- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
ben ilk günden beri gece uykusu uyumadım arkadaşlar. her gece en kesintisiz uykum 1,5 saat sürüyor. onun dışındakiler ortalama 45 dakika. allahtan hemen uykuya dalabiliyorum. bazen saate bakıp kızı yatağına yatırıp sonra kendim uykuya dalıyorum. tam uykunun en güzel yerinde ceren hanım gakguk etmeye başlıyor. uykum çok hafif olduğu için hemen uyanıyorum. saate bi göz atıyorum acaba ne kadar uyumuşuz diye , o da ne; aman tanrım sadece 15 dak uyumuşuz. ben hamilelik dönemimdeki uykularımı bile özler oldum.
Sanki beni anlatıyorsun Nazancım. Benim bir tezim var, bu sıpalar tam olarak uyanamadıkları için tam olarak ememiyorlar ve doymuyorlar! Dolayısıyla zırt diye uyanıveriyorlar ota moka. Aslında tam olarak uyandırabilsek, cokur cokur çekecekler sütleri. Ama yarı uykulu anca bu kadar oluyor! 1.5 saat kesintisiz uyku iyi bişi benim için =)
ben hiç süt içmiyorum gaz yapar korkusuyla. canım sadece tatlı istediği için doğru düzgün yoğurt bile yemez olmuşum şimdi dikkat ettim de. kötü besleniyorum galiba. kayınvalidem habire komposta ikram edip duruyor. kafayı yiycem. hiç sevmem komposto. faydalı diye içiyoruz işte. e bi de kayınvalideye ayıp olmasın diye... sağolsun sürekli yemek yapıyor. ev işlerine çok çok yardımcı. hatta ben elimi hiçbir işe sürmüyorum. allah ondan razı olsun.
Ben de aynen KALSİYUM içeren yiyecek - içeceklerden uzak duruyorum ama, olan bizim depolara oluyor. Hemen koydum yağsız sütümü bardağa! İnşallah Doruk'a gaz yapmaz. Bol yeşillik yemek lazım, yeşillikte de bolca kalsiyum var.
DOGUMUM GERCEKLESTI
herkese selam ,
ben de artık bu penceredeyim aranıza katıldım çok şükür.
24 agustos pazartesi gunu saat 20.25 te normal dogumla kzımı dunyaya getirdim.
kilomuz 3.5 ,boyumuz 51 cm.
dun akşam evimize geldik.1 gece kaldık hastanede.uykusuz 2 gecenin ardından nihayet biaz uyumaya ve sizlere haber vermeye şansım oldu.
hepinizi opuyorum.
Hoşgeldin aramızaaa =) analı babalı büyüsün, ömürlü olsun sıpan !
Darısı BURKO,FINKY, PRENSES VE MAVİŞİN başına! Başka kimse kaldı mı ki?
NURDAN canım artık iyice serpilmiştir Teoman! Mamadan vazgeçsen de, sadece süt versen? İnan kaynakların dolup taşacak! En etkili yöntem bu, biliyorsun! Benim ilk günlerde hiç gelmiyordu sütüm, çok az geliyordu. Sadece hastanede biraz mama takviyesi yaptık, evde zorladım, şimdi iyi çok şükür. Hem de yaralı meme uçlarıma rağmen, hem de krem sürememiş olmama rağmen! (Doruk kremli meme sevmedi!) Biraz sık dişini, sabret, bak ne güzel dolup taşacak memişler ! Nacizane önerim :kedi: