YAN YATIRMA MEVCUZU
Çağan hep kafasını sağa yada sola çevirerek yatıyor kafasını düz yapıp yatıramadım hiç.... çarşafı rulo yapıp başının etrafına koyuyorum düz yatsın diye ittirerek yiine sağa çeviriyor sivri kafalı olacak yavrum :bbo:
bu konuda çok inatçı ne yapıp edip sağa yada sola çeviriyor kafasını
düz yatırma yastıgı varmıdır CADIARZU
canım niye duz yatırmayı istiyorsun oglanı anlamadım kafasınınarkasıduz olur yan yatırırsanbombeli guzelkafalı olur esas insanlar yan yatırır sıra sıra bir o yanabir bu yana guzelkafalı olsun diye benmi yanlıs anladım yazdıgın soruyu acaba?
bizim ecede oyle sırt ustu yatarken bile kafa yanlara donuyor hah diyorum aman kendi dedonduruyor kusup bogulma ihtimali azalıyor boyle olunca kiben zatenyan yatırıyorum ama hani anlıkbiryere biraktı isem sırt ustukafa hep yanlarda
ecenin kakasında sumukumsu mukus vardı ve bugun 2 kez fıskırır vaziyette doldurdu dru aradım kan varmı die sordu yok dedim 1 kere muhim deil takip edin devam ederse tahlil yapmak gerek dedi sastım kaldım
canım bizim ece de de vardı yesiloldu oncesonra sumukler olustu kakatahliliyaptık basit birmikropç ıktı birhaftasonra amip e donustu ve ilac kullandık on gun ancak geçti
çok mu sumuksu yesil mi ve her zamankinden farklı kokulumu
mesele su an ece kaka yapsakokmuyor ben anlamıyroumkoklayarakki burnum iyidir bu konuda acıp bakınca yanından anlıyroum
ama o donemkokuyordu yaptıgı zamanhasta iken boyle anlayabilirsin
sumuksuluk hastalık isarti çogu zaman ama birkereoldu ise degilsurekli oyle ise mutlaka kaka tahliliyaptır
yaada usuten sogukalgınlıgı falan olan bebeklerinbogazındaki balgam sumuksu olarak kakaya çıkıyor oyle birhastalıkhali yoksa baskabir mikrop falanolabilir
Bizim uyku düzenimiz resmen alt üst oldu saolsun etrafımızdakiler ayıp olacak ama ağzımıza ettiler uyuyan kuzumu gelip uyandırdırlar sevelim die daha 40 çıkmamış bebek size ne yapabilirkiklava: diorum anlamadılar şimdide uyuyor ama birazdan uyanır ve akşam saat 10 kaday uyutamıorum hem memede durmak istio emmesi bitince ölece duruum istio gecede deliksiz uyuyor bi gece 3 te uyanıyor bide sabah 6 da ama gündüz uykularımız çok düzensiz sabah uyudu zaman döşümden çekmem lazım yoksa uyanıo hay ben uyku düzenini bozanlarımkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
hah aynen bizi tarif etmissin gece uyuyor hiçsorun yok uyanıyor emiyor yine uyuyor gaz dahi çıkarmıyoruz amaa gunduz hiççç uyumuyor son ongundurbizim kiz napcaz bilmem oyley orucuuki erkes diyor gece uyuyorsa ne istiyosun ama gunduzde 12 saat bebek pıspıslamak oylezorki oyundan falan anlasa onynatayım hadi oyle emzirme kucakta gezme e insanda halkalmıyorr
bebeişle beraber yatma konusu
ayy siz nasıl yanyana yatıyorsunuz benm aklım gidyor valla uyku halimle zarar veririm bebişime diye. uyuruyumza beşiğine yatırıyorum yavrumu.. annemde bu konuda beni çok korkuttu ve eşime sıkı sıkı tembihledi giderken yani şimdi ben istesemde yanımd aytaıramam oglumu eşim hemen yerine yatır uykuya dalarsın bişey olur diye endişeleniyor.
ersakonun yöntemini çözemedim hakkaten ya bi resme döksen şu pozisyonudabizde denesek. mışıl mışıl uyuyup ruya görmke falan kulaga çok hoş geldiyor..
valla gulistanım aslında nazar degcek diye anlatmaya korkuyorum ama oyle ki raahatlıgı buy ontemin benim için soylemeden paylasmadanda edemiyorumm
bugun 12 de yataktan kalktım eski gunlerim gibi misil misil sabah uykusu uyumak oyle guzelki
ha tabi sere serpe yanlızbasıma gerine gerine yatmıyorum ama gayet rahat ım buldugum sekil ile yani ve uykumu almıs oluyorum keyifle kalkıyorumki bu benimruhsaglıgım iç in çok çok onemli
ya anacım çok ozelb ir yontem degil sabah esime soylerim biz oyle uyurkenresmimiz çeker koyarım sizede
soyle bas yastıgınına ltına bir buyukyastık koyuyorum sonra ikisinin arasına minikbir kirlent var onu koyuyorum ki boynumu kafamı agrıtmasın boslukolmasın diye
bas yastıgının yarısına gibi kendim yatcagım yere ortopedik yastıklar varya dikdortgen seklinde dumduz zemini hani bombeli bildigimiz yastık gibi degil yatak gibi hani bebek için minik yatak resmen onlardan varbizde onu koyuyorum ustune ece yiyatırıyorum yan cevirip benim meme ile aynıhizaya geliyor ece yan yatıyor bende yan donuyorum yan yanayızyani ustunu kapatmabogma ihtimali ondan yok arkama pike sıkıstırıyorum yan donukken duz donuk hale geçmeyeyim diye çunku meme agzından çıkcak gibi oluyor yada dudagının arasnıdanhava alma ihtimali oluyor osekil yapınca gaz yapar bu durumda pikeyi koymayı akıletmeden evelbacagım kasılıyoduyandurcam diye saatlerc yorucu oluyordu ama simdi pike tıkıstırıyorumsırt kısmıma yan donuklugum sabitlenmis oluyor ay anlatmak zor resmiliycem ben size:)
yani her bebek busekil uyurum onu bilmem bizimki meme emerken uyudgu için ve bir saat meme emdigi için busekil saatlerimiz geçiyor iste