biliyorum çok saçma gelecek ancak bir konuda endişem var..
yahonun anormal titiz takıntı saplantı halleri oluştu yani öyle böyle değil..
bu durum kalıcımıdır yoksa bir dönemmidir sizdede durumlar bu kadar ileri seviyedemi bana bi deyiverin gari..
hepimizin beybilerinde vardır bu durum mesela kapak kapamalar kapı örtmeler vs..
yaho bu konuda biraz abartmış bir durumda
misal cezveler mutlaka yerinde olacak bıçaklar çatallar kaşıklar vs
bulaşık sepeti sürekli boş duracak
lavaboda bulaşık kalmayacak yıkananlarda direk yerine konacak
asla hiçbir dolap açık kalmayacak
terliklerimi giymek zorundayım es kaza başkası terliklerimi giyerse kendini yerlere atıp ağlıyor
ortalıkta terlik olamaz hepsi terlik dolabında olacak
misal altını değiştirdim kirli bezi hemen çöp sepetine koyulacak o an işimin olması vs önemli değil
kumandalar aynı hizada yanyana tvnin yanında duracak
kanal değiştirmek için zırt pırt kalkıyoruz yanımıza alırsak hemen yerine koyuyor saklarsak heryerde kumandaları arıyor
makinada çamaşır bittiyse hemen çıkartıp asılacak
ütü masası elektrik süpürgesi vs herşey yerine koyulacak asla farklı bir yere koyulamaz hep aynı yere koyulacak
her sabah mutlaka yelek giyecek hava zehir zemberek sıcakta olsa illa çorabını pandufunu yeleğini giydirtiyor
sokağa çıkarken illa montunu giyecek oğlum sıcak desemde boş bazen oyalayıp çaktırmadan çıkaruyorum montunu çantama saklıyorum serin olursa diye
diyelim evden çıkacağız hemen tv kapatılıyor bilgisayar kapatılıyor bütün odaların kapılarını kapatıyor öyle çıkıyoruz
ortalıkta gördüğü tüm kıyafetleri hemen kirli sepetine atıyor misal maminin pijamaları
daha sayamayacağım o kadar çok şey varki
süt kutusu illa şişelikte olacak şarz aleti hep prizde takılı olacak boşta fiş olmayacak herşey prize takılı duracak
sandalyenin minderi hep üstünede olacak tost makinası yerine koyulacak ekmek ısıtma işlemi bitince sıcakta olsa
pöffff
artık sıyırcam bende sürekli birşeylere müdahele halinde camı açıyorum kapat diye ağlıyor
birde bu isteklerini ya kendi yapıyor yapamadığı noktada deliriyor yaptırana kadar
kafayı yerlere vuruyor kendini tokatlıyor saçını başını yoluyor
bir süre daha bekleyeceğim bu durum böyle giderse doktora gitsemmi diyorum yoksa sizce abartıyomuyum?
çevremde görenler annem ablam vs önce bu bir dönemdir diyor sonra bu böyle şeyler yaptıkça hiç böyle çocuk görmedik diyolar :26:
onlar zannediyolar masum takıntı kapı kapama kavanoz kapağı kapama falan filan ama öyle değil işte