimesi yapabiliyor. o yüzden kalsiyum takviyesi almam gerek. emzirdiğim için değil yani, sadece bu iğneleri kullandığım için. ekstra kalsiyum almak gerekiyorsa da ben almıyorum açıkçası. hiç süt içmiyorum
 
geçmiş olsun DENıZYILDIZI. ben geçmişi okumadım ama bebeğinin omzunda bir sorun var galiba, öle anladım. inşallah önemli bi şey yoktur.
 
NAZAN benimde linea negra çizgisi karnım inince çok çirkin oldu.alt karnım ise su yatağı modunda..
şu an neva omzumda uyuyor tek elle yazıyorum.

özlem çok geçmiş olsun dualarım seninle

esra nasıl oldumemişler.iltihap ve şiş varsa doktora gitmelisin


dün biz dışarı yemeğe gittik.oto koltuğu ne büyük rahatlıkmış orada bir sızdı uyanmadı eve gelene kadar.şu an yine kasılıyor ve aülyor..offf bu gazlar ömrümü yedi resmen perişan olduk
 
Oh cok sukur sictik rahatladik:))macun gibi yapmis yavrum; sabah oyle bi ikindi ki cikti..
artik babyfen damlasinida duzenli vericem gunde 3 defa sanki biraz etki etti..

Şükür nasıl rfahatlamıştır yavrucak çok geçmiş olsun. Ben 4 gündür günde 1 kere bir çay kaşığından biraz az içiriyorum zeytinyağı mama vermediğimden sek içiyo benim kuzum. Bide geçenlerde kayınvalidem duymuş belki burdada konuşulmuştur bilmiyorum zeytinyağıyla bebilerin eklem yerlerine yapılan masajın çok faydası varmı gelişmesi için benarasıra yağlıyorum kuzumu.

Kızlar 70 kiloda takılı kaldım tam bir dombili modunda geziyorum

Canım ben hala tartılmadım doğumdan 1 hafta önce tartıldığımda 74 kiloydum hastaneye her gittiğimde tartılıyım diyorum unutuyorum. Göbeğim var tabiki hala zeten göğüslerimin her biri 1 kilo gelir:)) geçenlerde Nevra Topalismailoğlu bi tv kanalındaydı yeni doğum yapmış anneler 6 aylık hamile bayan görünümündedirler dedi yani mucize beklemeyelim göbeklerimizi bir süre daha sevelim :) En iyi sporun bizim için yürüyüş ve yüzme olduğunu söyledi. Bide sütü suyun ve rezenenin çoğalttığını dile getirdi.

geçmişi çok okuyamadım anneler ve bebekler iyidir umarım..sanırım uyumama ve uykuda viyaklama ortak sorunumuz..neva ağlıyor..

Dide teyzesi oğlumun fotosunu ağustos kuzularına ekledim ama sen ilk sayfaya eklememişsin daha, küstük sana.Kemal Çağanım kızını almıycam onun diyo :)

Bizim sarığılımız 4. gün 19 daydı 17 ye düştü ,5. gün 10a geriledi bu 2 gün hastanedeydik fototerapi gördük 10 la çıktık sonra ben tekrar götürdüm kaçıncı gün hatırlamıyorum 13 e yükselmişti ama dr tekrar yatışa gerek duymamıştı artık yavaş yavaş düşer endişe edicek bi şey yok riskli kısmı hastanede atlattı dedi 10 gün öncede 6,6 çıktı kan tahlilinde sizin bebişler ne durumda canlarım?
 
ben hamileliğim boyunca 15 kilo almıştım. 7 kilosu gitti 8 i kaldı. şuan 58 im. göbeğim var biraz. onun dışında balık eti gibiyim. foto koyuyorum.
 
Son düzenleme:
geçmiş olsun DENİZYILDIZI. ben geçmişi okumadım ama bebeğinin omzunda bir sorun var galiba, öle anladım. inşallah önemli bi şey yoktur.



çok teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan


geçmiş olsun cnm
 
ben kahvaltımı daha yeni yaptım. bütün gece hemen hemen hiç uyuyamadığım için sabah 8 gibi kızı babaannesine verip 2-3 saat uyuyorum. allah kayınvalidemden razı olsun. hem evin tüm işini yapıyor, hem yemek pasta börek çörek.... elimi hiçbir işe vurdurmuyor. ama en makbule geçeni de şu sabah uykularım oluyor. o nasıl uyutuyorsa kız beni yalancı çıkarıyor 2-3 saat uyuyup.
 
DıDE, bizim oto koltuğu (anakucağı) maxicosi cabriofix. ceren içinde iki büklüm gibi duruyor. bana çok rahatsızmış gibi geliyor. ama o gayet keyifli uyuyor. eşim de diyor ki; ana karnında da böyle iki büklüm durduğu için rahatsız olmuyor, alışık o ... ben yine de doktora soracağım. gerekirse boyu uzayıncaya kadar poposunun altına battaniye filan koyup yükseltirim.
buarada biz de dün akşam kızımı ilk defa ev gezmesine götürdük. kayınvalidem pek hoş karşılamadı, 40ı çıkmayan çocuğun ev gezmesinde ne işi var diye ama biz yine de götürdük. 2 saat oturduk döndük. orda uyudu sıpa. rahattı yani.
 
Kızlar 70 kiloda takılı kaldım tam bir dombili modunda geziyorum
Aynen 74 de takli kaldim hergun biraz biraz gidiyordu, 5-6 gundur sabit kaldi(siskoyum sisko...


bende 25kilo almistim canim 10u gitti, geri kalan kaldi(
ama sen boydan kurtariyorsun sanirim, fotolarda fistik gibisin masallah..
 
neden kalsüyum içiyorsun ben kullanımıyorum kan şurubu ve vitamin içiyorum sadece



Hastaneden çıkarken doktorum ilaçlara devam demişti , kan ilacı ve kalsiyum içiyordum zaten o gün bugündür hala devam ediyorum ama bu topiği takip ettiğim kadarıyla kalsiyum içen kimse yok aranızda bu yüzden sorma gereği duydum Doğumdan sonra içtiğim kalsiyumların umarım bir zararı yoktur.
 
Aynen 74 de takli kaldim hergun biraz biraz gidiyordu, 5-6 gundur sabit kaldi(siskoyum sisko...



bende 25kilo almistim canim 10u gitti, geri kalan kaldi(
ama sen boydan kurtariyorsun sanirim, fotolarda fistik gibisin masallah..

sağol cnm 172 boyla 83 kilo çok iri duruyorum ama veririz bir düzenimiz otursun belki 40 çıkınca denize bile giderim hayal mi kuruyorum acaba ?? kanamam hala var...
 
kızlar açıyorum sayfayı ama yazabilene helal olsun hep mızırdanıyor...
kucağımda şimdi tek elle yazma sanatımı geliştiriyorum...

göğüslerimmmm
hala çok kötüler acı çekmeye devam ediyorum uçlarını kan topladı sağamıyorum çok ama çok acı çekiyorum sağarken bu yüzden o acıyı emzirirken çekmeye razıyım sağdığımda kanda geliyor bu sefer kanlı sütü veremiyorum kaldıki biberonu almıyor çok uğraştım..tazeburcum şırınga ile ver dedi denedim ama doymuyor ağlıyor sürekli bende mecbur mememi veriyorum ağlaya zırlaya..
ama bi arkadaş fito diye bi krem önermişti dünden beri onu sürdüm sanki iyi gelicek gibi son emzirmede çok canm yandı ama ağlamadım belkide alışkanlık etti bu acı ondan ağlamadım bilemiyorum...
 
özlem geçmiş olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz
benim bebişinde ayaklarında yamukluk varmış dizden ayak bilekleri arası içeri doğru yamuk futbolcu olucak heralde diyorum ultrason çekilcek doktora gitmem gerek..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…