2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRİŞ canım nazanın oyun halısının markası neymiş???

Tıny Love dıe bı markanın jımnastık adı ıle olanı.. fıyatı 130 larda.. o da onu onerdı,onlara da babannesı almıs.. gercekten gusel bısı.. baktım.. pıyasada almaya deger halılardan bırı.. keske daha uygun fıyatını bulabılsek

doktorumuz daha çabuk konuşacağını görsel ve dilsel yeteneğinin dokunma tanıma duygusunundaha çabuk yerleşeceğini söyledi ve mutlaka öneririm dedi..

bende okudum Nazan dedıkten sonra.. 10 aya kadar aktıf kullanabılıyormus bebekler,arastırayım bakayım.. hem uygun hem de ıyı bısı bulabılecek mıyım.. her zamankı gıbı ben yıne sizi haberdar ederım kuzular.. kendıme calıstıgım nerede gorulmus, neyım varsa sisinnn :)))

selam kızlar nasılsınız?ben iyiyim cok şükür bayramda samsuna geldim ailemin yanına 1 hafta daha burdayım.hiç giremedim o yuzden zaten cok az giriyorebilirdum malum benim oğlum huysuz birazcık.hep ilgi istiyor.şimdi arkadaşıma geldim bi gireyimde selam vereyim dedim kendimi hatırlatayım dedim.hepinizi özledim.kuzularınızda iyidir inşallah.koklayın benim yerime bebişlerinizi.

canım bende şimdi hepsi buradayı araştırdım evet en güzeli tiny love... renkler çok güzel oyuncak sayılı çok fazla ve çok fonksiyonel... tekmele oynada çok güzel birde yine tiny love activitot ada var oda çok güzel.... kraftın falan 50 liraya var ama çok cezbedici değil... bencede eğer alınacaksa tiny love alınmalı valla benim bile içine giresim geldi yaa....

tekmele oyna alacağım.sevi babay de 97 lira.en çok onu beğendim.tekmeleyince ışıklar falan çıkıyor.ne bileyim daha çok özelliği var...

benimkide sevmiyo yüzüstü yatmayı etrafa baksın istiyo cingöz gibi bende zorlamıyorum yatsın diye zaten

bebişim oynuyordu sıkıldı.mızıldamaya başladı.bana müsade.öpüyorum hepinizi...

tekmele oyna alacağım.sevi babay de 97 lira.en çok onu beğendim.tekmeleyince ışıklar falan çıkıyor.ne bileyim daha çok özelliği var...

canım ya ben bulamadım linkini atsana bi bakayım....

benimkide sevmiyo yüzüstü yatmayı etrafa baksın istiyo cingöz gibi bende zorlamıyorum yatsın diye zaten

ya tatlım aynı benim kızda öyle cingöz etrafı bakacak gezecek babaannesi hoplatıyor onu hoplayacak hiç yatmayı sevmiyor özelliklede yüz üstü yatmayı... ya şey açısından diyorlar yüz üstü yatırın boynunu falan daha iyi tutar diye ondan denedim ama benim cadı istemiyor ne yapalım her çocuk bir değilnaniknanik

Sağlık ocağındaki doktorlarda önermiyor biz çocuklarımıza yaptırmadık diyor çok gerekli olsa devlet karşılardı daha güvenirliği kanıtlanmamış diyor ben yaptırmayacağım çünkü eşim yaptırmayalım dedi yinede yarın kendi doktorumada soracağım.içim rahat olsun dersen yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…