Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa şimdi ara ara gelmeyenleri merak ediyorum ama rutin gelenler gelmeyince daralıyorum.
Evrim kadını nerde mesela.
Şen kuş Güli, iyileştin mi??
evrrriiim senide özledim yaa bi konusamadık valla en son tee ne zaman konustuyduk pınar vardı sanırım poff ne kadaann uzun olmuş.
GÜLİ hoş geldin tekara çok çok geçmiş olsun..bu kadar rahatsızlşığın peşine temizliğe neden giriştin..brde heves edilecek bir şey değil hani jastalık açısındna ama kaynıvalide felan alıp baktı diyorsunuz ya en azındna yavurcağı düşünüp hırpalanmıyorsunuz..Benim öyle bakacak kimsem yok şükür rabbim halimi biliyor ağır hastalık vermiyor her daim ayaktayım..
9 yıllık evliyiz ..oturma odamız dandiriydi biraz..yatak odamda taşınmaktan helak olmuştu birde koyu renkti baştan sevmemiştim....şincik bembeyaz oldu...:)))
Güli nezdinde hepinize teşekkür ederim...
canim seni cok iyi anliyorum..ben bunlari hamilelikte yapmistim..helede bir yardimcin olmayinca cok zor gercektende..allah yardimciniz olsun..sonucu güzel olacak insallah..güle güle oturun simdiden..bu aralar tadım tuzum yok daha doğrusu yorgun hissediyorum kendimi...biryandanda evde eşya değişimine başladık yatak odamızı değiştik..oturma gurubuda en sonunda beğendik sürekli dışardaydık henüz oturma gurubu gelmedi.(( .günümüz iki haftadır dışarda geçti o yüzden bakıp çıktığım çok oldu..
evet ya..ben oglanda da yasadim bunu..gercekten 3 yasina kadar bizi baya zorlu günler bekliyor..kendi yasitlarina da siddet gösterme egilimi oluyor zamanla bunlarda..kreste felan bazen zor oluyordu..ÖZGÜLL selinde aynı öyle mızmız herşeye ağlıyor dediği olmasın yırtıyor ortalığı hani dr. lar diyor ya inatlaşmayın dikkatini başka yöne çekin yok ya çekilmiyor eline ne versem atıyor dediği dedik çaldığı düdük istediğimi olana kadar ağlıyor başka şeyide gözü görmüyor... sinirlenince kafasını yere vuruyor sabah gülizle konuştuk 2 yaş sendromuymuş bu belirtiler allahım aklımıza mukayyet ol bunlar daha şimdiden sendromlular sonrası nolur bilemiyorum...
ay ne bicim kadin bu ya..daha 22 aylik bebege bu yapilir mi?? birde matah birseymis gibi anlatmaz mi..insan birazcik olsun pismanlik duyarda yapmaz..sonrada cocuklar psikopat oldu siddet egilimli oldu,suc isledi neden derler..böyle yaratiklar yüzünden iste..ay valla sikayet etmek lazim bu kadini..benimde alt komşu çıktı biraz önce bize onuna 22 aylık bi oğlu var o da dediğin gibiymiş inatlaşıyormuş ama bu kadın çocuğu dövüyo ikna etmeye çalışıyorum kadıı ki kadın dediğimde 22 -23 yaşında falan evlendiği ilk gece hamile kalmılş eğitim seviyesiyle kıyaslamıyorum ama kendini yetiştirememiş ilk okul mezunu bi kadın öyle küçük bi yerden bakıyoki etrafına ondan çokben üzüldüm elinde bişiyle suratına vurmuş çocuğun suratında 4 cm falan bi çizik var ama kıpkırmızı kabarmış kadının umurunda değil benim içim parçalandı.. git duvarı yumrukla ama çocuğa vurma diyorum sabırımı taşırıyo napiim diyo hiç dövmesem bi tokat kesin atıyorum günde diyo ay delirecektim ya bi tana ağzının ortasına patlatasım geldi yani.. sen çocuğu övdükçe arsız olur çocuk diyorum ay kadın rahattt deli etti beni.. hani kendi bildiğinden katii şaşmayan bi kadın yanlış olduğunu bile bile savunan enteresan bi insan ya.. kolaymı yetişiyo çocuk hepimiz uğraşıyoruz işte ben bilmiyodum bu 2 yaş sendromumymuş demekki.. allahım sen bilirsin..
canim cok gecmis olsun..senin ev telefonun yokmuydu?? bir ara yollada arayayim seni..özeledim valla..ben geldimm
güliz yaff onu yazan eda özgül değil .
kafan nerelerde bakiim senin dalgınsın sanırsamm
canim anladim zaten de emin olayim dedi..ben de karadenizliyim..ordulu ama ben de bilmem kolbasti oyanamasini..zaten eskiden kolbasti böyle oynanmiyorduki..yeni cikti bu..ama ben de basladim yavas yavas ögrenmeye..kaptim sanirim..Derya oh mis mis yeni eşyalar gibisi yok. Güle güle eskitin.
Özgül cadı kızın abiyi hakladı demek ha:)
Karadenizin tam göbeği, Trabzon'luyum. Ne annem ne kardeşlerim ne eşim ne eşimin ailesi bilir kolbastı. Ama sen bakma Gyps'nin uslu hatun demesine, ruhumda oynaklık vardır azcuk, bedenime de yansımış azcuk..
Esra hoşgeldin.
Güliz güliz hatlar karıştı eyvah. Özgül değil Eda olacaktı:) Öyle sürekli dayak yiyen nice çocuklar vardır değil mi. Yazık ki çok yazık...
Derya seni kendime cok benzetiyorum..söyleki ben de 9 yillik evliyim..benimde ilk cocugum 7 yasinda ikinci 19 aylik..yani seninkiler gibi..benim de yardimci olacak kimsem yok kendi basimayim seninde..yani ne bilem cok iyi anladim seni..bosuna dünür olmamisiz biz...var bir hikmet..GÜLİ hoş geldin tekara çok çok geçmiş olsun..bu kadar rahatsızlşığın peşine temizliğe neden giriştin..brde heves edilecek bir şey değil hani jastalık açısındna ama kaynıvalide felan alıp baktı diyorsunuz ya en azındna yavurcağı düşünüp hırpalanmıyorsunuz..Benim öyle bakacak kimsem yok şükür rabbim halimi biliyor ağır hastalık vermiyor her daim ayaktayım..
9 yıllık evliyiz ..oturma odamız dandiriydi biraz..yatak odamda taşınmaktan helak olmuştu birde koyu renkti baştan sevmemiştim....şincik bembeyaz oldu...:)))
Güli nezdinde hepinize teşekkür ederim...
sagol canim..gelecekleri parlak olur insallah..ÖZGÜL mehmet beyin başarılarının devamnı dileriz..
cadılık konusunda Yusufta Tubanın saçını yoluyor..eline ne geçirse ablasına fırlatıyor...
cabuk atlatirsiniz insallah..Kuzey de yıne dış sendromu var.. ıstah sıfır.. sıkıntılıyız bu ara. O kadar cok salyası akıyor kı bebeklık zamanlarına donduk..
Rejım ıyı gıdıyor.. pilates ıle bırlıkte ıyı sonuclar almaya baslayacagım, bılıyorum.. sımdıden eskı esofmanlarımın ondekı ıplıklerını daraltmaya basladım.. mutluyum.
karışıklık olmuşş oluyo arada böylee :) eda ben :)) hakikaten etmek gerek belki ama böyle sosyal hizmetlere göre ''ufak'' şeylerle ilgileneceklerinide sanmıyorum açıkcası bir anne öz anne böyle yapıyoken..özgül alma o kadını evine ya değişmeyecek belli her gün bir tokat ha bence sosyal hizmetlere haber ver. çocuğun yüzü çizilmiş aman Allahım ya inanamadım okudukça.
ay ne bicim kadin bu ya..daha 22 aylik bebege bu yapilir mi?? birde matah birseymis gibi anlatmaz mi..insan birazcik olsun pismanlik duyarda yapmaz..sonrada cocuklar psikopat oldu siddet egilimli oldu,suc isledi neden derler..böyle yaratiklar yüzünden iste..ay valla sikayet etmek lazim bu kadini..
..
AYÇA videoyu izleyemedim ya kaç kere denedim açamadım..((
EDA o komşuya ne demeli ona deki dayakla terbiye olacağına inanıyorsan bende sana çocuğun dövilmemesi gerektiğini dayakla öğretebilirm desen..anlar belki..manyak kadın sinirim hopladı okıüuyunca..
benimde alt komşu çıktı biraz önce bize onuna 22 aylık bi oğlu var o da dediğin gibiymiş inatlaşıyormuş ama bu kadın çocuğu dövüyo ikna etmeye çalışıyorum kadıı ki kadın dediğimde 22 -23 yaşında falan evlendiği ilk gece hamile kalmılş eğitim seviyesiyle kıyaslamıyorum ama kendini yetiştirememiş ilk okul mezunu bi kadın öyle küçük bi yerden bakıyoki etrafına ondan çokben olduğunu bile bile savunan enteresan bi insan ya.. kolaymı yetişiyo çocuk hepimiz uğraşıyoruz işte ben bilmiyodum bu 2 yaş sendromumymuş demekki.. allahım sen bilirsin..
Kuzey de yıne dış sendromu var.. ıstah sıfır.. sıkıntılıyız bu ara. O kadar cok salyası akıyor kı bebeklık zamanlarına donduk..
Rejım ıyı gıdıyor.. pilates ıle bırlıkte ıyı sonuclar almaya baslayacagım, bılıyorum.. sımdıden eskı esofmanlarımın ondekı ıplıklerını daraltmaya basladım.. mutluyum.
ilke fena yağcı oldu bu ara öyle güzel annemmmm diyoki bayılıyorum.. babayı çok uzun zamandır söylüyo, anneyi 12-13 aylıkken söyledi.. serdar kıskandı babam de diyo ilke 'mm' leri yanlış yere koyarak bambaaa diyo :)) başaramadılar henüzz..
evet galiba ilkede öyle öğrendi bende ilkeyle konuşurken annem diyorum genelde..ayy ne guzel oluyor dimi ece 1 yas doneminde bana surekli annemm diyordu anne hiç demezdi çunku ben hep ona annem diyordum ordan ogrendi sanırım iboda babam desin diye ugrasıyordu o yine babaaa diyordu kaba kaba ses tonu yla bana ince ses tonuyla annemm diyorduiçim eriyordu su an anne ye dondu tabi: )
bugun yatak odasına kafamı gömdüm arada çıkıp nefes alıyorum.
resmen bahar öncesi temizlik yapıyorum. ama yaptıkça rahatlıyorum mis gibi oldu ev.
hele kıyafetleri ayırdıkça dolap açıldı ferahladı sanki.
evrimcim kuzeyin yememesinn seni ne çok incittiğini afikin azı dişleri çıkarken 2 gun boyunca sadece beni emmesiyle anladım tam olarak.
gerçekden iştahsız bebek çok çok zormuş Allah sana kolaylık versin. yemek istememesi ve onun aç oldugunu bilmen elinden bişey gelmemesi falan oyy oyy.
Afik resmen süzüldü ya 2 gunde gıdısı gitti yuzu yanakları soldu sanki.
hala iştahında probem var. hapur hupur yediği makarnalar bile tabakda öööle duruyor zarzor tıkıyoum agzına.
dişleri çıksada rahatlas YAVRULAR.
bu annemm lafı ne hoşdur ama afik henuz annemm demiyor çeşitli versiyonlarda anne anni annaaa ennee desede sonunda aitlik eki yok. ama aklına geldikçe bi oyunumuz var onu istiyor. o bana anneee diyor ben ona paşaaam diyorum ben ne kadar uzatırsam oda anneeyi okadar uzatıyor akşam babasıylada bi posta paşam baba dialogu yapıyolar.mest oluyor ya paaşşşaam deyince. çok sıpa çok. bide kaç gundur ben sruyorum
oglum seni nerenden yiyim?
hemen gıdısını gösteriyor kikir kikir başlıyor gülmeye
ben nasıl yiyim seni diyorum
ham ham ham diyor..
buyumuşde on u nasıl sevecegimizi gösterir olmuş hey allahım ne çabuk buyuduler..
teşekkür ederim canım benim. ne kadar içten güzel yazmışsın öyle. bende tam tersi yıllarca hep kendi evimiz oldu hep. evlenince kirada oturmak çok zor geldi bana. rabbim herkese nasip etsin inşallah.fatmaa çok sevindim ugule gule oturun insallah insanın kendi evi gibisi yok
yıllarca hatta tum çocuklugumda kirada oturmus biri olarak ev almanın ne demek oldugunu çok iyi biliyorum. genc yasta ev sahibi olmak cidden buyuk bir nimet. allah huzurla oturmak nasip etsin insallah
amin gülizcim saolasın.fatmacım güle güle oturun evinizde, kolaylıka ödemeyi nasip etsin Allah.
teşekkürler canım. ne güzel emiyor diye düşünüyorum az emzirmiş biri olarak. keşke yiğitte az daha emseydi. dokuz aylıkken kesildi oysa hep derdim iki yaşına kadar emsin diye. nasip olmadı işte. gerçi çalışınca da zor olur ama..Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin, hayırlı olsun canım.
korkuyorum :18: Didar gün içinde bile memelere yakın olduğu her an memeee diye tutturuyor. oynamak için her eğildiğimde, kucağıma her alışımda, kazara memeye her dokunduğunda. yazı beklicem havalar azcık ısınsın ama okul kapanmadan önce kesmeyi düşünüyorum.
teşekkürler meltem. aminn.. şimdi onu düşünüyorum artık bende..gözünüz aydın
Allah ödeme gücü versin
teşekkür ederim. allah hepimize huzur versin inşallah en önce. en önemlisi o..fatma senin adına çok sevindim hayırlı olsun yeni eviniz allah huzurla oturmanızı nasip etsin
teşekkürler nurcum. senin evinin önünden geçmiştim. görüşmek nasip olmamıştı. sende benim evimi görürsün inşallah.güle güle oturun canımm kolaycada ödersiniz inş
oouuyy ne zor ya.. ben de olsam aynı hislere kapılırdım heralde esra. tatile filan anneme bırakıp gidelim diyorum bazen eşime de söylerken de bi yandan içim cızz ediyor. duramam özlerim aklım kalır bişi anlamam sonra tatilden diye. ama seninki kısaymış. inşallah hiç bir sorun çıkmaz..selamlar,
aksam gidiyorum kızımı bırakıp ilk kez iki gece gormeyeceğim. gunlerdir acayip hevesliydim seviniyordum ik gun tatil yapacagız çocuksuz bas basa rahat oh diye ama su an içimi acayip bir huzun kapladı . aklıma bint ane ben çok uzaklardayken olabilecek sey geliyor. hadi onuda geçtim çok ozliycem simdiden burnumda tutmeye basladı uyuyor su an uyansın kucagımdan indirmyeceğim. gule oynaya giderim sanıyordum bırakıp keyfe rahatlıga dogru ama oyle olmadı... gidince belki acılırım belik evden çıkınca. iboya soyleyemiyorum bile sacmalama deyip kizar diye size yazayım dedim.
teşekkürler derya.FATMA eviniz hayırlı olsun güle güle oturun..
saolasın..iyi günlerde oturun Fatma
çok geçmiş olsun. inşallah biran önce iyi olursunuz.berbat bi hafta sonu geçirdik ailecek hepimiz hastayız(( selinin sadece burnu tıkalı , ben grip gibi birşey oldum halsizim, bogazlarım acıyor, eşimin böbreklerinde taş varmış cumantesi pazar acilde geçirdik bu sabah şimdi eskişehire üroloji dr. una gidecekler... böyle yani bizden haberler....
çok teşekkürler.FATMA eviniz hayırlı olsun güle güle oturun...
bence çok güzel telaşlar bunlar. bizde ev ararken çok yorulmuştuk ama geçer gider. eşya yenilemeyi çok severim ben. inşallah güzel günlerde kullanırsınız. ağız tadıyla. yatak odanı beyaz almışsın heralde. en iyisi. bende çok istiyorum. güle güle kullanın deryacım.bu aralar tadım tuzum yok daha doğrusu yorgun hissediyorum kendimi...biryandanda evde eşya değişimine başladık yatak odamızı değiştik..oturma gurubuda en sonunda beğendik sürekli dışardaydık henüz oturma gurubu gelmedi.(( .günümüz iki haftadır dışarda geçti o yüzden bakıp çıktığım çok oldu..
çok geçmiş olsun gülistancım. ne zor. bel zaten başlı başına en zor hastalıklardan. rabbim beterinden saklasın. iyi dileklerin için teşekkürler canım.ayy bi hastalandık pir hastalandık. hastalık sonrası bide belim tutuldu 2gun kalakaldım bide regly oldum ayy tam bi kabusdu ya resmen agladım aglamak içinde esrayı aradım.çok kötu gunlerdi hiç geçmicek zannettim.şükürler olsun saglık ne buyuk zenginlikmiş daha iyi anladım.
fatmacım evalmışsınız hayırlı olsun Rabbim ödeme kolaylıgı versin huzurla sglıkla oturun inşallah.
ay çok özendim keşke yiğit kuzum da biran önce konuşsa...ilke fena yağcı oldu bu ara öyle güzel annemmmm diyoki bayılıyorum.. babayı çok uzun zamandır söylüyo, anneyi 12-13 aylıkken söyledi.. serdar kıskandı babam de diyo ilke 'mm' leri yanlış yere koyarak bambaaa diyo :)) başaramadılar henüzz..