2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

‎2 sene önce bugün, 22:10'da Rabbim'in emaneti, bize en güzel hediyesi oğlumuz, herşeyimiz Yiğitimiz dünyaya geldi. Bugün o günü neşeyle kutluyoruz.. Rabbim uzun uzun, güzel, sağlıklı ömürler versin inşallah. Canım yavrum...

babababa dededede yeyeye te ve diyor bakalım yigit kuzu. dün burda bi cami var onun suyundan içirdik etki eder inşallah konuşmasına :) inanırım ben böyle şeylere. beklemedeyim.
çok sevindim fatmacım daha bir kaç hafta önce hiç birşey söyleyemiyo diyodun büyük gelişme var bence devamı gelir inşallah
‎2 sene önce bugün, 22:10'da Rabbim'in emaneti, bize en güzel hediyesi oğlumuz, herşeyimiz Yiğitimiz dünyaya geldi. Bugün o günü neşeyle kutluyoruz.. Rabbim uzun uzun, güzel, sağlıklı ömürler versin inşallah. Canım yavrum...

doğum gününüz kutlu olsun nehirin doğumdaşı :))
yahoo da 3 ağustos onunda doğum günü kutlu olsun hesra okuyosan

bugün ecelerin doğum günü esrakonun ecesi ve pervinin ecesi doğum gününüz kutlu olsun güzel kızlarrrr

Son düzenleme:
bu sene biz ufak bi kutlama yapalım dedik ama böylesi daha iyi geçti kalabalıkta sıkılıyo nehir bu sene daha rahattı ve hediyeleriyle çok mutlu oldu
dedesi tavşan almış annem yaylaya götürdüğü zamanlar orda tavşanlarla çok oynuydu babam da gitmiş tavşan almış iyi hoşta saabah bi kalktım tavşan kaka yapmış kokuyo evin içi çok rahatsız oldum bide tane gibi değildi kakası ishalmi olmuş ne yeşillikte vermedik özel maması varmış onu verdik temizleyemedimde bu sabah annemlere postaladım onlar uğraşır artık zaten bizim evde durduğmuzda yokki

Fatma geçmiş olsun, sahiden ne çok uğraştınız bu yaz hastalıklarla. Yiğit kuşu da başlamış ufaktan konuşmalara. Bak ne okudum yakın zamanda.

"Sonuç olarak doktorumuz Derin’in konuşmasının (daha doğrusu konuşmamasının) ortalamanın altında olduğunu söyledi. Endişe verici bir durum olmadığını ekledi, ancak konuşmasını teşvik etmemiz için leb demeden leblebiyi anlamamamızı, bir şeyi gösterip istiyorsa onu hemen vermeyip “Suyu mu istiyorsun, elmayı mı vereyim?” şeklinde nitelemeler kullanmamızı söyledi. Halbuki benim gayem bunun tam tersiydi, çocuk bir şeyi gösteriyorsa “Aman uğraşmasın, anlatmak için parçalanmasın” diye hemen uzatıveriyordum istediği şeyi.

Ay ben de aynıyım. Geçen babasıyla beşikte oynuyorlar. Ayağa kalktı, ıhh ıhh diye bişeyler anlatıyor. Ne istiyorsun oğlum anlamıyorum dedi babası. Yakınlardaki bişeyleri veriyor, yok istemiyor. Tavşanını istiyordur o dün akşam beşikte tavşanla oynadınız ya dedim. Gittik getirdik, hakkaten onu istemiş.

tabiki çok onemli bir davranıs bu konusma ile ilgili ben asla anlasamda anladıgımı belli etimyor ne istiyorsun ece anlamadım anlat soyle falan diyordum

nice senelere yigit kusun dogum gunu kutlu olsun

bu sene biz ufak bi kutlama yapalım dedik ama böylesi daha iyi geçti kalabalıkta sıkılıyo nehir bu sene daha rahattı ve hediyeleriyle çok mutlu oldu
dedesi tavşan almış annem yaylaya götürdüğü zamanlar orda tavşanlarla çok oynuydu babam da gitmiş tavşan almış iyi hoşta saabah bi kalktım tavşan kaka yapmış kokuyo evin içi çok rahatsız oldum bide tane gibi değildi kakası ishalmi olmuş ne yeşillikte vermedik özel maması varmış onu verdik temizleyemedimde bu sabah annemlere postaladım onlar uğraşır artık zaten bizim evde durduğmuzda yokki

nehirede nice senelr canım
tavsan evde bakımı çok zorr valla

tavşana 1 ay kadar yazlıkta yani yaylada bakıcak annemler sonra geri iade edicez yazık hayvana bakımı zor gerçekten hem nehirde doğru düzgün tutmasını bilmiyo bakılamicaksa kesinlikle hayvan almama taraftarıyım

doğum günü listesine bakabileceğimiz bi şey buldum:))))))))))))
boşluktan nelerle uğraşıyorum

15756_198557948044_717433044_3159965_6000533_n.jpg

Son düzenleme:
dun ece nin 2 yas kontrolu vardı
hepatit a asısı oldu ama saglık bakanlıgı asi takviminde yokmus ondan ozel sigortada karsılamadı ki anlamadım var olması gerek gibime geldi ama yokmus devletin odedigi hepatit b miydi bilen varmı ?

93 cm 14,600 gr olmus ece boy kilo orantılı fazla oldugu için diyete vs gerek yokdedi .
konusmalarını çok beendi sasırdı kurdgu cumleleri soyledik ki dr un yanındada yaptı su meshur birseyler azalınca bitiyor ve bittii demesini dr kesinlikle yetenekli 2 yas cumleleri degil bunlar çok iyi dedi ki ece bir iki ay eveline kaadr çok az konusuyordu hatta hatunun kızı erkenden konusmus diyordum ezgi ece kadarken nasıldı çok d aha fazal konusuyordu diyordu bir an da belki bir ayda bu ataga geçti bizimki .
su ara en favori lafi boyle uyuz simarık kız çocgu tiplemesi ile baaa naaa neeeeee diyorsuratını eksiterek gulmemek için kendimi zor tutuyorum
dun dr un sekreteri ece yi alalım erhan bey in yanına dedi ece orda oyun oynuyordu olmassss diye bagrındı hemen falan
ece herseye karsı :))))

ece ile ilgili saglık sorunlarımız yok allaha sukur istahsızlık yok vs hersey youlunda ama berkenin kemik olcm tekrarı yapıldı 6 ay evel dusuk çikmisdi -1,5 gibi su anda kalsiyumdan zengin besledigmiiz halde -1,8 olmus gerilik çocu k endokrinine gideceğiz endise içindeyim buyume cagı tam boy kilo guzel artmıs 6 ayda ama kemik yogunlgu dusuyor napıcaz bilmiyorum bitmiyor oglumun hastalıkları hep bir birine baglı yaa asıl hastalık hiperkalsiuri :KK43:(

esracım dr kontrolünü iyiki yazmışsın ben götürmeyi unuttum iki yaş kontrolünü tamamen aklımdan çıkmış
eceye bak sen neler diyo ne tatlılar ya bitiyorum konuşmalarına nehirinde meşhur lafı olaamazz kayu dan öğrenmiş heralde
berkeye çok geçmiş olsun canım hiperkalsiuri nedir nasıl bir hastalık?

esraa kız çocuk ayrı bi güzel dimi ya hep iyiki kızım olmuş diyorum erkek anaları kızıcak belki bana ama gerçekten apayrı bi şey o bıcır bıcır konuşmaları fırfırlı minik minik etekleri giyip dolaşmaları göz kamaştırıyorlar.

kesinlikle sedacım kız çok çok farklı imis ama ben oglumda var onunda yeri baskaaa o benim kuçuk erkegim geceleri falan kopek vs ustume gelsin onume atılıyor dur anne sen diye falan onun hali tavri keyfi de bir baska evlat degilmi ya hepsi harika. kız katmerli :)

arabamızı degistiriyouz çocuk gibi mutluyum dunden beri
çok istiyorduk dizel almadıgımza pismandık son arabayı simdi artık dizel arabamız olacak insallah 15 agustosta teslim bayram tatiline onal gideceğiz hayırlısıyla. ve sona bol bol gezeceğiz:) dizel alırken fiyat farkı oluyor ama her daim kredi kartında benzin tutarların gormek daha sinir bozucu bastan diyorum verelim dizel farkını habire sinrimiziz bozulmasın

msela istanbul marmari s seyathatimiz bayramda 800 tl tutacatı benzinli arabayla içime indi bunu duyunca dizelle yarıdan bile az

hayırlı olsun esracım güle güle kullanın arabanızı kazasız belasız:) valla benzin aldı başını gidiyor en iyisini yapmışsınız dizel almakla

ayçacım bakıcı olayın beni üzdü açıkçası balkon demirinde çocukmu yedirilir inanmıyorum.

yiğitin ve nehirin doğum günleri kutlu olsun.bizde bu sene kendi aramızda kutladık.

esra dr kontrolüne gitmişsizniz maşşallah eceye çınarda 1 ay evvel 93 cm 14600 dü bu ay gitmedim artık.hepatit a özel aşı oluyor 6 ay ara ile 2 defa vuruluyor.biz geçen ay 2.sini vurulduk.devlet hepatit b yapıyor doğduğu günden itibaren.berke içinde çok üzüldüm.umaraım herşey yoluna girer.arabanızda hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın.nisan sonunda bizde aldık tabi paramız malesefki benzinliye yetti.inşallahtaksitlerini biraz azalttığımda bende dizel düşünüyorum.

esraa kız çocuk ayrı bi güzel dimi ya hep iyiki kızım olmuş diyorum erkek anaları kızıcak belki bana ama gerçekten apayrı bi şey o bıcır bıcır konuşmaları fırfırlı minik minik etekleri giyip dolaşmaları göz kamaştırıyorlar.

bende kız çocuklara bayılıyorum bütün hamileliğim boyunca doktor erkek desede hep kız hissttim.ama allahıma bin şükür kendini çok sevdiren cana yakın yakışıklıannesine zarar gelmesini istemeyen beni herkeslerden koruyan yakışıklımı yakışıklı bir oğlum var.allah inşallah birde kız çocuk nasip eder sağlıklı sıhhatli.

ayçacım bakıcı olayın beni üzdü açıkçası balkon demirinde çocukmu yedirilir inanmıyorum.

yiğitin ve nehirin doğum günleri kutlu olsun.bizde bu sene kendi aramızda kutladık.

esra dr kontrolüne gitmişsizniz maşşallah eceye çınarda 1 ay evvel 93 cm 14600 dü bu ay gitmedim artık.hepatit a özel aşı oluyor 6 ay ara ile 2 defa vuruluyor.biz geçen ay 2.sini vurulduk.devlet hepatit b yapıyor doğduğu günden itibaren.berke içinde çok üzüldüm.umaraım herşey yoluna girer.arabanızda hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın.nisan sonunda bizde aldık tabi paramız malesefki benzinliye yetti.inşallahtaksitlerini biraz azalttığımda bende dizel düşünüyorum.
massallah çinarada onde gidiyor demekki onunda boy kilo aynı imis ir ay onceki hali ile ece nin simdiki hali
2 yas ortalama kilosu 12 imis çunku
evet oleymis hepatip a altı ay sonra ikinci doz vurulacakmıs ve devlet karsılamadıgı için ozel sigortada karsılamyıor saglık bakanlıgı asi takviminde olan asıları karsılıyor bizim ozel sigorta da neyse artık çok pahalı bir ası dgilmis allahtan 35 tl odedik.

bende kız çocuklara bayılıyorum bütün hamileliğim boyunca doktor erkek desede hep kız hissttim.ama allahıma bin şükür kendini çok sevdiren cana yakın yakışıklıannesine zarar gelmesini istemeyen beni herkeslerden koruyan yakışıklımı yakışıklı bir oğlum var.allah inşallah birde kız çocuk nasip eder sağlıklı sıhhatli.

insalah canım ikinci de kizin olur her iki keyfi de yasarsın

simdik topigi ordan burdan cepten vs okuyan evrim hanımzadeye seslenmek istiyorum biliyorum arada girip okuyordur

hani pc alınmıstı hani artık buralarda olacaktı nerdeeee bizimi kekliyorsun sen agzımıza bal calıp :))) yarın sabah yazmazsa ne olayım :))

simdik topigi ordan burdan cepten vs okuyan evrim hanımzadeye seslenmek istiyorum biliyorum arada girip okuyordur

hani pc alınmıstı hani artık buralarda olacaktı nerdeeee bizimi kekliyorsun sen agzımıza bal calıp :))) yarın sabah yazmazsa ne olayım :))

:KK9: :KK9: :KK9: izmire kaçtı sanırsam

Kuzu kebebı kuzziiiiii doğum günün kutlu olsun anneciğinle babacığınla ömür boyu mutluluklarrrrr

bizim şirketi tanıdık birisi aldı. Benim için çalışmaya devam etsin demiş ama herkes tazminatını alıyo gidiyoo pöfff napcam şaşırdım bana sen kal diyolar ama kimse kalmıyo alan adamın 2. şirketi yılbaşından sonra ya burayı ya orayı kapatıcak kapatınca ya ben işsiz kalırsam.bide benim bir yıl dolmadı ocakta çıkarsam 1 yılı geçicek daha iyi tazminat alıcam herkez tazminatını bekle 1 yılın dolmasını bekle diyo burası 2 ay sigortamı geç başlattı sinirliyim aslında bu yöneticilerede

sedacım zaten bir yilin dolmamıs o zaman daha rahat olmalısın tazminat hakkın su an da yok gonlunden nasıl geçiyorsa oyle yap bu arada sen bu kadar kısa zamanda u sirkete ço k baglandın sanıyroum geçenlerde sen yazmıstın dimi kapatılıyor çok uzgugnum diye ne guzel bu kadar kisa zamanda bu bagı olusturmus olman ben daha eskisin sanıyordum

X