- 26 Temmuz 2007
- 6.410
- 5
- 45
esrakom sagol canım gerçekten çok zor birşeymiş ilk defa yaşadık rabbim kimsenin başına vermesin ( eşim ultrasondan çıkmış şimdi 4.6 mm lik bi taşmış kırılacak kadar büyük değilmiş daha aşağıyada düşmemiş malesef ağrıyla düşüreceksin demiş dr. bol bol su ve hareket demiş başkada şuan için yapılacak birşey yok çok çok sıkışırsan yine acile git iğne vursunlar demiş ne olacak bilmiyorum ama bu şekilde çalışması işi gitmese olmaz tek başına o olmadan işler yürümez gitse ağrıyla nasıl duracak bilmiyorum çok zor rabbim yardımcısı olsun biranönce düşürür inşallah...
canımhep oyle agrı kalacak degil merak etme ara ara yoklar tabi dusene kadar
tas hareket ettigi zaman agrı yapıyor surekli hareket etmez
ayrıca agrıya bir nevi sevinmelisin çunku tas yerinde kalıp hareket etmezse dusme imkanı yok agrı ile hareketini anlıyorsun vev o donem bol su bol hareket ip atlama vs yardımcı oluyor mesela berkeye dr u arnavut kaldırımlı yolda bisiklete bin demisti misal .
4,6 birsey degil berkenin su an tası 6,5 mm çocuk ve de kırım asamasına geldik ortada kararsızız bir ay sonra tekrar ultrason çekilecek karar vereceğiz biz mesela
Gpysim umarım emzirme işini epey kolaylamışsınızdır. yahonun huysuzluğu bitene kadar ya sabır çekmekten başka şans yok ama dediğin gibi yaz olsa çok daha olay atlatılırdı.
bırakıp gitme olayında bende gpys gibi düşünüyorum. bir gece bile ayırmasın Allah beni ondan. alperensiz sosyal etkinliğim neredeyse sıfır. onunla geçireceğim zamanlarda onsuz zaman geçirecek olmak ne kadar sevdiğim bir aktivitede olsa azap veriyor bana. o yüzden keyfi bırakmam asla. ben neredeysem oda yanımda olmalı. belki ilk bebek olduğu için bu kadar fedakarız. esrako ikinciye geçiyo aynı yoldan.
ESRAKO nasıldı kıbrıs şansın yanındamıydı?
ya tabi herkesin kendi gorusu. biz berke de bir kere bile onu baska yerde birakıp sehir disina keyfi gezmeye gitmedik yolda giderken dusundumde berkeyide ilk kez birakıp uzaga gidiyoruz sehir içinde yazları annemde kalırdı ama yarım saatlik mesafede idiama insan boyle de kendini daha ozgur iyi hisediyormus ha yine gidermisin dersen yakın zamanda gitmem haftasonum çocuklarımsız geçti tekrar is gunu basladı aksamları bol bol onlarla oynayarak kendimi rahatlatmaa çalısacagım yani asagı tukursen sakal yukarı tukursen biyik olayı .:) ama pisman degilim gittigime herkes hissettigi gbi davranır elbette .
sansımız iyi deildi maalesef. epey kaybettik ama napalım bu amacla gitmistik onun yerine ibonun ablası bizim kaybımız kadar kazandı . canlı oyun hiç oynanamıstım onları denedim çok keyif aldım guzel deneyim oldu artık face den devam edeceağim oyun keyfine napalım obur turlu çok masraflı bir keyif.
bu arada bim de ahsap oyuncaklar var bilgnize bi bakın