- 3 Ekim 2009
- 2.266
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim fatmacım daha bir kaç hafta önce hiç birşey söyleyemiyo diyodun büyük gelişme var bence devamı gelir inşallahbabababa dededede yeyeye te ve diyor bakalım yigit kuzu. dün burda bi cami var onun suyundan içirdik etki eder inşallah konuşmasına :) inanırım ben böyle şeylere. beklemedeyim.
‎2 sene önce bugün, 22:10'da Rabbim'in emaneti, bize en güzel hediyesi oğlumuz, herşeyimiz Yiğitimiz dünyaya geldi. Bugün o günü neşeyle kutluyoruz.. Rabbim uzun uzun, güzel, sağlıklı ömürler versin inşallah. Canım yavrum...
Fatma geçmiş olsun, sahiden ne çok uğraştınız bu yaz hastalıklarla. Yiğit kuşu da başlamış ufaktan konuşmalara. Bak ne okudum yakın zamanda.
"Sonuç olarak doktorumuz Derin’in konuşmasının (daha doğrusu konuşmamasının) ortalamanın altında olduğunu söyledi. Endişe verici bir durum olmadığını ekledi, ancak konuşmasını teşvik etmemiz için leb demeden leblebiyi anlamamamızı, bir şeyi gösterip istiyorsa onu hemen vermeyip “Suyu mu istiyorsun, elmayı mı vereyim?” şeklinde nitelemeler kullanmamızı söyledi. Halbuki benim gayem bunun tam tersiydi, çocuk bir şeyi gösteriyorsa “Aman uğraşmasın, anlatmak için parçalanmasın” diye hemen uzatıveriyordum istediği şeyi.
Ay ben de aynıyım. Geçen babasıyla beşikte oynuyorlar. Ayağa kalktı, ıhh ıhh diye bişeyler anlatıyor. Ne istiyorsun oğlum anlamıyorum dedi babası. Yakınlardaki bişeyleri veriyor, yok istemiyor. Tavşanını istiyordur o dün akşam beşikte tavşanla oynadınız ya dedim. Gittik getirdik, hakkaten onu istemiş.
‎2 sene önce bugün, 22:10'da Rabbim'in emaneti, bize en güzel hediyesi oğlumuz, herşeyimiz Yiğitimiz dünyaya geldi. Bugün o günü neşeyle kutluyoruz.. Rabbim uzun uzun, güzel, sağlıklı ömürler versin inşallah. Canım yavrum...
bu sene biz ufak bi kutlama yapalım dedik ama böylesi daha iyi geçti kalabalıkta sıkılıyo nehir bu sene daha rahattı ve hediyeleriyle çok mutlu oldu
dedesi tavşan almış annem yaylaya götürdüğü zamanlar orda tavşanlarla çok oynuydu babam da gitmiş tavşan almış iyi hoşta saabah bi kalktım tavşan kaka yapmış kokuyo evin içi çok rahatsız oldum bide tane gibi değildi kakası ishalmi olmuş ne yeşillikte vermedik özel maması varmış onu verdik temizleyemedimde bu sabah annemlere postaladım onlar uğraşır artık zaten bizim evde durduğmuzda yokki
esraa kız çocuk ayrı bi güzel dimi ya hep iyiki kızım olmuş diyorum erkek anaları kızıcak belki bana ama gerçekten apayrı bi şey o bıcır bıcır konuşmaları fırfırlı minik minik etekleri giyip dolaşmaları göz kamaştırıyorlar.
massallah çinarada onde gidiyor demekki onunda boy kilo aynı imis ir ay onceki hali ile ece nin simdiki haliayçacım bakıcı olayın beni üzdü açıkçası balkon demirinde çocukmu yedirilir inanmıyorum.
yiğitin ve nehirin doğum günleri kutlu olsun.bizde bu sene kendi aramızda kutladık.
esra dr kontrolüne gitmişsizniz maşşallah eceye çınarda 1 ay evvel 93 cm 14600 dü bu ay gitmedim artık.hepatit a özel aşı oluyor 6 ay ara ile 2 defa vuruluyor.biz geçen ay 2.sini vurulduk.devlet hepatit b yapıyor doğduğu günden itibaren.berke içinde çok üzüldüm.umaraım herşey yoluna girer.arabanızda hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın.nisan sonunda bizde aldık tabi paramız malesefki benzinliye yetti.inşallahtaksitlerini biraz azalttığımda bende dizel düşünüyorum.
bende kız çocuklara bayılıyorum bütün hamileliğim boyunca doktor erkek desede hep kız hissttim.ama allahıma bin şükür kendini çok sevdiren cana yakın yakışıklıannesine zarar gelmesini istemeyen beni herkeslerden koruyan yakışıklımı yakışıklı bir oğlum var.allah inşallah birde kız çocuk nasip eder sağlıklı sıhhatli.
simdik topigi ordan burdan cepten vs okuyan evrim hanımzadeye seslenmek istiyorum biliyorum arada girip okuyordur
hani pc alınmıstı hani artık buralarda olacaktı nerdeeee bizimi kekliyorsun sen agzımıza bal calıp :))) yarın sabah yazmazsa ne olayım :))