hadi yaa çok geçmiş olsun. iyi ki siz evdeyken olmamış. korkusu apayrı.. çok bişi çalındı mı, polise haber verdiniz mi?
mumy tatlım ilaçların ismini yazarım eve gidince ezberimde değilll
slm kızlarrr
hep çocuklarlailgili paylaşmicaz herhalde neyse
bugün çok canım sıkkın dün ben işteyken evime hırsız girmişşş
herşeyi talan etmiş offfff
selamlarr,
ya sizde durumlar nasıl bizim gibi olan durum varmı merak ediyorum. ece sapıttı son birkaç haftadır abuk sabuk seylere takıyor hangi birini anlatsam aksamları ev kabus gibi oldu ozellikle babasına yapıyor cunku o boyle zayıf caersiz gibi davranıyor ya ece ne istiyorsun anlamıyorum vs diyor aglamaklı boyle yalvarır gibi ses tonuyla siinir geldi adama çunku.
mesela koltukta oturuyorum ben ece de obur koltukta yuvarlanıyor berke odasında bana tutturuyor kalk ordannn berke abi yatıcakkk ece diyorum sacmalama berke içerde yatmıyor buraya kalkk kalk ordan abi yatcakkkk kallkkk on kere soyluyor aglamaya geçiyor sonra mecbur kalkıyoruz
yada baska bir koltukta oturuyoruz benoturcam kalkkkk kalkıyoruz oraya oturuoyr iki d k sonra gittigin obur koltuga geliyor ben oturcammm bazen kiziyoruz dikkati baska seye yoneliyor o arada susuyor ama genelde inatcı kabus gibi
aksam iboya elini boyle yappp diye birse anlatıyor dua eder gibi acmıs ellerini iboda aynını yapıyor ama parmaklar kapalı gosteriyor ece oysa anlatmak istedigi o degil top atacakmıs ellerini boyle topu tutma için ac demek istiyor ama kendi gosterirken parmakları yumruk gibi iboda onun aynısını yapıyor boylemi yapcam ne yapacam ece nolur offf falan seklinde
sonra bir anda ben yaptım boylemi dyie evetttt diy bir seviniisi var ama nasıl takıyor buna kabus gibi bunun gibi daha niceleri .
bir anad kendini yerlere atıyor istiyorum istiyorum ece ne istiyorsun buunum sunumu bunumu seferber oluyoruz berkeye bile fenalık geldi of yaaa ece of yaa deyip duruyor olmadık birseyi diyormus anlamamız zaman alıyor aglamaklı soylemesiyle ama saniye bası boyle
mesela odaya geliyorum sarkı mırıldanarak soylemeee anne sen soylemeeeeee tamam soylemiyorum tamam diyorum baba sen soyleeee diyor e babası bilmiyor benim soyledigi sarkıyı bilmiyorum kizim diyor soyleee soyle babaa soyleeee baslıyor aglamaya o da adam uyduruyor birseyler napsın yani napcagımı sasırdım dediklerini yapayımmı yapmayayımmı hani her dedigi yapılmasın .
terligimi giyiyorum ev patigi oturup giyiyorum mesela giymee anne giymeeee kızım ayagım usuyor niye giymiyim diyorum giymeeee giyme baslıyor aglamaya ehhh diyip giyip kalkıp içeri gidiyorum kah susuyor kah aglamaya pesimde giyme demeye devam ediyor abuk sabukkk seyler napim bilmiyorum varmı benzer durum sizlerde ??
mumy tatlım ilaçların ismini yazarım eve gidince ezberimde değilll
slm kızlarrr
hep çocuklarlailgili paylaşmicaz herhalde neyse
bugün çok canım sıkkın dün ben işteyken evime hırsız girmişşş
herşeyi talan etmiş offfff
Esra benide deli eden huyları var mesela birşeyi ağlayarak istemesi sinir ediyor bende şunu mu diyorsun bunu mu diyorum sonunda pes ediyorum ne istediğine karar ver diyorum ağlamak istiyorsan ağla sonra gel ne istediğini düzgün söyle ne yapayım öylede ağlıyor böylede... Birde şey var mesela birileri aa ne tatlı kız diyor seviyor ağlayarak ben tatlı değilim cici diyorlar ben cici değilim bu liste uzuyor tabii o zaman çirkinsin sonra çığlık değiliiiiim millete sevmeyin artık diyorum çocuklrı çok tartaklıyor etrafta kız varsa bir saçını savurmalar havalar kıskanç çok fena yani :))
Ama artık çok tatlı oldular ya bu sabah evden çıkıyoruz maymununu odaya bırakıyor kendine iyi bak ben gelene kadar odamda kal güvendesin burada bak diyor her kelimeleriyle başka şaşırtıyorlar :)
Uzun zamandır yoktum çok zorlu karışık günler geçiriyorum başa çıkamayınca dokuz eylül ünv. izmir e gittim majör depresyon teşhisi koydu ilaç kullanıyorum oturduğum yerde uyuyakalıyorum uyanıkkende devamlı yemek falan kilo aldı başını gidiyor(
EVrimi kaçıdım(((
Esra bahsetmiştim ya bi ara bizdede buna benzer şeyler oluyordu ama azaldı diyebilirim belli bir dönem sanırım yavaş yavaş geçicek
Özlemcim çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın hastalığını inşallah
- kuzeyccımmmm..
- afandiimmmm
- annecim bi gelir misin
- geliyoooooo
ay var yaaa ölüyorum bıtıyorum su dıyaloga.. nasıl da kınayelı soyluyorr.. oyle agdalı agdalı falann..
her sabah 10.yıl marsı ıle uyanıyoruz.. dıd dıdııddıı dı dıııı... dıye baslıyor :))
tam dilli düdük oldu.. ınanılmaz keyıf alıyoruzz su halınden.. keske bıraz daha boyle kelımelerı kullansa ne sahane olur yaaa
daha cok gencsın.. bugunler de gecer, bugunlerı de atlatırsın.. sen ıstersen kendı kendını bıle tedavı edersın.. yeter kı kendı kıymetını bıl.. boyle dıye dıye ayakta kaldım senelerce :)
Kuzey de evden cıkarken.. dörüşürüss balıkk, dörüşürüss mamyon (kamyon),döruşurüss Koko ( cıgı fılm karakterı,duvarında posterı var :) ) artık onune kım gelırse hellalesek cıkıyor dısarısı.
şuan aktif olarak bakıcı arıyoruz, annemle burdalar şuan teo:)yazı çeşmede geçirdiler biz gittik haftasonları.. yılbaşına kadar birini bulmayı ümidediyorum.. önümüzdeki hafta veraber dönücez izmire, ben yine ameliyat olacağım 2 hafta raporluyum, dönüşte yine annemle toyla beraber dönderiz, sonrada bakıcı inşallah..NURDAN, BURCU kimleri görüyorum yaa uzun uzun okudum ayy ne iyi geldi ya özlemişim arada bir uğrayıp yazsanız insan arıyo valla facedeki gibi olmuyo facede bu kadar özelimizi paylaşamıyoruz burası daha rahat facee göre
NURDAN yeni bir düzen kurmana çok sevindim teocana kim bakıyor en son annen izmirde bakıyor diye biliyordum hala öylemi yoksa bakıcısımı var?
Nurdan hoşgeldin ya özledik seni. Çok sevindim yerleşmenize. Bakıcı arıyorsun demek. Hangi semtte oturuyorsun. Kulağımız delik olsun, bana gelen bilgilerden işine yarayan olur belki bilmiyorum. Teocuk iyi demek ki. Öp onu benim için.
.
selamlarr,
ya sizde durumlar nasıl bizim gibi olan durum varmı merak ediyorum. ece sapıttı son birkaç haftadır abuk sabuk seylere takıyor hangi birini anlatsam aksamları ev kabus gibi oldu ozellikle babasına yapıyor cunku o boyle zayıf caersiz gibi davranıyor ya ece ne istiyorsun anlamıyorum vs diyor aglamaklı boyle yalvarır gibi ses tonuyla siinir geldi adama çunku.
mesela koltukta oturuyorum ben ece de obur koltukta yuvarlanıyor berke odasında bana tutturuyor kalk ordannn berke abi yatıcakkk ece diyorum sacmalama berke içerde yatmıyor buraya kalkk kalk ordan abi yatcakkkk kallkkk on kere soyluyor aglamaya geçiyor sonra mecbur kalkıyoruz
yada baska bir koltukta oturuyoruz benoturcam kalkkkk kalkıyoruz oraya oturuoyr iki d k sonra gittigin obur koltuga geliyor ben oturcammm bazen kiziyoruz dikkati baska seye yoneliyor o arada susuyor ama genelde inatcı kabus gibi
aksam iboya elini boyle yappp diye birse anlatıyor dua eder gibi acmıs ellerini iboda aynını yapıyor ama parmaklar kapalı gosteriyor ece oysa anlatmak istedigi o degil top atacakmıs ellerini boyle topu tutma için ac demek istiyor ama kendi gosterirken parmakları yumruk gibi iboda onun aynısını yapıyor boylemi yapcam ne yapacam ece nolur offf falan seklinde
sonra bir anda ben yaptım boylemi dyie evetttt diy bir seviniisi var ama nasıl takıyor buna kabus gibi bunun gibi daha niceleri .
......:
Esra benide deli eden huyları var mesela birşeyi ağlayarak istemesi sinir ediyor bende şunu mu diyorsun bunu mu diyorum sonunda pes ediyorum ne istediğine karar ver diyorum ağlamak istiyorsan ağla sonra gel ne istediğini düzgün söyle ne yapayım öylede ağlıyor böylede... Birde şey var mesela birileri aa ne tatlı kız diyor seviyor ağlayarak ben tatlı değilim cici diyorlar ben cici değilim bu liste uzuyor tabii o zaman çirkinsin sonra çığlık değiliiiiim millete sevmeyin artık diyorum çocuklrı çok tartaklıyor etrafta kız varsa bir saçını savurmalar havalar kıskanç çok fena yani :))
Ama artık çok tatlı oldular ya bu sabah evden çıkıyoruz maymununu odaya bırakıyor kendine iyi bak ben gelene kadar odamda kal güvendesin burada bak diyor her kelimeleriyle başka şaşırtıyorlar :)
Uzun zamandır yoktum çok zorlu karışık günler geçiriyorum başa çıkamayınca dokuz eylül ünv. izmir e gittim majör depresyon teşhisi koydu ilaç kullanıyorum oturduğum yerde uyuyakalıyorum uyanıkkende devamlı yemek falan kilo aldı başını gidiyor(
hee noldu simdi sen paso gul diyemi yazdık: yardım diye yazdık yahuu:))) teselli cumleleri sunu yapabilirsin ben sunu yapıyorum vs diycem ama kelin merhemi olsa diyceksin sen simdi sende haklısın:)ay Esruşş.. kızma ama cok guldum yaa.. hele kı Ibo nun sarkıyı bılmedıgı halde mırıldanıısına,ay katıla katıla güldüm yaaa :))
affetın mı benı
bır de bı ara eve mısafır gelen bır kadına terlık vermıssın ya.. onu gıyme falanca teyzenın dıe cıngar cıkarmıs ta.. sen de pes edıp ayagından cıkarmıssın.. ona da cok gulmustumm :))
EVrimi kaçıdım(((
Esra bahsetmiştim ya bi ara bizdede buna benzer şeyler oluyordu ama azaldı diyebilirim belli bir dönem sanırım yavaş yavaş geçicek
Özlemcim çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın hastalığını inşallah
şuan aktif olarak bakıcı arıyoruz, annemle burdalar şuan teo:)yazı çeşmede geçirdiler biz gittik haftasonları.. yılbaşına kadar birini bulmayı ümidediyorum.. önümüzdeki hafta veraber dönücez izmire, ben yine ameliyat olacağım 2 hafta raporluyum, dönüşte yine annemle toyla beraber dönderiz, sonrada bakıcı inşallah..
nanılmaz inat ve sinirli bir çocuk ama işine gelince de dünya tatlısı.. istediği yapılmazsa dünyayaı yıkıyor, biandada süper uyumlu bir çocuk oluyor..2 yaş sendromıuunu çok şiddetli yaşıyoruz ya hangi birini anlatayım off(
Bende çok gülmüştüm hatta gülerken ofiste rezil olma durumları bile yaşadım ama senin kadar açık sözlü olmadım yani:))ay Esruşş.. kızma ama cok guldum yaa.. hele kı Ibo nun sarkıyı bılmedıgı halde mırıldanıısına,ay katıla katıla güldüm yaaa :))
affetın mı benı
bır de bı ara eve mısafır gelen bır kadına terlık vermıssın ya.. onu gıyme falanca teyzenın dıe cıngar cıkarmıs ta.. sen de pes edıp ayagından cıkarmıssın.. ona da cok gulmustumm :))
saol canım ya kekik koymuyodum ben... Nehirden bana bulaştı grip ben nehire ıhlamur içirdim kendimde bu çayı yaptım bi şeyimiz kalmadıda bu seferde eşime bulaştı oda bu tür çayları içmiyo kesinlikle e tabi daha uzun sürüyo hastalığıyok yok kacırmadın.. atom cayımızda evdekı butun meyveler,lımon da dahıl, ıyıce yıkanıp kabuguyla uce bese bolunup bır tencereye konulacak.. bıraz karabıber, kekık, tarcın kabugu, atacaksın.. bır tasım kaynatıp,20 dk kadar dınlendıreceksın.. sonra ıcıne bal katıp ıceceksın kuzu..
dialoglarınıza bayıldım özde baya aşmış konuşma olayınıSağol cnm inş. :)
:)) diyaloglar süper bizim yalakada özellikle bir şey isteyeceği zaman canım anneciiiim bişey isticem :)
geçenlerde beni sevindirdi tek başına yatarak amafazla uzun sürmedi 2 gün amcasının aldığı hasan bebek var onunla yatıyordu o aralar
- annecim ben odmda kendim yatıcam hasanla
-tamam kızım bende buradaki koltukta beklerim istersen
-hayıy annecim ben yatarım
-tamam kızım o zaman ışığı kapatıyorum sorun olursa seslenirsin ben gelirim
-tamam hadi iyi geceler kendine iyi bak bay bay görüşürüz
-tamam kızım hadi iyi geceler seni seviyorum baay
hiç umudum yoktu ışığı kapattım odadan çıktım 5 dk sonra gittiimde horlyordu çok sevinmiştim ama kısa sürdü tabii 2 gn sonra eski düzen yatak odasında yanında yatıyorum karanlıkta uyuyunca yatağına alıyorum bunada şükür ayağımda sallamaktansa öğle uykusunda hala ayakta salllıyorum
Bu aralar çürüğe çıktım iyice sol gözümde bulanık görme olayı var doktora gittim göz anjiyosu falan derken balıkesire sevketti hocasına buradaki doktor o da baktı ayda bir anjiyo istedi anlamadılar tam durumu ama yzde 80 görüyormuş ilerlemesin diye takipteler neyse sık sık anneme bıraktım doktorlarda koştururken birgün evde diyalog şu annecim gözüne bakiim gözümü açtı baktı baktı hmmm gözünde bişey day (var) şimdi bekle beni burda hemen geliyoooom :)) geldi ve bebeğini getirdi anne al bu kendini iyi hissetmen için dedi
kırmızı başlıklı kızı anlatmasına bitiyorum bende kıymızı başlıklı kız annecim annecim anneanneme yemek götüriiim demiş anneannesini kuyt ham:
şuan aktif olarak bakıcı arıyoruz, annemle burdalar şuan teo:)yazı çeşmede geçirdiler biz gittik haftasonları.. yılbaşına kadar birini bulmayı ümidediyorum.. önümüzdeki hafta veraber dönücez izmire, ben yine ameliyat olacağım 2 hafta raporluyum, dönüşte yine annemle toyla beraber dönderiz, sonrada bakıcı inşallah..
off(