- 12 Mart 2008
- 2.726
- 2
Nurdan çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyi haberlerle dönersin.. Teocana bak sen neler biliyor öyle! Çirkin ördek
Esra evet seçeneklerim sınırlı olduğundan bu kadar uzuyor ya uzadıkça daha da fena oluyorum 8 aralıkta 2. duruşmamız var barıştık güya ama sindiremiyorum haketmedim hiç davranışlarını boşansakta yapacak birşeyim yok özde daha küçük buralardan gitsem kime emanet ederim içime sindirip kalamıyorum ama şartlar dolayısıyla gidemiyorumda çıkmazdayım mutluluk rol yapmaya çalışıyorum dolayısıyla ama bakalım nereye kadar özde kendini toparlayana kadar derdini anlatana kadar ben bitmezsem iyidir...
Sağol Sedacım bütün güzel düşüncelerin içinİşte şartlar düzelmeden bende zor düzelirim ama onlarında zamana ihtiyacı var benimde o zaman içinde sakin olmama sabır dileyin bana
evet rahimin bir kısmını daha alıcak, kuşa çevirdinurdan hayırdır ya ne ameliyatı gine ameliyat dedigine gore yine rahim sorunu sanırım oylemi ? çok geçmis olsun simdiden benimde kontroller ocak basında acayip meraktayım neler oluyor kurtuldummu tekrar hortladımı diye bakalım artık
teo nun dediklerini iboyada okudum inanamadık nası yani kaza yap arabanı çarp ol inanılmaz ya nerden duydu acaba etraftan kaza yapmak olmek vs haberlerden vs bile duymus olabilir ne entererasan dunyaları var yahu
istanbula git agla uzulu senden biliyor dur hani giderken uzuluyorsun aglıyorsan vs ya alemler:)
Nurdan çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyi haberlerle dönersin.. Teocana bak sen neler biliyor öyle! Çirkin ördek
Esra evet seçeneklerim sınırlı olduğundan bu kadar uzuyor ya uzadıkça daha da fena oluyorum 8 aralıkta 2. duruşmamız var barıştık güya ama sindiremiyorum haketmedim hiç davranışlarını boşansakta yapacak birşeyim yok özde daha küçük buralardan gitsem kime emanet ederim içime sindirip kalamıyorum ama şartlar dolayısıyla gidemiyorumda çıkmazdayım mutluluk rol yapmaya çalışıyorum dolayısıyla ama bakalım nereye kadar özde kendini toparlayana kadar derdini anlatana kadar ben bitmezsem iyidir...
Sağol Sedacım bütün güzel düşüncelerin içinİşte şartlar düzelmeden bende zor düzelirim ama onlarında zamana ihtiyacı var benimde o zaman içinde sakin olmama sabır dileyin bana
evet rahimin bir kısmını daha alıcak, kuşa çevirdiyine hücre saptandı..
istanbula giderken hiç ağlamadım ben oonun yanında gayet güzel vedalaşıyoruz, ama nasıl bir ruh hali ve beyni varsa, naeler kuruyorsa hayal dünyasında bilmiyorum.. tv büyük faktör tabi..
umarım senin sonuçlarda iyi çıkar.. biyopsi mi smear mi alacaklar?
Özlemim allah kolaylık versin, neler oldu hayatında bilemiyorum ama umarım herşey yoluna girer..
nurdan senin kontroller nasıl ilerliyor bilmiyorum dr un nasıl bir yol izliyor
benim sayet geçen operasyon sonuupatoloi soncunda yine hucr saptansaydı 3 ay sonra mi dediydi hatırlamıyrom 6 ay sonramı demisti ne tekrar biyopsi demisti
ama boyle olunca yani benim biyopsi sonucu kotu çikip rahim agzı alınıp ordaki patoloji sonucu iyi çikina 6 ay sonra smear demisti dr umarım ben yanlıs hatırlamıyorumdur yine ayılıp bayılıp biyopsi yaptırmak istemiyorumocakta kontrollerim merak ve heyecan içindeyim sen benden bir iiki ay onde idin sanırım senin rutin kontrollerde yine çikti ( kurtulus yok ben eninde sonunda rahmin gideceğini hissediyorum kendim için nedense oyle bri his var içimde sana bunu onermiyorlar halen heralde minik minik alıyorlar yasdan oturu olsa gerek
Ozde yı neden bırakman gerekıyor kı?? onu anlayamadım. Daha cok gencsın.. cocuk ıcın sabır dıyorsun da, cocugun aynı zamanda guclu saglıklı bır anneye de ıhtıyacı var.
Özlem, annesız buyumus bır ınsan evladı olarak; sakın ola kı, hayatta ne yaparsan yap sakın ola kı, sakın ola kı, sakın ola kı arkanda Ozdeyı bırakma, kopru altında yat yıne de bırakma.. ac kal bırakma, sürün bırakma.. O na hayatta yapabılecegın en buyuk kotulugu yaparsın, ve bunun telafısı de yok. Annen var,baban var.. yeter kı ıste. Bıldıgım bır sey var kı bu adamdan sana hayır yok.
esracım benim 6 audabir biyopsi var taki tamamen temiz çıkana kadar. ameliyattan 6 ay sonraki biyopside ine hücre çıkınca maeliyat takrar. bu ameliyat sonrası yine 6 ay sonra biyopsi. son biyaopside ben de fenalaştım baya...nurdan senin kontroller nasıl ilerliyor bilmiyorum dr un nasıl bir yol izliyor
benim sayet geçen operasyon sonuupatoloi soncunda yine hucr saptansaydı 3 ay sonra mi dediydi hatırlamıyrom 6 ay sonramı demisti ne tekrar biyopsi demisti
ama boyle olunca yani benim biyopsi sonucu kotu çikip rahim agzı alınıp ordaki patoloji sonucu iyi çikina 6 ay sonra smear demisti dr umarım ben yanlıs hatırlamıyorumdur yine ayılıp bayılıp biyopsi yaptırmak istemiyorumocakta kontrollerim merak ve heyecan içindeyim sen benden bir iiki ay onde idin sanırım senin rutin kontrollerde yine çikti ( kurtulus yok ben eninde sonunda rahmin gideceğini hissediyorum kendim için nedense oyle bri his var içimde sana bunu onermiyorlar halen heralde minik minik alıyorlar yasdan oturu olsa gerek
allah yardımcın olsun özlemcim...Çok geçmiş olsun tekrar cnm son operasyon olur umarım atlatırsın bir daha başına gelmez ... Aldatılma v.s gibi birşey değil (tam olarak bilmiyorum ama hissetmedim tabii) benim kıskançlık krizleri onun dışa dönük yapısı beni eve bağlaması ilgi alaka göstermemesi işe en başından beri takıntılı olduğu ünv. kız alması sende evde oturup güveneceksin bana demesi v.s. daha bir sürü şey(bana en ufak sigara molasını sorun yapan adam kızı tüm gün oturtarak para veriyor zoruma gitti ondan) üstüne artık çekemeyeceğim seni git dava aç demesi üzerine açtım anlaşmalı açtım ikimizde istedikten sonra sorun olmaz diye hemen ertesi güne duruşma vardı gittim gelmedi böyle gider gelirsin sen ben davaya falan gitmem ayrılmam seviyorum dedi sonrada dediği ile yaptıklarıyla söyledikleri birbirini tutmuyor yani çok yıprattı dngesiz davranışlarıdaha bir sürü içki falan filan dosyası kabarık yani
Umarım sonuçlar iyi çıkar ben hiç smear testi yaptırmadım yaptırsam fena olmayacak aslında :44:
Off be Ozlem.. tamam yasın genc ve sevıyorsun ama kendınden goturmeye baslıyorsa bunun adı artık sevmeden ote hastalıga gecıyor.. bence kangren olmus bır durum.. yıne de kendın ıcın en dogru kararı sen verırsın. Umarım daha fazla kendınden goturmeden kendın ıcın en dogrusunu yaprsın.
NURDANUM.. Allah yardımcın olsun kuzum.. Rabbım senı evladına bagıslasın. Herseyın bası saglık.. o olmadıktan sonra hersey boş. Dua edecegım senın ıcın.. evladın ıcın.
ESRAKO, senın Hatun, face den gordugum kadarı ıle kasları asagıya düşük oldugu ıcın tamamen kaslarını aldırıp dövme mı yaptırmıs :) yoksa ıyı bır senaryo mu yazmıs oldum.. hangısı?? :))
Bu arada sende de durumların bu noktada oldugunu bılmıyordum.. okuyunca ogrendım.. kadınların en buyuk kabusu.. Rabbım senın de yardımcın olsun, evlatlarına bagıslasın. Su kuru soganı her aksam yıyorum ya artık.. ortada gorunmeyen, doktor kontrolunde cıkmayan ıltıhap akıyor uzun bır suredır.. ben bu sogan denen ne menem seyın, kuzenımın dondurulması gerekecek kadar buyuyen rahım yarasını söküp attıgını bılırım. Bılmem senın ısınde de ıse yarar mı?? ama belkı de tedavıne yardımcı olur.. denemekten ne cıkar. Sonucta ıltıhap sokuyor, yara ıyılestırıyor.
Evrimcim sana bir soru daha sorucam sen bitkisel çayları araştırıyosun ya bunuda bilyosundur Biberiye çayı içmeye başladım ben zayıflamada etkilymiş birde tansiyonu yükseltiyormuş benim tansiyon hep düşükte acaba bir zararı falan varmıdır. şimdilik günde 1 fincan içiyorum sadece
Off be Ozlem.. tamam yasın genc ve sevıyorsun ama kendınden goturmeye baslıyorsa bunun adı artık sevmeden ote hastalıga gecıyor.. bence kangren olmus bır durum.. yıne de kendın ıcın en dogru kararı sen verırsın. Umarım daha fazla kendınden goturmeden kendın ıcın en dogrusunu yaprsın.
NURDANUM.. Allah yardımcın olsun kuzum.. Rabbım senı evladına bagıslasın. Herseyın bası saglık.. o olmadıktan sonra hersey boş. Dua edecegım senın ıcın.. evladın ıcın.
ESRAKO, senın Hatun, face den gordugum kadarı ıle kasları asagıya düşük oldugu ıcın tamamen kaslarını aldırıp dövme mı yaptırmıs :) yoksa ıyı bır senaryo mu yazmıs oldum.. hangısı?? :))
Bu arada sende de durumların bu noktada oldugunu bılmıyordum.. okuyunca ogrendım.. kadınların en buyuk kabusu.. Rabbım senın de yardımcın olsun, evlatlarına bagıslasın. Su kuru soganı her aksam yıyorum ya artık.. ortada gorunmeyen, doktor kontrolunde cıkmayan ıltıhap akıyor uzun bır suredır.. ben bu sogan denen ne menem seyın, kuzenımın dondurulması gerekecek kadar buyuyen rahım yarasını söküp attıgını bılırım. Bılmem senın ısınde de ıse yarar mı?? ama belkı de tedavıne yardımcı olur.. denemekten ne cıkar. Sonucta ıltıhap sokuyor, yara ıyılestırıyor.
Esra seni profilen koyduğun resim ne güzel ya yeni farkettim (kendi resmin)
Ayyy Çenem düştü kimsecikler yok kaçırdım milleti vallaaaa
Esrako kimse olmasa sen olurdun senlede rastlaşmıyoruz ne zamadır.