döncende ne ara iki kelam edecektim ..özledim bea yaho seni bizlen tanıştırp çok sevdirdi sonrada elimizden aldı deseeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm...döncem ben sanaaa
Dün gece aşı kartımıza baktım, 18.ayda DTP-IPV-HIP diye 3 aşı görünüyor. Allah sizden razı olsun. Burada paylaşmasak, girip bakmasam unutmuştum ve yaptırmadan geçecektik. Aşılarını bir kağıda yazıp Didarın odasında dolabına asacağım. Şimdiye kadar hemen her ay aşı olduğu için takip ediyorduk ama bundan sonra aşı araları açılıyor. 2 yaş ve 4-6 yaşlarında aşıları var. Kendime hatırlatıp durmazsam unuturum. Neyde P.tesi aşı için sağlık ocağına gideceğiz bakalım.
ayçaaa seni oynak gelinnnn benimde var kolbastı videosu gelinlikli ama sen oturup kalkmamışsın ben bide yere çömelip kalkmışım koskoca gelinlikle
hadi ben oynak gelinimde sende hiç öyle bir tip yok yahuu gayet hanımcık bi tip gibi gözüküyosun
bu arada belin ne kadan ince neydik ne olduk pehhh
aycaa tum videolarını izledim bugun denedim tekrar acıldı
çok guzel ya gelinlikle iyi oynamıssın :)
ruzgar ın dogum videosunuda izledim gozlerim doldu yien
uçuncuyu yaparsam yillar sonra sasırmayın :))
kuçuk bebek ozledimm desemm :)
şükürler olsun aldık artık. pazar günü taşınacağız inşallah. iki gündür acayip yoruluyoruz. daha eşya toplamadık bile..
günaydın
ayça videon açılmıyor
bu arada senin anladığım kadarıyla ev ve iş birbirine yakın oldular onun için mi taşındın
kimse yok pöffff.. geziyosunuz tabii siz dimiiii
canim bende cocuklar da iyiyiz allaha sükür..sizde benim aklimdasiniz hep ve süreklide takip ediyorum..yani sorun yasanmiyor desem yalan olur..o sana söyledigim sey varya süpheleniyorum diye..dogruymus malesef..ama hic karismiyorum bu sefer..cani nasil isterse öyle yapsin valla..ÖZGÜL kaç gündür aklımdasın..nasılsın epeydir sende takılmıyorsun..herşey yolunda ve de iyisinizdir inşallah..
nisandadamı ecoşu bırakıp gideceksiniz??kaç gün bırakacaksın??
sende nazan misali geçenlerde konuşmuştuk hatta nasıl bırakıp gidebilmiş biz yapayız demiştik sen bende bırakamam heralde demiştin fikirlerin değişmiş sanırsammm
yahuu bikaç sene sonra gitseniz eteğinizdeki taşlarmı dökülür çok küçükler daha ben asla bırakmam büyükte konuşuyorum bu konuda
annem dedki memeden kesme olayı için bana bırak birkaç gün onu dahi yapamadım kaldıki keyfi değil mecburiydi ama yapamadım büyük olsa tamamda bana ihtiyacı var henüz daha anne bebeği bunlar belki ilerleyen yıllarda haftasonları falan anneme bırakırım nefes alırım ama henüz çok erken..
neden bu kadar uzun yazdım ay ne bilem içimden geldi ecoşa kıyamadım birden tabiiki herkesin kendi anneliği kendi hayatı bize sadece iyi eğlenceler demek düşer mucuksss
berbat bi hafta sonu geçirdik ailecek hepimiz hastayız(( selinin sadece burnu tıkalı , ben grip gibi birşey oldum halsizim, bogazlarım acıyor, eşimin böbreklerinde taş varmış cumantesi pazar acilde geçirdik bu sabah şimdi eskişehire üroloji dr. una gidecekler... böyle yani bizden haberler....
sibelcim geçmisler olsun hepinize .
bobrek tasi bizim ailecek sorunumuz ibodada vardı geçmiste kırım yapıldı vs kırılmadı berkedede var yakında kırım yolları gozukuyor ama artık teknoloji gerucekten çok ilerledi dusuremese bile kirip dusurur yeni bir suru yontem var umarım tez zamanda kurtulur taslardan.
esrakom sagol canım gerçekten çok zor birşeymiş ilk defa yaşadık rabbim kimsenin başına vermesin( eşim ultrasondan çıkmış şimdi 4.6 mm lik bi taşmış kırılacak kadar büyük değilmiş daha aşağıyada düşmemiş malesef ağrıyla düşüreceksin demiş dr. bol bol su ve hareket demiş başkada şuan için yapılacak birşey yok çok çok sıkışırsan yine acile git iğne vursunlar demiş ne olacak bilmiyorum ama bu şekilde çalışması işi gitmese olmaz tek başına o olmadan işler yürümez gitse ağrıyla nasıl duracak bilmiyorum çok zor rabbim yardımcısı olsun biranönce düşürür inşallah...
Gpysim umarım emzirme işini epey kolaylamışsınızdır. yahonun huysuzluğu bitene kadar ya sabır çekmekten başka şans yok ama dediğin gibi yaz olsa çok daha olay atlatılırdı.
bırakıp gitme olayında bende gpys gibi düşünüyorum. bir gece bile ayırmasın Allah beni ondan. alperensiz sosyal etkinliğim neredeyse sıfır. onunla geçireceğim zamanlarda onsuz zaman geçirecek olmak ne kadar sevdiğim bir aktivitede olsa azap veriyor bana. o yüzden keyfi bırakmam asla. ben neredeysem oda yanımda olmalı. belki ilk bebek olduğu için bu kadar fedakarız. esrako ikinciye geçiyo aynı yoldan.
ESRAKO nasıldı kıbrıs şansın yanındamıydı?