2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrakom sagol canım gerçekten çok zor birşeymiş ilk defa yaşadık rabbim kimsenin başına vermesin :KK43:( eşim ultrasondan çıkmış şimdi 4.6 mm lik bi taşmış kırılacak kadar büyük değilmiş daha aşağıyada düşmemiş malesef ağrıyla düşüreceksin demiş dr. bol bol su ve hareket demiş başkada şuan için yapılacak birşey yok çok çok sıkışırsan yine acile git iğne vursunlar demiş ne olacak bilmiyorum ama bu şekilde çalışması işi gitmese olmaz tek başına o olmadan işler yürümez gitse ağrıyla nasıl duracak bilmiyorum çok zor rabbim yardımcısı olsun biranönce düşürür inşallah...

canımhep oyle agrı kalacak degil merak etme ara ara yoklar tabi dusene kadar
tas hareket ettigi zaman agrı yapıyor surekli hareket etmez
ayrıca agrıya bir nevi sevinmelisin çunku tas yerinde kalıp hareket etmezse dusme imkanı yok agrı ile hareketini anlıyorsun vev o donem bol su bol hareket ip atlama vs yardımcı oluyor mesela berkeye dr u arnavut kaldırımlı yolda bisiklete bin demisti misal .
4,6 birsey degil berkenin su an tası 6,5 mm çocuk ve de kırım asamasına geldik ortada kararsızız bir ay sonra tekrar ultrason çekilecek karar vereceğiz biz mesela

Gpysim umarım emzirme işini epey kolaylamışsınızdır. yahonun huysuzluğu bitene kadar ya sabır çekmekten başka şans yok ama dediğin gibi yaz olsa çok daha olay atlatılırdı.

bırakıp gitme olayında bende gpys gibi düşünüyorum. bir gece bile ayırmasın Allah beni ondan. alperensiz sosyal etkinliğim neredeyse sıfır. onunla geçireceğim zamanlarda onsuz zaman geçirecek olmak ne kadar sevdiğim bir aktivitede olsa azap veriyor bana. o yüzden keyfi bırakmam asla. ben neredeysem oda yanımda olmalı. belki ilk bebek olduğu için bu kadar fedakarız. esrako ikinciye geçiyo aynı yoldan.

ESRAKO nasıldı kıbrıs şansın yanındamıydı?

ya tabi herkesin kendi gorusu. biz berke de bir kere bile onu baska yerde birakıp sehir disina keyfi gezmeye gitmedik yolda giderken dusundumde berkeyide ilk kez birakıp uzaga gidiyoruz sehir içinde yazları annemde kalırdı ama yarım saatlik mesafede idiama insan boyle de kendini daha ozgur iyi hisediyormus ha yine gidermisin dersen yakın zamanda gitmem haftasonum çocuklarımsız geçti tekrar is gunu basladı aksamları bol bol onlarla oynayarak kendimi rahatlatmaa çalısacagım yani asagı tukursen sakal yukarı tukursen biyik olayı .:) ama pisman degilim gittigime herkes hissettigi gbi davranır elbette .
sansımız iyi deildi maalesef. epey kaybettik ama napalım bu amacla gitmistik onun yerine ibonun ablası bizim kaybımız kadar kazandı . canlı oyun hiç oynanamıstım onları denedim çok keyif aldım guzel deneyim oldu artık face den devam edeceağim oyun keyfine napalım obur turlu çok masraflı bir keyif.

bu arada bim de ahsap oyuncaklar var bilgnize bi bakın

bu aralar tadım tuzum yok daha doğrusu yorgun hissediyorum kendimi...biryandanda evde eşya değişimine başladık yatak odamızı değiştik..oturma gurubuda en sonunda beğendik sürekli dışardaydık henüz oturma gurubu gelmedi.:KK43:(( .günümüz iki haftadır dışarda geçti o yüzden bakıp çıktığım çok oldu..

bu aralar tadım tuzum yok daha doğrusu yorgun hissediyorum kendimi...biryandanda evde eşya değişimine başladık yatak odamızı değiştik..oturma gurubuda en sonunda beğendik sürekli dışardaydık henüz oturma gurubu gelmedi.:KK43:(( .günümüz iki haftadır dışarda geçti o yüzden bakıp çıktığım çok oldu..

eşya değişimi güzeld,ir yamutlu olursun umarım

canımhep oyle agrı kalacak degil merak etme ara ara yoklar tabi dusene kadar
tas hareket ettigi zaman agrı yapıyor surekli hareket etmez
ayrıca agrıya bir nevi sevinmelisin çunku tas yerinde kalıp hareket etmezse dusme imkanı yok agrı ile hareketini anlıyorsun vev o donem bol su bol hareket ip atlama vs yardımcı oluyor mesela berkeye dr u arnavut kaldırımlı yolda bisiklete bin demisti misal .
4,6 birsey degil berkenin su an tası 6,5 mm çocuk ve de kırım asamasına geldik ortada kararsızız bir ay sonra tekrar ultrason çekilecek karar vereceğiz biz mesela

ya tabi herkesin kendi gorusu. biz berke de bir kere bile onu baska yerde birakıp sehir disina keyfi gezmeye gitmedik yolda giderken dusundumde berkeyide ilk kez birakıp uzaga gidiyoruz sehir içinde yazları annemde kalırdı ama yarım saatlik mesafede idiama insan boyle de kendini daha ozgur iyi hisediyormus ha yine gidermisin dersen yakın zamanda gitmem haftasonum çocuklarımsız geçti tekrar is gunu basladı aksamları bol bol onlarla oynayarak kendimi rahatlatmaa çalısacagım yani asagı tukursen sakal yukarı tukursen biyik olayı .:) ama pisman degilim gittigime herkes hissettigi gbi davranır elbette .
sansımız iyi deildi maalesef. epey kaybettik ama napalım bu amacla gitmistik onun yerine ibonun ablası bizim kaybımız kadar kazandı . canlı oyun hiç oynanamıstım onları denedim çok keyif aldım guzel deneyim oldu artık face den devam edeceağim oyun keyfine napalım obur turlu çok masraflı bir keyif.

bu arada bim de ahsap oyuncaklar var bilgnize bi bakın

bende görüşümü söyleyeyim bari
Ece yi 1-2 günlüğüne kendi anneme bırakabilirim çünkü gözüm arkada kalmaz yaramazlık yapsa da annem şikayetlenmez kızım sevdiği bir insanla kalacağından mutsuz olmaz ben de tatil yaptığım eşimle vakit geçirdiğim için mutlu olurum

Geziyorum geziyorum geziyorum. Mutfak, teknik ofis, arada WC'ye uğruyorum. Proje müdürü çağırırsa oraya bakınıyorum. Değmeyin keyfime........... Ama herkes gezmelerdedir sahiden de...
:))
berbat bi hafta sonu geçirdik ailecek hepimiz hastayız:KK43:(( selinin sadece burnu tıkalı , ben grip gibi birşey oldum halsizim, bogazlarım acıyor, eşimin böbreklerinde taş varmış cumantesi pazar acilde geçirdik bu sabah şimdi eskişehire üroloji dr. una gidecekler... böyle yani bizden haberler....
geçmiş olsun sibelcim..
eşyalar hayırlı olsun.. eve gelip yerleşince keyfin yerine gelir evin havası değişir ..

aman canım tek yorgunlugun bunlar olsun yeni esyalar ne kadar keyifli gule gule kullanın.

deryacım iyi günlerde eskitin inşallah. sabah sibelle de konuştuk. bu yorgunluk keyifsizlik havalardan sanırım. baharı düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor.

geçmiş olsun dileklerinizi için çok teşekkürler hepinizi öpüyorum:))

ESRAKO sağol canım tavsiyelerin için teşekkürler...

DERYAM yorucu ama güzel telaşe bunlar.. darısı başıma:)))

kaç gündür iş için sağlık kurul raporuyla uğraşıyorum içine ettiler yani en sonunda kızdırdılar.. bugün git imzadan çıkmadı yarın gel herneyse rapor almaya gittim soyadımdaki c harfi yerini ç harfi yazmışlar düzeltmede yapmıyorlar bakalım artık onun üstüne yeniden beyan dilekçesi yazdık öyle gönderecekler bakanlığıa inşallah sorun çıkmaz...

ÖZGÜLL selinde aynı öyle mızmız herşeye ağlıyor dediği olmasın yırtıyor ortalığı hani dr. lar diyor ya inatlaşmayın dikkatini başka yöne çekin yok ya çekilmiyor eline ne versem atıyor dediği dedik çaldığı düdük istediğimi olana kadar ağlıyor başka şeyide gözü görmüyor... sinirlenince kafasını yere vuruyor sabah gülizle konuştuk 2 yaş sendromuymuş bu belirtiler allahım aklımıza mukayyet ol bunlar daha şimdiden sendromlular sonrası nolur bilemiyorum...

ÖZGÜLL selinde aynı öyle mızmız herşeye ağlıyor dediği olmasın yırtıyor ortalığı hani dr. lar diyor ya inatlaşmayın dikkatini başka yöne çekin yok ya çekilmiyor eline ne versem atıyor dediği dedik çaldığı düdük istediğimi olana kadar ağlıyor başka şeyide gözü görmüyor... sinirlenince kafasını yere vuruyor sabah gülizle konuştuk 2 yaş sendromuymuş bu belirtiler allahım aklımıza mukayyet ol bunlar daha şimdiden sendromlular sonrası nolur bilemiyorum...

benimde alt komşu çıktı biraz önce bize onuna 22 aylık bi oğlu var o da dediğin gibiymiş inatlaşıyormuş ama bu kadın çocuğu dövüyo ikna etmeye çalışıyorum kadıı ki kadın dediğimde 22 -23 yaşında falan evlendiği ilk gece hamile kalmılş eğitim seviyesiyle kıyaslamıyorum ama kendini yetiştirememiş ilk okul mezunu bi kadın öyle küçük bi yerden bakıyoki etrafına ondan çokben üzüldüm elinde bişiyle suratına vurmuş çocuğun suratında 4 cm falan bi çizik var ama kıpkırmızı kabarmış kadının umurunda değil benim içim parçalandı.. git duvarı yumrukla ama çocuğa vurma diyorum sabırımı taşırıyo napiim diyo hiç dövmesem bi tokat kesin atıyorum günde diyo ay delirecektim ya bi tana ağzının ortasına patlatasım geldi yani.. sen çocuğu övdükçe arsız olur çocuk diyorum ay kadın rahattt deli etti beni.. hani kendi bildiğinden katii şaşmayan bi kadın yanlış olduğunu bile bile savunan enteresan bi insan ya.. kolaymı yetişiyo çocuk hepimiz uğraşıyoruz işte ben bilmiyodum bu 2 yaş sendromumymuş demekki.. allahım sen bilirsin..

özgül alma o kadını evine ya değişmeyecek belli her gün bir tokat ha bence sosyal hizmetlere haber ver. çocuğun yüzü çizilmiş aman Allahım ya inanamadım okudukça.

ben geldimm
:KK34:güliz yaff onu yazan eda özgül değil .
kafan nerelerde bakiim senin dalgınsın sanırsamm

Derya oh mis mis yeni eşyalar gibisi yok. Güle güle eskitin.

Özgül cadı kızın abiyi hakladı demek ha:)
Karadenizin tam göbeği, Trabzon'luyum. Ne annem ne kardeşlerim ne eşim ne eşimin ailesi bilir kolbastı. Ama sen bakma Gyps'nin uslu hatun demesine, ruhumda oynaklık vardır azcuk, bedenime de yansımış azcuk..

Esra hoşgeldin.

Güliz güliz hatlar karıştı eyvah. Özgül değil Eda olacaktı:) Öyle sürekli dayak yiyen nice çocuklar vardır değil mi. Yazık ki çok yazık...

yaa şimdi ara ara gelmeyenleri merak ediyorum ama rutin gelenler gelmeyince daralıyorum.

Evrim kadını nerde mesela.

Şen kuş Güli, iyileştin mi??

Sibel geçmiş olsun ailecek size. Sen işi ne zaman bırakacaksın. Evrakların onaylanınca mı? Yeni işe başlamadan şöyle bir evde tatil yapsan. Hoş Selin'le pek mümkün olmayabilir ama:) Mesela pazar günleri olan tek tatil günüm koşturmacayla son buluyor.

ayy bi hastalandık pir hastalandık. hastalık sonrası bide belim tutuldu 2gun kalakaldım bide regly oldum ayy tam bi kabusdu ya resmen agladım aglamak içinde esrayı aradım.çok kötu gunlerdi hiç geçmicek zannettim.şükürler olsun saglık ne buyuk zenginlikmiş daha iyi anladım.

bugun temizlik yapıyorum ev mis gibi kokuyor resmen temizlik kokuyor evde.camlar perdelerdipköşe bucak ohh. bi tekyatak odası kaldı oda yarın.bu haftasonu misafir trafiğim var.
perşembe gunum var cuma bebek mevlüdü var cumartesi bizim hatunlarla gunumuz var.epey gezentiyim yani.haftaiçide inşallah pervinle buluşcas abowww aydınlar beni kovmazsa tamamdır.

sibeel kazanmışsın tebrikler canım gec oldu ama sen işlemlere bile başlamışsın ne güzel.:)
bu arada geçmiş olsun canım .böbrek taşının agrısıın fena oldugunu duymuştum umarım kısa zmanda saglıgına kavusur.
ailecek hasta olmak çok fenaymış çokk.Allah razı olsun kayınvalidem bakdı bize afiki aldı aldi gitti. bzile çok kalmadı çok şükür afike geçmedi.

fatmacım evalmışsınız hayırlı olsun Rabbim ödeme kolaylıgı versin huzurla sglıkla oturun inşallah.

minnakım tubam nerelerde göremedim çok zamandır.özledim oda yeni evine taşındı telaşesi bitmedi.

deryacım yeni eşyalar ohh ne guzel.gülügüle saglıkla huzurla kullanın.eve gelsin eşyalar kullanmaya başla keyfinde gelir yorgunlugunda gider.kaç yıllık evlisiniz siz bizde önumuzdki 3 yıl içinde değiştirmeyi düşünüyoruz çok mu erken olurki?gerçieskidiğinden değil biz afikin sunnet öncesi tum evi değiştirelim diyoruz..

meltem ece yarama zolmuş sanırsam bulaşık makinesinimi bozdu neyhse saglık olsun.benm şimdidye kadar blendırım ve narnciye sıkacagım sizlere ömür Allah daha buyuk arızalardan korusuun heheh. ne yapalım

esrako kıbrısa gitmiş gelmişsin.bide yurtdışı rezervasyonu varmış ohh sefan olsun. demek başladınız yurtdışı turlarına. hadi bakalım.ayyy elifin yazısına çok guldum demiş ya sana merakdan çatlarsın soru sormayı ögren diye..sen topiğimizin soru bankasısın şekerim.öperim seni.

gypsyesram canım ya gececek bugunlerde sabır sana dua ediyorum başka elimden gelen bişey yok. bakalım biz ne halt edeceyük.afik hepden memeye dadandı üstelik yapışık ikiz olma yolunda ilerliyoruz.yada koalo mu desem?

özgülcüm nasılsın demek mehmetkaan karne aldı maşallah aferin ona. başarılarını devamını dilerim.sorunlara gelince sanırım farklı bi sorundan bahsediyorsun ben anlamadım ama kısa zamanda çözülmesini umarım.
tatiliniz kısalmış üzüldüm yani eşininki kısalmış ama olsun o döner sende dediğin gibi kalırsın biraz daha hee ya çocuklar bi bayram görsün diycem ama nerde bizim çocuklugumuzun bayramları pehhh

Son düzenleme:
evrrriiim senide özledim yaa bi konusamadık valla en son tee ne zaman konustuyduk pınar vardı sanırım poff ne kadaann uzun olmuş.

zarrif ve ince bağyan çaçaaaaaaaa
iyileşdim ciğerim saolsın:)
izledim senin düğün videonu anaaam ciddi ciddi oynamışsın yaff.valla şaşordom sen çok hanımhanımcık bi tipsin. ne biliim tuhaf oldum aaa aaaa diye diye izledim ama ne guzel eglenmişsin çok hoş.şu topikde ne çok şey paylaştık yaa. bak senin düğün halleriin bile gördük..ayrıca çokda güzel gelinmişsin beaa.barış aizlet sen düğün videonuzu bişeyler kıvılcımlanır:)hahaa
kollar beller inecik nerdeyse minnacık bi ÇAÇAaa.

GÜLİ hoş geldin tekara çok çok geçmiş olsun..bu kadar rahatsızlşığın peşine temizliğe neden giriştin..brde heves edilecek bir şey değil hani jastalık açısındna ama kaynıvalide felan alıp baktı diyorsunuz ya en azındna yavurcağı düşünüp hırpalanmıyorsunuz..Benim öyle bakacak kimsem yok şükür rabbim halimi biliyor ağır hastalık vermiyor her daim ayaktayım..:nazar:
9 yıllık evliyiz ..oturma odamız dandiriydi biraz..yatak odamda taşınmaktan helak olmuştu birde koyu renkti baştan sevmemiştim....şincik bembeyaz oldu...:)))
Güli nezdinde hepinize teşekkür ederim...

AYÇA videoyu izleyemedim ya kaç kere denedim açamadım..:KK43:((
EDA o komşuya ne demeli ona deki dayakla terbiye olacağına inanıyorsan bende sana çocuğun dövilmemesi gerektiğini dayakla öğretebilirm desen..anlar belki..:KK47:manyak kadın sinirim hopladı okıüuyunca..:KK59::KK43:

X