vakit geçirme nöbetlerinizi yazmışsınızzz
aranızda en uzaylısı güli olmuş doğal olarak bende zaman zaman ona uzaylı gözü bakarım zaten
kadında bir sabır var yanından bile geçemem bu kadına 3 tane çocuk müstahaktır yane
bu konuda tek dostum evrimdir her daim aynı programları izlerik izlediğimiz çizgi filmler bile aynıdır hatta ikimizde biran önce pepenin yeni bölümlerinin başlamasını bekliyoruz hevesle
ya tv olmasa nanayı yemiştim yani yemek vakti bile ben mutfakta çorbasını falan ısıtırken koş annecim hadi mama yicez diyorum
adam salona giriyor önce tvyi açıyor sonra koltuğu çıkıp ordan mama sandalyesini biniyor
mesela afik pantolon giyiyor ama kumandadan tv açıp kapayabilirmi kanal değiştirebilrmi ses açıp kapayabilirmi dvdyi açıp kayyuuu cdsini sokup playe basabilirmi
buyrun size yetenek
yani her adam alanında kendini geliştirmiş
bak kuzeye bütün gün camda oziii oziii diye inliyor adam neden anasından fayda yokki kadın bütün gün oturmuş marthayı seyrediyor
mesela kıvanç çocuk acayip konuşuyor papağan gibi ne desen tekrar ediyor neden bakıyor anası sus pus e bari ben konuşayımda boşluğu doldurayım diyor
aynı şekilde eylül ne kadannn hanım hanımcık bir çocuk kimseye yanaşmıyor ağır abla kolay yemek yemiyor ama anası maşallah hep ağzı açık ya gülüyor ya yemek yiyor
örnekler bu şekilde çoğaltılabilir
seviyorum sizi yahuuuu