- 17 Ekim 2008
- 2.687
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bize doktor teyzemiz önce her istediginde ver demisti fakat benim kizım 15günlükten sonra artik kusmaya basladi.doydugunu anlamiyodu.doktorda ondan sonra dediki bebekler doydugunu anlamaz kiloYaa kızlar bazı arkadaşların doktorları 2 saatte bir emzirin demiş şaşırdım kaldım...bebekler her istediğinde emzirin diye tembihliyo doktorlar..benmi yanlış anladım diye araştırdım netten..kesinlikle her istediğinde dayayın azına memeyi..aç değilse yada ihtiyacı yoksa almaz yazıyo..size 2 saatte bir emzirin diyen doktorlar ne mantıkla bunu söylemiş anlamış değilim...benimki bazen saatte 3 kere emiyo...bazen 3 saat hiç emmiyo ama her gün geçtikçe düzene girmeye başlıyo bakmayın bence siz o doktorlara bırakın bebişiniz düzenini kendi ayarlasın...
sizin dönence 10 yıllık mı yani? iyi saklamışsınız. demek ece sultan sevdi dönenceyi. inşallah bizimki de sever...nazann
bizim ece donenceyi çok sevyior birkaçz gun evel kurdu babası bakıp guluyor onlara acayip takip ediyor ve uç ay degilki onların omru nerden çıkardın bir yasına kadar bile onlar bakıp sakinlesen beekler var oglumu hatırlamıyrum tam ama epeyce bir sure donence yatagında kalmıstı uç ay degildi bu sure kesinlikle
canım, önce moralini çok yüksek tutmaya çalış. bence en önemlisi stresli olmamak. ben şahsen senin için çoook dua ediyorum. cereni her emzirişimde selin için de dua ediyorum... o yüzden sakın pes etme de bizim dualar araya gitmesin tamam mı?ESRAKO az önce yazdığın geçmişi okudum.... maşallah ya.... güzel bir stil geliştirmişsin.... hem kuzun sıcacık yanında yatıyor hem sen uyuyorsun ne güzel..... ben o zevki hiç yaşayamadım... benim kızım emmedi zorla 1 hafta kadar silikon uçla emdi hepsi o çok özeniyorum hala çok istiyorum emmesini ama almıyor memeyi ağzına.... zaten benim sütümde çekildi iki gögüsten anca 10 cc birşey çıkıyor.... ben doğum yapınca komşum gelmişti onunda bebeği 15 gün emmiş diyordu hala rüyalarıma giriyor rüyamde emziriyorum diye halbuki çocuğu şimdi liseye gidiyor gerçekten öyleymiş hala insan etkileniyor sanırım bende hayatım boyunca bunun eksikliğini çekeceğim....
ohhhh be kendine gelmişsin sonunda... eeee ne zaman bana mantı borcunu ödüyorsun?evroşum geldi annem tatlımmm valla keyif yapıyorum yan gelip yatıyorummmm
dışarı çıkıyorum
pazara gidiyorum çarşıya iniyorum uyuyorum çok mutluyummmm opuyorumnanaktan
evet nurse harvey bazen işe yarıyor. ama bazı kolik saatlerimizde hiç ama hiç birşey işe yaramıyor.Bize o kolik sancilari zaman zaman ugruyor ve ne yapacagimi bilemiyorum.genel olarak aksam 9_11 nöbetine geciyoruz.ama yinede cok sükür her aksam olmuyor.eger cok siksa kolik nöbetleriniz bi ilac kullaniyorlar nurse havey di sanirim.birde rezene denemelisin.
ohhohh gözünüz aydın bizde bugün yaptık kırkımızı dualarımızı rahatça yaptık o yüzdenkizlarr bugun 40imizi yaptik duamizi okuduk ama dolasmaya cikamadik cunku ben gripim:'((dunden beri bogazim agriyordu, bugun aksam banyodan sonra tum kemiklerim agriyor burnum akiyor insallah bebisi etkilemez,..
ve cok uzucu ama bugun sutumu sagayim dedim 1gidim gelmedi buraya geldigimden beri azalmisti ama bugun sok oldum, cok uzuldum:'(( sizce gelirmi yeniden, geldigimdem beride pek bisi yemiyorum o dami etkiledi acaba??
ben şu kanguruyla dolaşma işini çok sevdim. çok büyük rahatlıkmış. bugün fotolar da çektik. birara eklerim kangurulu fotolarımızı.
KENDİ BİLDİĞİMİ YAPTIM VE ZAFER BENİMhihoyyyt:lepi:alkisalkisalkis
Dün annemin "uyandır,emzir" ısrarlarına rağmen Buseyi uyandırmadım ve kendi kendine uyanmasını bekledim. En son gece 11 gibi size yazmıştım henüz ağlamadı diye. Çok uykulu olmama rağmen bekledim, 12 buçuk gibi uyandı. Çok acıkmıştı ve bol bol emdi. Bu arada odanın ışığını açmadım. Karnı iyice doyunca tekrar uykuya daldı. 4e doğru yine kendiliğinden uyandı. Güzelce emdi ve uyudu. Sonra 8de ve 10da aynı şekilde. Tamamen uyandığında çok huzurluydu kuzumopuyorumnanaktan
Sonuç: Benim kızım keyif ehli. Zorlanmaya gelmiyor. Aman 2 saatte bir emzir falan sökmüyor. Ben de onun keyfine göre ayarlayacağım bundan sonra
MAşallah Buse'ye :) Doruk da aynı yöntemle doğum kilosunun üzerine 1600 gr almış 1 ayda! Doktor "maşallah 2 aylık kiloyu aldırmışsın çocuğa" dedi. Sütüm bomba etkisi yapmış. Demek senin de sütün çok güçlü! Maşallah diyelim, hep böyle gitsinler...
kizlarr bugun 40imizi yaptik duamizi okuduk ama dolasmaya cikamadik cunku ben gripim:'((dunden beri bogazim agriyordu, bugun aksam banyodan sonra tum kemiklerim agriyor burnum akiyor insallah bebisi etkilemez,..
ve cok uzucu ama bugun sutumu sagayim dedim 1gidim gelmedi buraya geldigimden beri azalmisti ama bugun sok oldum, cok uzuldum:'(( sizce gelirmi yeniden, geldigimdem beride pek bisi yemiyorum o dami etkiledi acaba??
EVROŞ, girip okumaya bile fırsat bulamıyorum evdeyken. şimdi ablamlardayım da ancak öle girdim foruma. ama ilk fırsatta bol bol foto ekleyeceğim. ben de kızım 4 kiloyu geçene kadar bekledim kanguruyu kullanmak için. seninki eminim daha iridir, yani kullanabilirsin. bizimki babybjörn marka. sizinkini bilmiyorum ama eğer rahatsız olabileceğini düşünüyorsan hemen kullanma biraz daha sabret.
milkshake bence kesinlikle zorla ve emzirmeye çalış..benimde ilk hafta sütün gelmedi oğlum göğsümü almak istemedi ama direttim..hastanede hemşireler bi yöntem öğretmişti.. sende onu dene bence.şimdi bebiş göğsünü alınca süt gelmeyince sinirleniyo almak istemiyo..göğsün ağzındayken yada göğsüne yakınken dışardan iğnesi çıkrılmış enjektörle mamayı sık ağzına..yani bebeğin ağzında hem hem göğsün hemde yandan enjektörün ucu olsun..yandan yavaş yavaş sık mamayı..mama göğsünden geliyo sanıyo cukkkur cukkkur nasıl emiyo görünce şaşırcaksın...böle eme eme sütün geliyo hemde bebişin mamayla karnı doyuyo... biraz sağa sola akıyo hepsi tam ağzına gitmiyo ama yinede doyuyo..bana bunu öğreten hemşireye hala dua ediyorum Allah ondan razı olsun..yoksa benimkide almıyodu meme boş diye..
TUANA kızının adı değişmiş canım EYLÜL koymuşsunuz. bence çok güzel bir isim. hayırlı olsun. bu arada kan alma meselesi nedir anlamadım , galiba bir sorun var ama bulamadım mesajını... geçmiş olsun canım, umarım önemli bişey yoktur.