2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neyseki çok geçmedi zaten 6 ay süresi varmış bu 18. ayda yapılan aşıların rahat ol.. sizde sorunsuz atlatırsınız inşallah bizde hiç bişi olmadı..

ankarada hava kapalı bütün hafta evdeydim hafta sonu olsunda dışarı çıkalım bişiyler yapalım diyodum serdar beyimiz amasraya balık tutmaya gitti gecenin 2 sinde akşama gelir sonra pert yatar uyur benimde sinirlerim bozulur iyice.. zatende tutamamılşar bu saate kadar ohh ilkede extra huysuz sanki yada ben gerginim ondan bana öyle geliyo ..

ıhhh inanmam..ispat et..ekle sende izleyelim

ben de çok özlüyorum küçük bebek ben deeee. ama mantığım duygularımı bastırıyor...

şükürler olsun aldık artık. pazar günü taşınacağız inşallah. iki gündür acayip yoruluyoruz. daha eşya toplamadık bile..

iyi günlerde oturun Fatma

günaydın

ayça videon açılmıyor
bu arada senin anladığım kadarıyla ev ve iş birbirine yakın oldular onun için mi taşındın

Yok ben zaten taşınmıştım. İş çok yakın olunca kabul ettim. 2 yaşına kadar düşünmüyordum aslında.

kimse yok pöffff.. geziyosunuz tabii siz dimiiii

Geziyorum geziyorum geziyorum. Mutfak, teknik ofis, arada WC'ye uğruyorum. Proje müdürü çağırırsa oraya bakınıyorum. Değmeyin keyfime........... Ama herkes gezmelerdedir sahiden de...

ÖZGÜL kaç gündür aklımdasın..nasılsın epeydir sende takılmıyorsun..herşey yolunda ve de iyisinizdir inşallah..
canim bende cocuklar da iyiyiz allaha sükür..sizde benim aklimdasiniz hep ve süreklide takip ediyorum..yani sorun yasanmiyor desem yalan olur..o sana söyledigim sey varya süpheleniyorum diye..dogruymus malesef..ama hic karismiyorum bu sefer..cani nasil isterse öyle yapsin valla..

Mehmet Kaan karne aldi..masallah iyiydi karnesi..baslangicimiz iyi oldu ama insallah devamida gelir..esimin izin isi 6 haftadan 3 haftaya indi malesef..o yüzden biraz karisikti kafamiz ne yapacagiz nasil gidip gelecegiz diye..araba yerine türkiyeye ucakla geliyoruiz ve ben 6 hafta kaliyorum esim dönüyor geri..bayrami felan birlikte ailemle gecirmek istiyorum..cocuklar bir bayram görsün türkiyede..

gypsim cok gecmis olsun canim..insallah hastaliginida su emzirmeyi kesme faslinida rahatlikla atlatirsiniz..gecen 3 gün benim de kollarimda bir agri ve uyusma oldu ve geceleri agridan uyuyamiyordum..cok korktum önemli bir durum var diye ama cok sükür gecti..zor valla hastalik isi...

Esra sana da iyi tatiller..cok uzun olmamak sartiyla bir kacgün kafa dinlemek eminim size cok iyi gelecektir..

Nur masallah bebislerin cok sevimliler..kücükte tam tombalak masallah..

Ayca masallah cok güzel gelin olmussun..cokta güzel oynamis ve eglenmissin..seni oynak gelin seni..karadenizlilik varmiydi sende??

pervin Türkiyeye gelmis..iyi tatiller diliyorum gecte olsa..bol bol gez toz keyfine bak valla..

Evrim canim senide gayet kararli ve azimli gördüm...tam bahara dogru baslayip yaza fit gireceksin belli..hadi bakalim en kisa zamanda 50 kiloda görürüz seni insallah..

yahu nazan 15 gun biraktı ben ona asla dayanamam yani iki gunde bile nasıl burnumda tuttu anlatamam ama ufaktan birakmaya alıstırmazsam ilerleyen zamanlarda anne babaya yapısık çocuk oluyorlar genelde bunun olmasını asla istemiyorum bizimde bir hayatımız var hayat tek annelikten ibaret degil tekrar diyorum 3-4 gunden sonra yok yani simdiden nisanı dusunmeye basladım nisanda 4 gece birakacagız ama emin ellerde allah ayırmasın bunu yapmak gerekmis kendi fobimdi resmen bunu astım
ucak kalktıgı ana kadar hani boyle birsey olsa doneriz eve hani uzulmemde falan modunda garip garip hisler içindeydim ucaga bindik havalandı artık dedim birsey de olsa ben çok uzaklarda olacagım allaha emanet ve aksam gelip onun sag saglim mutlu oldugun u gordum yanında anneanne ve babannesi var sonuçta dedim oh yaa iki gun bırakıp gittik ve geldik . bunun ece ye kiyamam d enecek birsey oldugunu asla dusunmuyorum 3 aylık anne memesinde degilki 2 yasına geliyorlar.
e sen aksini dusunuyorsan bırakmazsın kuzum hep yanıbasında olursun yahocugumun senin secimin. buyuk konus kuçuk konus kendin bilirsin elbette :)

berbat bi hafta sonu geçirdik ailecek hepimiz hastayız(( selinin sadece burnu tıkalı , ben grip gibi birşey oldum halsizim, bogazlarım acıyor, eşimin böbreklerinde taş varmış cumantesi pazar acilde geçirdik bu sabah şimdi eskişehire üroloji dr. una gidecekler... böyle yani bizden haberler....

DERYA iyi olmana sevindim :) özlemişim yazılarını görünce sevindim...

CİPSİM az kaldı canım bitecek şu süt olayın rahatlayacaksınız sıkıntılı günlerde geçecek...

FATMA eviniz hayırlı olsun güle güle oturun...

NUR kuzuların çok tatlı ne güzeller iki kardeş.... cuma akşamı bi tanıdğımıza uğradık ondada akrabamız gelmiş ufak bebeği var 2 aylık amanın kucağıma aldım çok garip geldi nasıl tutucağımı bilemedim vs. sanki hiç kucağıma çocuk almamış gibi acemi hissettim kendimi...

ELİFİM rüyamda seni gördüm ama detayları hatırlamıyorum sadece seni gördüğümü hatırlıyorum :))

hasta kafayla bu kadarı aklımda kaldı atladğıım varsa affola..

sibelcim geçmisler olsun hepinize .
bobrek tasi bizim ailecek sorunumuz ibodada vardı geçmiste kırım yapıldı vs kırılmadı berkedede var yakında kırım yolları gozukuyor ama artık teknoloji gerucekten çok ilerledi dusuremese bile kirip dusurur yeni bir suru yontem var umarım tez zamanda kurtulur taslardan.

esrakom sagol canım gerçekten çok zor birşeymiş ilk defa yaşadık rabbim kimsenin başına vermesin ( eşim ultrasondan çıkmış şimdi 4.6 mm lik bi taşmış kırılacak kadar büyük değilmiş daha aşağıyada düşmemiş malesef ağrıyla düşüreceksin demiş dr. bol bol su ve hareket demiş başkada şuan için yapılacak birşey yok çok çok sıkışırsan yine acile git iğne vursunlar demiş ne olacak bilmiyorum ama bu şekilde çalışması işi gitmese olmaz tek başına o olmadan işler yürümez gitse ağrıyla nasıl duracak bilmiyorum çok zor rabbim yardımcısı olsun biranönce düşürür inşallah...

sibelcim cok geçmiş olsun... ağrıyı çekecek olması daha da kötü. ilaçla falan aşağıya indiremiyolarmıymış?

Özgül aile sıkıntıların mı var canım bahsetmedin hiç ya da ben atladım. biran önce biter umarım.

Derya daha sık gelirsin inşallah özlüyoruz seni elifi nurdanı burcuyu seçili herkes elini eteğini çekiverdi birden.

Gpysim umarım emzirme işini epey kolaylamışsınızdır. yahonun huysuzluğu bitene kadar ya sabır çekmekten başka şans yok ama dediğin gibi yaz olsa çok daha olay atlatılırdı.

bırakıp gitme olayında bende gpys gibi düşünüyorum. bir gece bile ayırmasın Allah beni ondan. alperensiz sosyal etkinliğim neredeyse sıfır. onunla geçireceğim zamanlarda onsuz zaman geçirecek olmak ne kadar sevdiğim bir aktivitede olsa azap veriyor bana. o yüzden keyfi bırakmam asla. ben neredeysem oda yanımda olmalı. belki ilk bebek olduğu için bu kadar fedakarız. esrako ikinciye geçiyo aynı yoldan.

ESRAKO nasıldı kıbrıs şansın yanındamıydı?

selam
geçmiş olsun böbrek taşı zordur derler doğum sancısına benzermiş

ya Ece bulaşık makinasını bozdu düğmeleri çevire çevire oyy sinir oldum

valla hayat ta su siralar cok yaramazlasti..cok huysuz..yapma dedigin seye hemn cigirarak cevap veriyor..abisinin dün saclarini cekip boynunu tirnaklamis..:84: azicik bagirsam bu sefer aglayarak bana geliyor sevip öpmem icin..cok cadi oldu cok..

bebislerimizi birakma konusunda ben cok kati degilim..oglumda da öyleydim..cünkü ilk olarak 21 yasinda anne oldum ve evliligimin henüz basinda sayilirdik..ben anne baba olarak ta bas basa zaman gecirmenin gerektigine inaniyorum..bu 1 saat te olabilir bazen 1 haftada..tabi biraktigin kisi de cok önemli..bebegime tamamen yabanci ve iyi bakip bakamayacagimdan emin olmadigim kisiyede birakmam..bu konuda güvendigim tek insan esim yada hayat biraz daha büyüdükten sonra kayinvalidem olabilir..

canımhep oyle agrı kalacak degil merak etme ara ara yoklar tabi dusene kadar
tas hareket ettigi zaman agrı yapıyor surekli hareket etmez
ayrıca agrıya bir nevi sevinmelisin çunku tas yerinde kalıp hareket etmezse dusme imkanı yok agrı ile hareketini anlıyorsun vev o donem bol su bol hareket ip atlama vs yardımcı oluyor mesela berkeye dr u arnavut kaldırımlı yolda bisiklete bin demisti misal .
4,6 birsey degil berkenin su an tası 6,5 mm çocuk ve de kırım asamasına geldik ortada kararsızız bir ay sonra tekrar ultrason çekilecek karar vereceğiz biz mesela

ya tabi herkesin kendi gorusu. biz berke de bir kere bile onu baska yerde birakıp sehir disina keyfi gezmeye gitmedik yolda giderken dusundumde berkeyide ilk kez birakıp uzaga gidiyoruz sehir içinde yazları annemde kalırdı ama yarım saatlik mesafede idiama insan boyle de kendini daha ozgur iyi hisediyormus ha yine gidermisin dersen yakın zamanda gitmem haftasonum çocuklarımsız geçti tekrar is gunu basladı aksamları bol bol onlarla oynayarak kendimi rahatlatmaa çalısacagım yani asagı tukursen sakal yukarı tukursen biyik olayı .:) ama pisman degilim gittigime herkes hissettigi gbi davranır elbette .
sansımız iyi deildi maalesef. epey kaybettik ama napalım bu amacla gitmistik onun yerine ibonun ablası bizim kaybımız kadar kazandı . canlı oyun hiç oynanamıstım onları denedim çok keyif aldım guzel deneyim oldu artık face den devam edeceağim oyun keyfine napalım obur turlu çok masraflı bir keyif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…